Моля спешно зо помощ с изпита ми по математика

• 17 133
  • 376
  •   1
Отговори
# 75
Сетих се за един виц:
Баща изпраща синът си студент.
Дава му Библия с думите, че когато закъса финансово да се обърне към Бога, четейки я.  Wink
След известно време синът му се обадил и споделил, че парите му свършили.
Бащата го попитал дали чете Библията и дали е стигнал до напр. Йоан.
Синът отговорил, че не е стигнал до там.
Така няколко дни разговаряли и бащата:
- Синко, чети..
Е, стигнало момчето до там и....пари, които бащата предвидливо сложил.

Е, за изпит по математика се "поопознайте" с четиризначната таблица.
Скрит текст:

# 76
  • София
Малко извън темата или съвсем по нея - Пернишкият университет съществува ли още?

# 77
  • вятър в маслините, вятър над хребета
...
Тази наглост се преглъща някак си.
Сигурна ли си, че ще я преглътнеш, ако утре учи детето ти на английски?
Тя понеже математиката много помага на един филолог hahaha.

# 78
...

Съществува понятието обща култура. Ако един филолог е толкова тъп,, че не може да реши елементарна задача...

# 79
  • Ямбол
...
Не знам дали е филология. Може да е нещо друго с английски, знам ли какво са го измислили за да привлекат шарани.
Освен това на тези елементарни задачи, да не си размърдаш малко мозъка, дори да можеш да препишеш и да не знаеш как, едва ли ще е цвете по английски. Но все пак.
И аз нямам специалност английски, но нивото ми от осми клас не се е загубило. Не го употребявам ежедневно, даже ми е бил втори западен език и пак съм долу-горе добре, мога да обясня нещо на децата си, ако не разбират. И най-важното мога и знам къде да търся, ако ми потрябва.

# 80
Е, и тук да беше търсила, но предвидливо рано, а не по време на изпит.
Сигурна съм, че тогава щеше да получи помощ, даже щеше да си разбере задачките, а не да ги зубри.
Но пък мацката е креативна, спор няма.
Представям си я как снощи си е легнала спокойно и си е казала "ще видя задачките и ще ги пусна в Клюкарника".

# 81
Представям си я как снощи си е легнала спокойно и си е казала "ще видя задачките и ще ги пусна в Клюкарника".
Тя въобще дали е знаела, че днес е на изпит?  newsm78
Стават грешки. Поне тези са поправими.
/ ПП аз бих и ги решила, за да препише, но след като сключим сделка -
10 (може и по-малко) урока след изпита, докато усвои материала/

Пожелам бъдещи успехи!  Hug

# 82
Майка ми е била математически гений,има 3 2и места на национална олимпиада.В своя град винаги и била първа.Но е преписала на матурата си по литература.Признавала си е,че никога не е биля добра по този предмет.Завършила  е ВИАС с много добър успех.Сега има преуспяващ бизнес.Абе,като гледам,хич не и се е отразило,че не е добра по литература и че е преписала на матурата си...Ха сега,плюйте Mr. Green

# 83
Преуспяващият бизнес и почтеността не вървят винаги ръка за ръка, така че тук едва ли може да се каже много.

Ако в училище има някакво общообразователно ниво, което е задължително и което си длъжен да покриеш, то във висшето образование имаш избор да се насочиш към област, която ти е по сърце и в която можеш да проявиш потенциала си.

Ако пък нямаш потенциал в никоя област, не ставай висшист.

# 84
Ами,почтена е майка ми Wink
Имах предвид,че и без да е литератор е станало качествен човек и професионалист от нея.

# 85
Сега - и аз без да съм математик, смея да кажа, че не съм непочтен човек; но пък не съм преписвала, просто по съответния предмет не съм имала високи оценки и това е.

И пак казвам, друго е в средното училище, където трябва да покриеш нивото по всички предмети, независимо каква насоченост имаш. После е друго - правиш осъзнат избор. Майка ти нали не е държала изпит по литература във висшето училище?

# 86
Ами,не е,завършила е строително инженерство.

# 87
От което следва, че агрументът, който даваш с матурата на майка ти, никак не е приложим спрямо случая с авторката на темата.

# 88
Всъщност ще направя нещо,което може би не е много честно,но може би ще спре злословията срещу нея...Тя завършва 12и клас сега.Имала е много сериозни причини това да се забави.
Сега ми е интересно как ще продължите...Всъщност темата май отдавна е за ключ...

# 89
При сериозни проблеми наистина няма какво повече да се каже.

Останахме с впечатление, че става дума за студентка. Ако е ученичка, ако има нужда от помощ, може да я потърси, дори и тук - има математици, които могат да се отзоват. По-добре потърсена помощ с цел постигане на знания, отколкото заснемане на изпита и преписване.

Общи условия

Активация на акаунт