Очакваме с копнеж, Мартенски бебевалеж!

• 44 596
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде там
Здравейте отново,
Много си харесвам спалното комплектче. Нямах търпение да го сложа на кошарката и да снимам.  Grinning

Ето го и него:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=704249236282139&l=022d319007
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=704249282948801&l=8a5ca16d6b

Mного е хубаво Simple Smile

# 196
Да, супер е, много свежарско Wink

# 197
Бубе, много ми харесва.. бебенцето ще е много щастливо спинкайки в тях  newsm07

# 198
scrye , по "официални статии" в интернет наистина е рано!  Laughing За това питам... аз бях на преглед за последно миналия понеделник, но тогава беба си беше под пъпа... сряда вечерта започна да се "пъха" надолу и имах страшни болки... сега събота и неделя - отново! Имах чувството, че всеки момент ще ми каже "здрасти"  Laughing Звънях на доктора по ЖК днес, но той каза, че по телефона не може да прецени дали беба е слязла много надолу и дали иска да излиза, та трябвало да отида до края на седмицата да ме види... но в четвъртък съм на преглед при доктора, който ще ме изражда, та направо мисля с него да говоря... Четох в нет-а, че това "спускане" в таза е към 37-ма г.с. и след като се случи, раждането може да е от 2 до 4 седмици след него... Но аз си мисля, че на бебона й е много тясно в корема вече и само натам е намерила място да се разположи...  newsm78 Но ще се радвам, ако някоя мама сподели дали и нейният бебок слиза към таза...
Споко, и моята е вече там. Забила си е главата надолу, чак докторката се учуди не ме ли притиска много. Е, да, притиска ме, ходя си до тоалетна по 100 пъти на ден. Вчера например умирах от болка в средата на корема по-в ляво, беше или крак или ръка, много силно ме буташе някакво кокалче, което буквално си личеше от далече. Ще бъде каратиска моята...  box Цяла нощ не съм спала от зверски киселни, този път и Гавискона цели 2 хапчета не ми свърши работа. Чувствах се като дракон. Но какво да се прави, много мина, малко остана..... Rolling Eyes

# 199
Здравейте ,прекрасни!!!
И аз съм като дракон от киселини....вече нищо не ми помага!Като добавиш и невероятният оток на краката,от който почти не мога да се движа.....всичко ми е супер,

# 200
Здравейте мами ,

Относно киселините - в първата нощ в която  получих , едвам доживях до сутринта да отворят аптеката до нас ,
За мой късмет фармацевтката , прясно завърнала се от майчниство , ми даде следното нещо - Био Анацид
http://aptekaikar.com/product/170/aboka-bioanatsid-tabl-h-24.html
Безопасен е за бременни и  много помага .На опаковката пише една таблетка , две при нужда , да съм честна все има нужда от 2 .
 Пробвах и с Алмигел ,че док после ми изписа него ,  но ефектът беше нулев .
Не знам дали е до организъм , но дори киселините , които ми се надигат от червено вино , а те са ми най-кошмарни ги тушира в зародиш

# 201
здравейте мами , bubeto77 наистина много е сладурско  само липсва разкошчето . Аз днес бях на преглед  и бебо вече се е обърнало   и всичко си е нормално  smile3521 .Вие мами след раждането колко още се мазахте  против стрии докато се прибере  коремчето  или по дълго.

# 202
  • София
На Мустелата пише поне още 1-2 месеца да се маже. Много стрии излизат след самото раждане.

# 203
здравейте мами,аз съм нова сред Вас.чакам две момиченца около 25март.надявам се да си бъдем полезни:)

# 204
Здравейте и от мен   bouquet  и аз съм нова бъдеща мама от Пазарджик. Чакаме юнак с термин 19 март. Много полезна и интересна информация има тук. С удоволствие се присъединявам.

# 205
Добре дошли на новите мами!   bouquet

Аз да се похваля, днес поръчах матрачето, ще пристигне другата седмица,  купих и пакет памперси №1 и мокри кърпи. Кърпите са на Бочко, чудя се дали да не взема и на Памперс и въобще какви да използвам за бебето...  newsm78

Относно киселините -  май няма да ме подминат, до скоро не знаех какво е това нещо, но на два пъти усещам леко парене в гърлото, нещо като кипене..., та май са си киселини, но ще го преживея  Twisted Evil
За стриите - вече се мажа със свинска мас с невен, появиха ми се на гърдите и за това. Обаче за болницата не мисля да я взимам, имам едно кремче на Дева и олио на Икаров и мисля едно от двете да взема, че и аз съм чувала, че трябва да се продължи мазането.

# 206
Чета и си мисля, само аз ли все още нищо не съм купила и приготвила за бебо?Термина ми е на 19 март и все ми се струва че има време. При положение че вече всичко има по магазините за ден, два всичко може да се накупи не ми се струва необходимо от толкова рано да приготвям всичко. Не си мислете че това е от суеверие. Може би аз съм в грешка незнам, но има ли мами който мислят като мен?

# 207
Добре дошли на всички нови мамчета  bouquet  bouquet  bouquet Относно пазаруването- всеки си решава и понякога е и въпрос на финанси!Погал по коремчетата и лека вечер от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 208
Добре дошли на новите мами  Hug

Анджела, мое мнение за кърпичките на Бочко - много са тънки и не мисля, че са подходящи за кърмачета, чиито акита са редки и се размазват буквално до врата понякога. Като почнеш да ги ползваш, предполагам ще установиш, че няма да ти вършат хубава работа. Отделно, не ми харесва как се раздърпват като ги вадиш от опаковката, а и миризмата им не ми харесва. Въпреки че всяка миризма, колкото и да е хубава, като се омеша с акитата, занапред винаги ще я свързвате с тях  Crazy

Dacinka, на пръв поглед всичко има по магазините, но като почнеш да купуваш се оказва точно обратното. Тук няма в твоя цвят, там няма твоя модел, размер или марка ...

Днес ми издадоха 45-дневния болничен. Засега всичко с бебо е наред, с главата надолу е, тежи към 2200 гр, плацента и води са добре. +15 кг съм засега, нямам оплаквания, освен някоя друга киселина отвреме навреме. Ако раждането започне само и преди термин, имам шанс да пробвам да родя нормално, въпреки секциото ми отпреди 3.5 г.

# 209
Чета и си мисля, само аз ли все още нищо не съм купила и приготвила за бебо?Термина ми е на 19 март и все ми се струва че има време. При положение че вече всичко има по магазините за ден, два всичко може да се накупи не ми се струва необходимо от толкова рано да приготвям всичко. Не си мислете че това е от суеверие. Може би аз съм в грешка незнам, но има ли мами който мислят като мен?

С първата си бременност бях така, но от суеверие до последно нищо не купувах. Спомням си,че вече имах определена дата за секцио  и 4-5 дни преди него купихме комплект за изписване и 1 комплект чаршафи, даже и столче за кола не бяхме купили  ooooh! Честно казано после съжалявах,защото с бебе на ръце трябваше да ходя по магазините и да се чудя какво да купя по-набързо. В сегашния си момент го отчитам като грешка.

С тази си бременност пак съм суеверна,но Слава Богу не чак толкова. Имам да купувам още куп неща,но вече количка сме капарирали,купих си пеленка за изписване,някои дрешки. Нещата,които не сме купили пък съм ги набелязала и знам точно какво искам.

За кърпичките - в началото използвах сините на памперс,после се оказах доволна и от кърпичките на  молфикс и бейби крема с лайката.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 18:55 от labella

Общи условия

Активация на акаунт