Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 621
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря за отговорите! Някак си се чувствам неестествено, тъй като съм свикнала в предишната клиника, която посещавах за всичко да заплащам Simple Smile

# 391
Може ли да ми кажете блокиращата инжекция преди дълъг протокол кога точно се бие - 20, 21 ден или може и двата?

# 392
  • София
Може ли да ми кажете блокиращата инжекция преди дълъг протокол кога точно се бие - 20, 21 ден или може и двата?
може и двата, дори и 22 не е голям проблем.

# 393
  • София
Благодаря ви сладурки, много изчерпателно и ясно ми обяснихте. Hug  bouquet

# 394
може и двата, дори и 22 не е голям проблем.
благодаря ти  Simple Smile

# 395
Искам да си направя цитонамазка в клиниката.  newsm78
Кой ги прави? т.е. трябва ли да си  запазвам час и т.н.

# 396
ако се обадиш  за час за цито,най вероятно ще те запишат при д-р Еленчев
ако не,когато ходиш при лек.ти лекар за нещо друго просто го помоли да ти вземе пробата и готово...аз така направих лятото...просто не съм сигурна дали записват специално час за цито при репродуктивните специалисти newsm78

# 397
ако се обадиш  за час за цито,най вероятно ще те запишат при д-р Еленчев
ако не,когато ходиш при лек.ти лекар за нещо друго просто го помоли да ти вземе пробата и готово...аз така направих лятото...просто не съм сигурна дали записват специално час за цито при репродуктивните специалисти newsm78

Така ще направя, благодаря  Hug

# 398
Каква е цената на прегледа при Еленчев и включва ли ехография?

# 399
  • на село
Момичета ,искам да попитам тези правили хистеро как варираше цикъла ви след това .При мен веднага след хистерото подрани със седмица и беше ужасно обилен ,но вече минаха повече от 45 дни оттогава и се чудя нормално ли е .Междувременно гърдите ми са напрегнати ,дали е признак че ще ми идва?Някои да имал подобни промени след хистероскопия?

# 400
Каква е цената на прегледа при Еленчев и включва ли ехография?

за преглед и колпоскоп ми взе 50 лв.,не ме е гледал на ехограф

# 401
  • гр. София
Преглед, ехограф, цитонамзка и колпоскоп при Еленчев 80 лв всичко. За коментар на изследването се ходи без час и не се плаща.

# 402
след хистероскопията имах по обилно течение и с съсиреци, а следващите два цикъла ми подраниха. мисля че е нормално да имаш вариране на цикъла. предполагам че скоро ще ти дойде щом гърдите ти са чуствителни

# 403
За тези които им предстои поставяне на лекарство след  лоша биопсия,да поясня:Днес  9ти ден от цикъла,д-р Персенска ми постави така наречената помпа/каквото и да значи това/,като изиска от акушерката специално да  е нова помпа.Докато чаках да донесат''помпата''попитах и това било лекарството.В петък съм пак за проследяване,за да ми поставят още едно лекарство и ако се спукал фоликула,ще давам кръв.Помолих и да ми вземе секрет,че имам съмнения за Кандида и д-ката не ми отказа.Пояснявам,за тези които се интересуваха и за цитонамазка.Мисля,че няма да откажат да я направят и нея,в случй че имате час за нещо друго..Цената за лекарството, което ми сложиха е 50лв,а за микробиология платих 30лв.

# 404
Аз също съм си правила цито при д-р Шефкетова. Когато се обадих за час попитах дали може лекуващият ми лекар да ми я направи и те ми казаха, че няма никакъв проблем   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт