ОКТОМВРИ 2013-Тема 2

• 57 796
  • 351
  •   1
Отговори
# 120
Разбира се че ще си правим разходки Grinning,аз обикновенно сьм все по центьра, защото там живеем.

# 121
Qlena  и аз живея в района. Може да си правим разходки заедно.

# 122
Ох ние май имаме бактерия в нослето, тъкмо взехме резултатите, но по-късно ще имаме възможност да ги занесем на лекарката да ги види, но е подчертано в червено MRSA и като натисна в google излиза бактерия, за която имахме съмнение,че я има, защото нослето му хрипа вече 3 месеца. Някой имал ли е подобно нещо? Не стига, че и аз се сополивя и се притеснявам да не го заразя, ами сега и това ме притеснява

# 123
  • Стара Загора
Тони, разбира се, само да дойде пак хубавото време Simple Smile
Може да си спретнем една среща на старозагорските мами, че май сме доста в групата - Dee_dee_7, vesela1990, julieta23, сигурно има и други.

# 124
Със сигурност има и други Qlena, То май има и темичка на старозагоските мами. За съжаление времето се развали, а бебчо много обича да е на разходка и после да си поспива. Ако не излезем започва рев и сърдене ама какво да се прави ще почакаме да се стопли времето.

# 125
Здравейте , бих желала да се присъединя и аз .Бебе Стефания родена на 22.10.2013г  Simple Smile

# 126
Ще се гръмна вече! Като стане 6-7 вечерта и се почва рев, рев, рев.... направо и аз рева с него. Няма успокояване-няма цица, няма играчки, няма песни... нищо не действа. И така до 11-12 и си заспива. До тук що годе добре, но от 2 нощи се буди към 4 скимти и почва да си яде зверски ръчичките и след известно време заспива. Не иска да яде, а просто си яде ръцете. Зъби ли са, кво са нз, но дано скоро мине зора, че мм се изнесе вече да спи в другата спалня  Laughing

# 127
Цитирам си поста от ФБ за тези които не сте в нея : Днес ни излезна микробиологията на урината и има бактерията Ешерихия коли.Педиатъра подцени леката Т,която се появи еднократно и спести направление за изследване,и ето го резултата  Препоръчително трябвало да се пуска урина на бебета(предимно момиченца)след 2 месец профилактично за бактерии,а те си пазят направленията и не казват.Това изследване струва само 16лв без направление и е добре да си го пуснете,без да им се обяснявате,защото не е задължително да има симптоми като Т,запушено носле или кашлица,може да си плаче бебето от парене при уриниране а ние да се чудим защо пищи без пречина.Бацила може да си живее дълго време в организма и да се обади в най-неподходящия и късен момент за лечение.Резултата от леката подценена Т(37,2-37,3)......сега сме 7дни на антибиотик

# 128
И аз ще се побъркам моето диване по-цял ден спи и после цяла нощ и сутрин ме прави в буквалния смисъл на думата шантава, то вече кръст не ми остана от люлеене и като започне да реве нищо не може да го успокой , аз вече започнах да се съмнявам за зъбки защото се лигави много плюс това виждам как си чеше венците с ръчичката.

Jane и аз се поизмивах горе долу първите 8 дена докато не ми махнаха превръзката(то повече си беше лепенка де) но при мен се получи инфекция но я преборихме много бързо с няколко инжекции, но не мога да си обясня от немарливост на доктора или просто такъв ми е бил късмета.

# 129
Ние имахме бактерия в урината, но не знам дали е Е-коли, затова се наложи да стоим още една седмица в родилното. Преди 2 седмици пускахме пак урина, слава богу всичко е наред. Следим си я, но пак е патило, иначе нямаше да пуснем сигурно.

# 130
  • Пловдив
Мамчета и моята бебка беше до скоро така,малко и поотминаха коликите,които бяха ужасни,но вечер си ги има и намерих спасение в белия шум.Има в youtube.com и другаде също.Аз лично съм свалила приложение за Андроид и и го пускам за да заспи,даже и след това го оставям и бебка е много спокойна.Преди я изкъпвах-заспиваше за секунда и после се събуждаше и до към 1ч рев и се дразни като маха с ръцете и краката и съм я повивала,но белия шум засега ни помага много.Днес е спала цели 3 часа без прекъсване-това никога не е било

# 131
аз захраних преди няколко дни с пюре от моркови. фабиан много добре се справя с лъжицата, но юлиан бута. смятам след седмица пак да го пробвам. фабиан вече яде половин бурканче

# 132
  • in Wonderland
Как сте мамчета ? Как се справяте със студа и грипната епидемия ??? Ние си дремем у дома ,надявайки се ,че ще се разминем с грипа  newsm17 newsm17
Та надявам се скоро да изпече това слънчице.....  sun

# 133
Ох не питай как се справяме, сви ми душичката вече. От поне 4 дена грам не съм излизала, като имате впредвид, че много мразя да стоя и да бездействам, дай ми да ходя по разходки само, няма да ми писне, ама никой не дава  Laughing

Потвърдиха ни бактерийката в нослето, даже сме имали доста видове. Сега го мажа с антибиотик и трябва да се оправи. Сега чета за отит (да не дава Господ) и искам като се оправи времето да отидем на профилактичен преглед, че май трябва да взема нещата в свои ръце за по-сигурно, че и на нослето нищо му нямаше, уж било от въздуха в стаята, ама егати въздуха за 3 мес, тъй ли не се оправи. И случаайно разбрах от една майка, че може да има бактерия още от родилното, а като се замисля още оттам хрипаше и се натисках за изследване и ето я.
Та така спи, играе, свършвам каквото мога докато спи и така минават дните, а той расте като гъбка, доста ми понатежава вече.  newsm30

# 134
  • Поморие
Да пиша да пиша и все ми се разминава Simple Smile Видях, че са си направили темичка новите октомврийки Simple Smile иначе на ММ му казали да пробва с лактолаза за трудното акане, от 4 дни давам, но имам чувството, че става по-зле, само плаче и трудно яде вече.
Чертата на корема си стои, имам и малко стрии по хълбоците Sad не знам как ще ходя на плаж,
и ние от два дни не сме излизали, целия град е в лед и не смея да изляза с количката. Сега ми спи в ръцете, дано му мине коремчето.

Да се оплача, заради грипната епидемия вече втора седмица ни отлагат ваксините и меренето, той ще стане на 4 месеца докато стигнем  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт