Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 338
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив

1 трейлър: http://vbox7.com/play:4fd48f353c

2 трейлър: http://www.vbox7.com/play:ff42dafe2d

Любов в подкрепа на твоя пост. Колко научихме ние от трейлърите за един филм..... зависи от режисьора нали? Трейлъри - първото запознаване, за да кажеш "Да" или "Не" на този филм. Да те остави без дъх, да стигне не само до съзнанието, но и до сърцето на зрителя. Да те накара да мислиш и да съпреживяваш  съдби. Това е голямото предизвикателство на един трейлър - филмът започва от него. Иначе си казваш: "А, аз това вече съм го гледал" и си дотук.
Друго са трейлърите на Керем Дерен . В тях има сюжет, история, която искаш да научиш. Има емоции, които искаш да разбереш откъде идват. Има съспенс, нищо не е поднесено сдъвкано за зрителя и по този начин той е изправен пред предизвикателство.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 10:58 от mariana51

# 496

Мариана,  newsm10

# 497

Момичета,да не си помислите,че досега съм се размотавала и пила кафе,НЕ поливахме незабравката на Керим.Успешен ден и от мен.

# 498
clio1978  Hug надявам се да не се обидиш от злобните отговори на твоя пост, и да продължаваш да пишеш. На мен поне са ми интересни твоите коментари.
Многото изписани страници с повтарящи се картинки и текст, не са критерий за интерес към темата. Количеството не е равно на качество, в това всеки може да се убеди.  Sad

От приятел във ФБ научих, че Енгин е записал 3-месечен курс по бойни изкуства, за да се подготви за ролята си в Черните пари. Сега се замислих, дали ще снима едновременно с подготовката си, или снимките на сериала ще започнат чак след курса.  newsm78

# 499
clio1978 Многото изписани страници с повтарящи се картинки и текст, не са критерий за интерес към темата. Количеството не е равно на качество, в това всеки може да се убеди.  Sad

Ако има пример за нещо по-различно в други теми ще е супер, но съвсем не е така...
А в сравнение с тази тема, останалите са като като излезли от бозаджийски цех...
Пък за прехласване по "турската суперзвезда" КТ има няколко теми в този форум smile3517 Едва ли е мястото в темата за ЕА... Ако някой се интересува от КТ може спокойно да си влиза в темите за него. Така може и да се повиши активността в тях Naughty

# 500
  • Пловдив

От мен с любов - да я разпръснем в темата тази любов. Тя струи от този кадър....

Поредната изненада - красота....
....................
"Не знам как човек може да повтори същото чудо"

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 12:27 от mariana51

# 501

От мен с любов - да я разпръснем в темата тази любов. Тя струи от този кадър....

Поредната изненада - красота....

Чудесни са. Ето в тази тетрадка или скицник ще има нещо важно...
Аз мисля, че на плажа не танцуваха, а се дърпаха точно за нея... Какво ли е нарисувал или написал Текин?

# 502

Ето само момчето ни

# 503

Защо "кауза" в кавички? Да не би да отричаш наличието на кауза в сериала КВФ?  

Rolling Eyes  Ами нямаше кауза, Валентина. Какво толкова протестираш?!
Аз не мога да гледам сериала с очите на турския зрител, а според моята култура и ценности.
Хайде кажи какво видяхме - една история, която по традиция и обичай  продължава да се повтаря в съвременна Турция - принудително омъжват "опетнената" жена за насилника, щото никой друг няма да я погледне даже. И се мъчиха да ни втълпят, че Фатмагюл ще се влюби и ще го обикне. Ами не се получи, то и в живота е невъзможно, а във филма - поради слабата и неубедителна игра на Берен. Енгин поне успя да ни "излъже", че е възможно да съществува такъв всеотдаен, любящ, кадърен, търпелив до няма и къде повече мъж като Керим.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 13:45 от AureliaFelix

# 504
  • Пловдив

Да споделя още една красота.....
...............
Форуми, фейсове, туитъри, въобще нетът свърши своята работа светкавично - новата снимка е навсякъде. Тръпнем за нов трейлър....

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 13:21 от mariana51

# 505
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Клио
, вчера забравих да спомена, че Мустафа Булут не е точно отхвърлен мъж, защото за неговото внимание и любов се конкурират две жени в сериала и са готови на всичко да го спечелят...дори на някои не съвсем позволени тактики.  hahaha  hahaha Но както се казва във войната и в любовта всичко е  позволено.  newsm03

# 506

Hug  Здравейте, МОМИЧЕТАHug
 Grinning  Имаме си нова снимка и ни е време за нов трейлър.  Grinning
 Heart Eyes  Аз се лекувам и си го чакам с Любов, а виждам, че и Вие сте я разпръснали в темичката ни.  Heart Eyes

Скрит текст:
БлагоДаря ти, Господи за Днес!
За всеки ден, във който дишам.
За туй, че пазиш Ти нощес
духът ми жив. За да напиша,
че всяко Днес е Твоят Дар.
А всяко утре е награда.
Че всеки сам е господар,
в живота си гради преграда.
Че рамки слагаме безчет,
на мисли, действия и думи.
Че този стих и тоз куплет,
ще минат пътища и друми.
Ще стигнат точно на мига
до тези, дето го очакват.
По план от тяхната Звезда
и после някои заплакват.
Пречистват сълзите едва,
отмиват калното ти утре,
но всъщност само Любовта
душата ти лекува вътре.

автор Десислава Церовска
/Звезда Христова/

[/b][/color]

# 507
Цитат
успя да ни "излъже", че е възможно да съществува такъв всеотдаен, любящ, кадърен, търпелив до няма и къде повече мъж като Керим.

Мен не е успял!  Grinning  Нито за миг!!! Имаше такава дискусия на няколко пъти през онлайн гледането и деликатно се отказвах да споря с дами, които твърдяхя, че мъжете им са Керимовци!

Но смятам, че актьорите с блестящата си игра в сериала КВФ дадоха максимума за да не бият на очи сценарните недоразумения!  Всъщност, смятам, че ако каста не беше безупречен - филма щеше да е провал, без значение каква с каква кауза се е захванал.

# 508

Защо "кауза" в кавички? Да не би да отричаш наличието на кауза в сериала КВФ?  

Rolling Eyes  Ами нямаше кауза, Валентина. Какво толкова протестираш?!
Аз не мога да гледам сериала с очите на турския зрител, а според моята култура и ценности.
Хайде кажи какво видяхме - една история, която по традиция и обичай  продължава да се повтаря в съвременна Турция - принудително омъжват "опетнената" жена за насилника, щото никой друг няма да я погледне даже. И се мъчиха да ни втълпят, че Фатмагюл ще се влюби и ще го обикне. Ами не се получи, то и в живота е невъзможно, а във филма - поради слабата и неубедителна игра на Берен. Енгин поне успя да ни "излъже", че е възможно да съществува такъв всеотдаен, любящ, кадърен, търпелив до няма и къде повече мъж като Керим.

Чак сега разбрах, че не е имало кауза в КВФ. Едно изречение  ме смъкна на земята. hahaha hahahaЯзък за часовете, които се отделиха за снимането на сериала, за излъчването му и за гледането. Много изгубени години....... Joy Joy Joy Жалко, че и терапевтки в Америка лекуваха чрез образите в КВФ , посланията на сериала и най-вече каузата му, която  сега разбрах, че я няма. Язък! Joy JoyВсички са за  #2gunfire #2gunfire дето ни заблудиха, че има кауза.
Какво сме гледали тогава? Сетих се: - емоциите на Енгин. Всъщност той не направи ли  чрез тях каузата на сериала? Доколкото си спомням той лично в интервю го заяви, но нейсе.....

# 509
Ами не се получи, то и в живота е невъзможно, а във филма - поради слабата и неубедителна игра на Берен. Енгин поне успя да ни "излъже", че е възможно да съществува такъв всеотдаен, любящ, кадърен, търпелив до няма и къде повече мъж като Керим.

Да се готви Фарах Зейнеп Абдула...  hahaha
Берен и Мелиса минаха по реда си.....ужасни, ужасни актриси, да се чудиш още как не спират да им дават роли. Ами те защото продуценти и режисьори нищо не разбират, ама ха!  Wink
Никой актьор и актриса не са достойни да партнират на Енгин,  да има още някой, който не е разбрал, а?  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт