Моля спешно зо помощ с изпита ми по математика

• 17 143
  • 376
  •   1
Отговори
# 300
Не би трябвало да имаш избор, но така се получава - преподавателят няма 100 чифта очи, за да хване всеки.

Затова и санкциите трябва да са по-сериозни, дали изключване, дали пробация, така че не само преподавателят да го играе пъдар, а и студентите да имат по-сериозна причина да учат (страх от санкции).

# 301
  • София
наречете ме наивна до глупост, нищо че съм на 40+, но винаги съм се чудела на това защо на доста хора не им пука изобщо какъв авторитет ще си изградят сред колегите и преподавателите. За няколко години хората се опознават, преподавателите забелязват кой кой е и какъв е, а професионалният живот често пресича отново пътищата. Ако аз съм лекар:инженер/учител и т.н. и Иван Петров ми е бил колега, и е изкарал едва-едва тройките, никога, ама никога не бих го препоръчала. На мен ми се е случвало конкретно за лекари да казват "с д-р Иванов бяхме състуденти, още тогава беше много добър, отиди при него", както и обратното за някое ужким нашумяло име. Има една приказка, според която човек първо работел за името си, а после името му започвало да работи за него.

# 302
Лошото е, че играчите по време на следването ще са също толкова добри и при заемането на работни позиции, пък после дружно се чудим защо не върви. Ми затова, щото сме много ларж.
Помня, когато излезе излагацията на Клинтън - цял свят осъди поведението му, само у нас - избора. "Клинтънчо, Клинтънчо, точно тая плЯса ли намери?!" Цитат.

# 303
За СУ санкцията, ако те хванат да преписваш, е направо предупреждение за отстраняване.

# 304
За СУ санкцията, ако те хванат да преписваш, е направо предупреждение за отстраняване.

Интересно. А има ли системен подход в отстраняването, защото оставам с впечатление, че се преписва.

# 305
Преписва се. Винаги се е преписвало, но предпазливо. Не съм виждала колега, който да го прави откровено ''показнически'', а в крайна сметка, при зала пълна с 40, 50 души, малко трудно ще видиш преписването.

# 306
Преписва се. Винаги се е преписвало, но предпазливо. Не съм виждала колега, който да го прави откровено ''показнически'', а в крайна сметка, при зала пълна с 40, 50 души, малко трудно ще видиш преписването.

Е значи санкцията не работи. Ако има случаи с изключени студенти (примерно) и това е достояние, т.е. студентите биват информирани, че санкцията е прилагана, все ми се струва, че преписването ще намалее.

# 307
  • София
А сега направо се хвалят, че са преписали! как може да са толкова тъпи!

# 308
Като много други ''правила'' и с това е така, факт. Но все пак не ми се вярва, че са успели да хванат някого да преписва.
Сега четох, че имало някакъв случай, на прима виста в чичо гугъл, на студент от СУ с ''отнети студентски права'' за една година. Явно на някои преподаватели им се занимава, на други - не.

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 15:02 от Нес

# 309
А и никъде не виждам авторката да казва, че иска някой да и реши задачите, а моли за помощ, за насока  Peace
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Сериозно ли?!
Нищо лично и не се заяждам, но просто оставам безмълвна на места от толкова гениални прозрения в темата.
Първо беше, че видиш ли, най-вероятно не е знаела по какво ще я изпитват, по случайност объркала материала и хоп, изненада Laughing после пък, че то не било това, което е Laughing искала само мини жокерчета Laughing Нелепо е, недейте така, големи хора сме!

Не приемам и крайните мнение, чак пък да се правим на моралисти, че съвсем никога не ни се е налагало малко помощ... но конкретният случай въобще не е такъв и от километри си личи, че и грам понятие няма за какво става въпрос, за да не можеш да се оправиш с две формули на кръст трябва съвсем нищичко да не си поглеждал newsm78 за мен това е по-нелепото и си е пълна безотговорност към самия себе си... да не говорим и за начина и мястото на искане на помощ.
Студентка съм и да ви кажа, такива циркове с подмятания на смартфони и дообяснения "кое ми върви и кое не" по време на изпит, не се случват, не, че всички бликат от знания, но като по-съществената част обикновено е устно, лесно се разбира кой,какво и как, но че на повечето места си е масовост този начин на взимане на изпити, съм съгласна. Peace

# 310
Помня, когато излезе излагацията на Клинтън - цял свят осъди поведението му, само у нас - избора. "Клинтънчо, Клинтънчо, точно тая плЯса ли намери?!" Цитат.

Не знам цял свят дали го осъди, но популярността му сред американците се е увеличила след аферата Люински.

"Remarkably, after the story broke, half again as many Americans perceived President Clinton as a "strong leader." In the six polls taken between 1994 and 1998 an average of 43% of the public said they thought the President was a "strong leader"; in the six polls taken during 1998 that figure increased to 63.67%. Of course, the Lewinsky affair did not cause the President to be seen as a strong, compassionate leader. What these opinion data suggest is that the public is capable of differentiating the President as a person and as a political leader. Further the polls suggest that different information is used in reaching the two judgments."

http://www.pollingreport.com/brody.htm

Само американци или интернационални преписвачи са били?

Има ли значение?

# 311
Не би трябвало да имаш избор, но така се получава - преподавателят няма 100 чифта очи, за да хване всеки. За откровено нагло преписване не мисля, че има преподавател, който да се направи на разсеян.
Имам познат, който преди 1,2 год. разправяше, че има от онези слушалчици и е опитвал да преписва с тях, но неуспешно, защото връзката се развалила. Не ми е близък и не знам дали в последствие е имал успешен опит, но няма как да хванеш някой със слушалка, поне така си мисля.

Има някакви устройства, които спират сигнала и нямаш обхват  Mr. Green

# 312

Само американци или интернационални преписвачи са били?

Има ли значение?

Има, разбира се. Как иначе да каже човек, че тия американци даже не могат и да преписват като хората.

# 313
20 страници разсъждения за нивото на БГ образование ... в крайна сметка взе ли изпита Simple Smile

# 314
В моя колеж, който завърших направо няма предупреждение- изключват те и ти публикуват заповедта с подробности - лични данни, специалност , ф номер, причини, всичко на официалната страница на колежа, на първа страница. Срамът е наистина голям.

Общи условия

Активация на акаунт