Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 272
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро момичета Hug
Едва ви изчетох,последните страници през пръсти,че малката не ме оставя хич Crazy
Гледам бяхте писали за кафето аз си пия по 1-2 ,не мисля,че е толкова вредно,още повече аз съм с много ниско кръвно и ми се отразява добре.За цигарите пушех преди да разбера,че съм бременна като разбрах ги спрях от раз,и предния път така направих.Мисля,повече да не ги почвам стига толкова съм им робувала.Моя лекар винаги е казвал,че който лекар казва,че бременна жена може да пуши по някоя цигара на ден,че е стрес за организма да ги спреш от раз и т.н. може да си скъса дипломата.И мисля,че е прав.Цигарите са отрова няма какво да се лъжем.И не мисля,че е честно да избираме вместо децата си и да ги тровим още докато се формират като човешки същества.Всеки си избира,уважавам личния избор не ме разбирайте погрешно Naughty
И на мен много ми се ходи на училище за бременни,но уви ще се ходи на работа до преди 45-дневния болничен.Ползотворен ден момичета  bouquet

# 76
Добро утро!  bouquet
Добре дошли на новите мами  Hug леко и безпроблемно бременеене ви пожелавам   bouquet
Да ви се оплача малко и аз Simple Smile
Спирам да ви чета (шегувам се), защото сте заразни  hahaha
Четох за болките ви в кръста и предната вечер като тръгнах да си обувам чорапките,навеждайки се и... немога да се изправя-невероятна болка. Поглеждам към мъжа ми и започнах да се смея,а в същото време започнаха да ми текат сълзи от болка... обаче не ми минава. Вчера се почувствах по-добре и решихме да се разходиме с малкия ми мъж и едвам се прибрах... Cry
Интересно с предната бременност всичките тези проблеми ги нямах. Свекито каза,че съм се повредила нещо след аборта,защото когато съм била бременна с малкия съм търчала с корема да гоня рейсовете  hahaha
Хубав ден от мен  Hug

# 77
Гледам доста се изписали. Мен от вчера ме тръшна пак някакъв гаден вирус. Бях с температура(и още съм де, но малко е поспаднала), цял ден на легло и с някаква суха кашлица. От толкова напъване, ме боли гърба вече. Май утре ще трябва да се разкарам до ЛЛ за болничен, че така не може да се кара. Чувствам се все едно някой ме е бил. Иначе още никакви лекарства не съм пила. Tired

# 78
  • София
Аз съм болна и с гадна кашлица вече 20-ти ден  Sad Направо вече не се издържа, 3 сиропа ми смениха, инхалации правя и нищо. Много е гадно, направо ужасно, но ще си търпя, какво да правя. Дано поредния сироп да помогне повече.
Четох Ви досега, като гледам наистина повечето бебчета ще са момченца, аз съм пак с момиче, но и момиче пак си исках  Crazy
А мамите, които сте с две деца вече, как се навихте на 3-то? На мен също живот и здраве ми се иска да имаме три деца, но първото ми е толкова лудо, като за няколко момчета  Whistling

# 79
  • София
Здравейте и от мен! Благодаря за хубавата темичка!  smile3525

Аз да се включа по темата за пола - нямам предчувствия, сънувах един път, че имаме момиче, но хем ми се иска да имам момиченце пак, хем ми се иска едно момченце този път, момче по-сложно ми се струва от момиче:).....оф не знам и аз. Живо и здраво да е!

Иначе на мен миналия път в 16 г.с. моята докторка каза 90% е момче, ама на ФМ в 20 г.с. на $Д ми казаха 100% момиче и познаха! Mr. Green Така че не губете надежда  Peace

# 80
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз най- накрая имам осигуровки и успях да ида на лакар преди няколко дни и да се запозная с бебенцето ми  newsm76
Чичко доктор каза, че всичко е наред, върви с една седмица по- голямо, но това мисля, че не е проблем. Според компютъра имам нов термин- 25.07, така, че сега съм с два термина  newsm78
Пуснаха ми кръвни изследвания и изследвания на урината и най- интересното е, че при второто не намериха нищо, а аз имам цистит почти всеки ден  Thinking
При кръвните изследвания намериха някакъв много малък процент на рубеола в кръвта ми и това малко ме притеснява. Лекарката ми даде направление за кръвни в края на февруари и се надявам до тогава вече да нямам нищо ... а мама каза, че ме е имунизирала против рубеола .... на някой от вас случвало ли му се е да му открият в кръвта по време на бременност?
А също искам да попитам мамите с цветните лентички /за момче и момиче/, как разбрахте какво ще ви е бебето, не е ли раничко още?  newsm78

# 81
Аз съм болна и с гадна кашлица вече 20-ти ден  Sad Направо вече не се издържа, 3 сиропа ми смениха, инхалации правя и нищо. Много е гадно, направо ужасно, но ще си търпя, какво да правя. Дано поредния сироп да помогне повече.

Здравей, Meggle,

за кашлицата пробвай 1 с.л. мед поръсена с джинджифил на прах, 2, 3 пъти през деня.

# 82
  • Бургас
Мeggle винаги съм искала три деца, въпреки, че няма кой да ми помага и на моменти ми е малко трудно, защото те са с малка разлика.Баткото е във втори клас, на есен и малкият тръгва на училище, живот и здраве и бебчето ще се е родило.Но това е животът пъстър и хубав! Hug

# 83
Здравейте мами,много благодаря на всички които споделиха с какво се мажат,аз си взех бадемово масло и едно бебешко олио,сега остава да не забравя да се мажа  Joy Joy Joy Laughing Иначе и аз имам едно момченце което много обичам,но искам сега да е момиченце,даноо да е така бременността ми е съвсем различна от предишната..хаиде дано на всички ни се изпълнят желанията...  baloni baloni baloni

# 84
На мен пак ми се появи херпес на устната  ,а като си спомня миналия път като ми се появи Cry!Утре ще се записвам  на ЖК ,но така ми е притеснено за бебчето ! Някоя мама имала ли е херпеси през бременността?

# 85
Титанка, аз не съм имала , но познавам не една мама/бременилка с херпес. Обсъдете го пак с лекаря, но не се притеснявай. Това не е рядко срещано  Peace

Истински се възхищавам на семействата с много дечица. Дай боже някой ден и ние да имаме няколко, но нека дочакаме първото де  Grinning

Аз нямам претенции за момченце или момиченце, може би защото е първо, но сънувах снощи , че ще е момиченце и почнах да имам такова предчувствие. Дано разбера на следващия преглед пола, какъвто и да е той.  babyuu

# 86
  • Телиш/Плевен
На мен пак ми се появи херпес на устната  ,а като си спомня миналия път като ми се появи Cry!Утре ще се записвам  на ЖК ,но така ми е притеснено за бебчето ! Някоя мама имала ли е херпеси през бременността?
На мен ми е първа бременност, така че не съм много компетентна, но в момента също съм с херпес. По принцип ми излиза от време на време и доколкото знам, няма лечение. В смисъл, че излезе ли веднъж, ще се появява пак през някакви периоди от време, защото самият вирус си живее в нас.
Ето малко повече информация по въпроса. Peace

# 87
  • Варна
Само болежки май си споделяме Simple Smile
Аз съм с болки в кръста непрекъснато, защото имам дископатия. Пък и един месец лежане съвсем ме подлудиха.

# 88
Титанка, на мен ми е втора бременност и през първата и сега ми излизат херпеси - от стрес, от настинка. Няма нищо фатално, но е важно да кажеш на гинеколога си.

# 89
Благодаря ви момичета за успокоителните думи !Бия си фраксипарин всяка сутрин ,не знам от него ли или понеже ми расте корема и се опъва кожата,почна да ме сърби кожата на корема около пъпа !Почнах да се мажа с Кокона и майка по веднъж на ден !

Общи условия

Активация на акаунт