Очакваме с копнеж, Мартенски бебевалеж!

• 44 286
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
И тъй като моят първи трепет, проблем, въпрос и всичко останало, свързано с бременността, започна оттук - искам и аз да кажа едно: Станах майка Simple Smile Сега започвам да работя по въпроса да бъда "добра майка". Трудно е, ще става още по-трудно, непознато е, но има някаква извратена сладост във всичко това. На всички, които познавам от тази тема и станахме близки и всеки божи ден споделяхме и продължаваме да споделяме емоции и терзания, а и на всички, присъединили се по-късно към форума мами, които не познавам, пожелавам леко раждане, а след това дни, изпълнени с много радост, усмивки и сън  Flutter

# 736
  • Пловдив
Честито на всички мами Hug

Утре ще е първият ми истински 8 март Hug
Чудя се как съм живяла до сега без моята малка принцеса..

# 737
Честито мами! Дразнете ни все още неродилите мами Simple Smile мен ме е обхванало странно спокойствие... чувтствам се лека и изпълнена с енергия и желание да правя разни неща Simple Smile  всичко е нагласено за бебчо,ще се насладя на последните дни на бременността активно Simple Smile

# 738
Момичета да се похваля и аз в края на тази тема, днес се роди нашата дъщеричка Карина, 2900кг. 49 см. нормално раждане.

# 739
alyaa, честито и много щастие да ти носи малката принцеса! Бързо възстановяване   bouquet

# 740
  • София
alyaaЧестито, да ти е живо и здраво малкото бръмбарче. Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да се приберете вкъщи с малката принцеса. newsm51 smile3504 stork-girl

# 741
 alyaa Честито бебче,много да те радва и скорошно прибиране   bouquet Честито и на всички родили мамчета,а на нас ни остава само да чакаме.Това очакване ме изнервя  Thinking

# 742
Привет на всички мами и честито на тези, които вече гушкат малките сладкишчета! Да са ви живи, здрави и много да ви радват! Завиждам ви благородно, защото времето до термин ми се вижда безкрайно /26.03/, а и аз вече нямам търпение. 

Да се включа и аз в края на темата и да пожелая на всички мами Честит 8-ми март!

# 743
Честит 8-ми март, момичета!
Моят ден дойде, но бебо май няма да се роди и днес, а какъв подарък би било... И все пак деня е дълъг-може да ме изненада. На днешния ден хормоните ми бушуват повече от обикновено.
Хубав ден ви желая изпълнен с незабравими мигове прекарани с любимите хора!   bouquet

# 744
Честит празник Дами,да сте живи и здрави и много обичани!Честито на alyaa бебчето Карина!
И на мен 26.03 ми струва многоо далеч,но може и да не го стигна не се знае Simple Smile

# 745
  Честит 8-ми март на всички настоящи и бъдещи мами!   bouquet
И честити нови бебчета!  newsm32 Много здравички и усмихнати да бъдат!
С нетърпение очаквам и аз моето мишле да се роди  Heart Eyes

# 746
Честит 8 - ми март мили дами! Много здраве на всички!
Честито на всички мами, които вече се радват на своите бебчета!  smile3525
Ние с термин към края на месеца май нямаме търпение вече, като четем за майките с гушнати бебчета!

# 747
Честит празник   bouquet  желая ви да се поглезите  днес на воля  Честито и на родилите мами много се радвам че при всички ражданията минават добре и вече се радват на малките разкошчета . smile3525  Аз имам контракции през 2- 3 дни  и така ми тежи много ми ръби ако така мога да го оприлича и сериозно е забило главичка в срамната кост  и се чудя дали бебо няма да подрани  newsm78  иска ми се времето да е по топло поне за изписването  . Хубав ден мили мами  Hug

# 748
Честит 8-ми март дами,бъдете много желани о обичани,както и честит празник на именниците    bouquet

Честито и на родилите мами,много щастливи мигове и малко колики     bouquet

# 749
  • София
Честит 8-ми март, мамчета и все още коремчета  newsm51
Честити бебчета на тези на които не съм честитила, а на чакащите - леко раждане и много любов!
ЛЛЛ, благодаря за отговора! Вече определено съм по-спокойна...

Общи условия

Активация на акаунт