Моля спешно зо помощ с изпита ми по математика

• 17 175
  • 376
  •   1
Отговори
# 135
пък Алисън снощи е поливала изпита в някоя чалготека или си е правила поредната професионална фотосесия за Инстаграм. Без въобще да се сеща, че тук някой я разпъва на кръст Mr. Green.

Невежеството е блаженство.

# 136
пък Алисън снощи е поливала изпита в някоя чалготека или си е правила поредната професионална фотосесия за Инстаграм. Без въобще да се сеща, че тук някой я разпъва на кръст Mr. Green.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=759032.120
Мисля,че тази тема вече не е нужна на авторката.
Полезна ще е темата на авторката.
Колко методи за преписване се споделиха. Творчество  и въображение е приложено!  Simple Smile

# 137

Пусни подобна молба в американски форум и гледай какво ще се излее.
Там преписването и подсказването се санкционират така, както не можеш и да си представиш.

С изключване.

# 138

Там преписването и подсказването се санкционират така, както не можеш и да си представиш.

С изключване.

За това американците, не знаят от къде изгрява слънцето буквално и си мислят , че кренвирша расте на корен . Вие пък намерихте с кой да ни сравнявате. Че изпростя българина изпростя, ама има още чалга да послушаме да ги стигнем .  Mr. Green

# 139
Тази тема е нереална!
Авторката плясва задачи в реално време, друга умолява да й уважим причините, понеже си били писали на лични, а трета се възмущава от неуслужливостта на съфорумките и би помогнала, ако можеше. Joy

# 140

С изключване.

За това американците, не знаят от къде изгрява слънцето буквално и си мислят , че кренвирша расте на корен . Вие пък намерихте с кой да ни сравнявате. Че изпростя българина изпростя, ама има още чалга да послушаме да ги стигнем .  Mr. Green

Това, че американците ги изключват за преписване, как е проблем?

# 141
  • Варна
   Не знам в кой университет "мъчат" с подобни задачи. Ние ги решавахме в училище.
   Алисън, дано все пак да влезеш и да прочетеш. Моля те, следващия път седни и си прочети нещата преди да идеш на изпит. И аз не съм добра в математиката, но имах две висши математики плюс две статистики. Нищо не разбирах, но се напънах и каквото можах направих. Взех си изпитите сама. Каза се вече, аз ще го повторя - едно е да потърсиш помощ за подготовка за изпит, друго е на самия изпит да поискаш някой друг да ти реши задачите. Второто е недопустимо. И ако днес в универститета успееш да минеш между капките, то утре на работното място няма да има кой да свърши нещата вместо теб. Умението да се бориш колкото можеш, въпреки, че не ти се удава дадена материя също е част от обучението. Не се предавай толкова лесно.

# 142
Че строгия контрол , за не преписване , явно не е критерий за интелект, обща култура и знания като цяло. То докато си напишеш пищовите го учиш дефакто . Друг е въпроса ,че има даскали го искат дословно да е за 6 . Там решават въпроса с препиването и тъпанарите с диплома, като богатите родители даряват огромни суми на училищата.

# 143
Там решават въпроса с препиването и тъпанарите с диплома, като богатите родители даряват огромни суми на училищата.
Знам, че грешката е техническа, но звучи много смешно.  Grinning

# 144
Че строгия контрол , за не преписване , явно не е критерий за интелект, обща култура и знания като цяло. То докато си напишеш пищовите го учиш дефакто . Друг е въпроса ,че има даскали го искат дословно да е за 6 . Там решават въпроса с препиването и тъпанарите с диплома, като богатите родители даряват огромни суми на училищата.

Аз съм останала с впечатление, че учебната програма в университета дава добра обща култура. Отделно не може да се отсъства от лекции.

# 145
  • Варна
Намирам темата за показателна как някоя порочна практика се заклеймява, ако от нея се възползва друг, но ако е за "наш" човек - няма проблеми.

Авторката няма от какво да се оплаква, защото достатъчно й е помогнато:
а) дават й се само 4 елементарни задачи, 2 от които са на ниво 6 клас. (това за изпит по математика в 12 клас ?!)
б) или липсват квестори, или услужливо гледат през прозореца, докато се правят снимки и се рови в Интернет.

И не разбирам как някои потребители изтъкват, че не им е силна математиката. Може би това автоматично означава, че са добри в други области. Тези задачи са на елементарно ниво, мен би ме било срам да кажа, че не ги разбирам, каквото и да работя и която и да ми е "силната" страна.

# 146
Там решават въпроса с препиването и тъпанарите с диплома, като богатите родители даряват огромни суми на училищата.
Знам, че грешката е техническа, но звучи много смешно.  Grinning

смешно е , няма да се поправям    Peace

# 147
Там решават въпроса с препиването
Знам, че грешката е техническа, но звучи много смешно.  Grinning
смешно е , няма да се поправям    Peace
А, има такива случаи точно с препиване, за да не се допусне преписване.
Преподавателят сяда да пие със студенти. От един етап започва да ги препитва обстойно
по въпросника. Който знае коментира. На същинския изпит само иска ст. книжка и пише оценка.
При този преподавател аз положих изпита в автобус (случайно се оказахме на една седалка),
като пътуването трая 1ч и 30мин, т.е. препитването в/у материала беше 1ч и 15мин.
/Дестинацията ми пък с влак беше 7ч, добре, че там не се засякохме.  Simple Smile/

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 12:52 от Анонимен

# 148
Всички, които помогнаха на Алисън имат бонус- безплатен превод.

# 149
То не е сигурно и с преводите как се справя.

Общи условия

Активация на акаунт