Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 487
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • София
аз пък чакам ембриолозите да звъннат и взех да се изнервям вече, все по-късно всеки път  smile3516
и аз чакам да звъннат. Вече звънят през ден май, защото ми се обадиха на 1 и 3 ден, днес засега не са.
казаха ми че на 2 ден не звънят, на 3 евентуално за трансфер, ак е за 5 ден обаче не знам  newsm78

# 526
  • Ст. Загора
аз пък чакам ембриолозите да звъннат и взех да се изнервям вече, все по-късно всеки път  smile3516
и аз чакам да звъннат. Вече звънят през ден май, защото ми се обадиха на 1 и 3 ден, днес засега не са.
казаха ми че на 2 ден не звънят, на 3 евентуално за трансфер, ак е за 5 ден обаче не знам  newsm78
Днес ми е 5 ден, трябва да се обадят, дано са хубави  новините.
Кой ден ти е днес?

# 527
Бамби, стискам палци да звъннат скоро и най-важното успех след това.

# 528
Да така е Буцигном, нямаме избор ще чакаме.На мен ми е кофти тъй като от декември не мога да я направя снимката първо заради празниците сега заради епидемията.пък и процедурата ми е за първи път и нали се сещаш как съм се сковала.Хихи.
Едно към едно сме в кюпа! И на мен ще ми е за пръв път...горе долу еднакво се движим...Simple Smile

# 529
момичета,при мен неочаквано ми бе предложено да направя комтролни имунологични,защото последно съм правила преди година и бяха ок. Моля,споделете кога и какво се предприема и възможно ли е да се отложи опита,ако не са добре?

# 530
Lady Be, като направиш контролата имунолозите ще ти препоръчат терапия, ако има проблем.Най-често, ако си пред опит, се прави вливка.

# 531
  • София
момичета,при мен неочаквано ми бе предложено да направя комтролни имунологични,защото последно съм правила преди година и бяха ок. Моля,споделете кога и какво се предприема и възможно ли е да се отложи опита,ако не са добре?
Не се отлага опита, прави се вливка.

# 532
  • София
Аз утре трябва да се обадя да си запиша час за цветна снимка. Така като ви чета май няма да ми запишат час. Втори месец ще ми се отложи Tired То и аз съм болна де, хвана ме грипа  Banghead

# 533
Някой може ли да опише как протича един инвитро цикъл с донорска яйцеклетка при поставена блокираща инжекция на 20-ти ден от месечния цикъл?

# 534
  • Стара Загора
Момичета, привет! Утре започвам стимулации по къс протокол (втори ден). Забравих да попитам още от утре ли ще трябва да оставам в София?

# 535
Момичета, привет! Утре започвам стимулации по къс протокол (втори ден). Забравих да попитам още от утре ли ще трябва да оставам в София?
Със сигурност не, ще имаш 3-4 дни без прегледи, за които можеш да си вземеш инжекциите с теб.

# 536
  • Пловдив
Привет и от мен, да се отчета и аз 😊 при последния преглед насрочихме дата за лапароскопия 10.02, като трябва предния ден да постъпя. Има ли някой от вас тогава за постъпване?

# 537
  • Стара Загора
little_rabbit благодаря ти за бързия отговор. Simple Smile

# 538
Привет и от мен, да се отчета и аз 😊 при последния преглед насрочихме дата за лапароскопия 10.02, като трябва предния ден да постъпя. Има ли някой от вас тогава за постъпване?

Здравей! И на мен ми предстои, само че лапаро+хистеро. Но ще ми се падне някъде около 12-13. 02. Чакам М за да се обадя да запиша час (дано да успея). Иначе ще съм при д-р Персенска. Ти при кой доктор си?

# 539
  • Пловдив
Здравей! И на мен ми предстои, само че лапаро+хистеро. Но ще ми се падне някъде около 12-13. 02. Чакам М за да се обадя да запиша час (дано да успея). Иначе ще съм при д-р Персенска. Ти при кой доктор си?

И аз съм при д-р Персенска, аз записах датата и часа по съвет на докторката веднага след прегледа, че когато дойде време можело да няма свободни и да не пропускам.

Общи условия

Активация на акаунт