Отговори
# 45
milinka, при кой лекар си прави цитонамазката в Токуда. Ние с тати ще ходим там по негов проблем и сега ме подсети , че и аз мога да си я направя там Wink

При Карагьозов. Но имай предвид, че сега е твърде вероятно да записват часове чак за март

# 46
  • In someone's dreams
Момичета моля за малко помощ. Чета, че повечето имате добри впечатления от д-р Божидар Славчев. А как и къде се записва час при него, тези телефони от първа страница не са ли за неговия частен кабинет? Аз искам в Майчин дом да е прегледа. Как става записването на час там при него?

# 47
Здравейте момичета, благодарение на вас намерих д-р Ганчева  Hug  bouquet Последва цитонамазка - ПАП3а, ХВП - 33 тип, раничка, биопсия и някакъв си папилом с плоски клетки и т.н. и общо взето много неща за няколко месеца, вече тотално се обърках и аз  Shocked Та предстои ми конизация при д-р Карагьозов - днес, евентуално, казаха ми, че ще реши на място след прегледа дали ще я прави. Благодаря ви досега за отзивчивостта и..стискайте палци всичко да мине добре,  Praynig че ме е хванало шубето нещо, както съм и с ниско кръвно  ooooh! Почвам да ям шоколади сега...
milinka видях, че си писала за Токуда, че не са ти издали болничен, но на мен ще ми трявбва със сигурност, проблем ли е после личния да издаде, в смисъл може ли да ти откаже по някаква причина? Сравнително от скоро съм в София, с нов личен лекар и всичко останало..освен това в сайта на токуда относно хистологичното изследване пише следното: "трябва да се предвиди контролна консултация при гинеколога след 1 месец. Резултати от изследването ще Ви бъдат представени при тази консултация" ,т.е. би трябвало да дават.. newsm78

# 48
Здравейте момичета, благодарение на вас намерих д-р Ганчева  Hug  bouquet Последва цитонамазка - ПАП3а, ХВП - 33 тип, раничка, биопсия и някакъв си папилом с плоски клетки и т.н. и общо взето много неща за няколко месеца, вече тотално се обърках и аз  Shocked Та предстои ми конизация при д-р Карагьозов - днес, евентуално, казаха ми, че ще реши на място след прегледа дали ще я прави. Благодаря ви досега за отзивчивостта и..стискайте палци всичко да мине добре,  Praynig че ме е хванало шубето нещо, както съм и с ниско кръвно  ooooh! Почвам да ям шоколади сега...
milinka видях, че си писала за Токуда, че не са ти издали болничен, но на мен ще ми трявбва със сигурност, проблем ли е после личния да издаде, в смисъл може ли да ти откаже по някаква причина? Сравнително от скоро съм в София, с нов личен лекар и всичко останало..освен това в сайта на токуда относно хистологичното изследване пише следното: "трябва да се предвиди контролна консултация при гинеколога след 1 месец. Резултати от изследването ще Ви бъдат представени при тази консултация" ,т.е. би трябвало да дават.. newsm78
Карагьозов няма как да ти издаде болничен лист. Може да ти издаде амбулаторен лист и описание на процедурата , диагноза и т.н С тези документи отиваш при ЛЛ и там ти издават болничен задължително. Дано всичко мине бързичко при теб и имаш добра хистология!

# 49
  • София
Здравейте, принцесиии!
Помните ли ме още! Grinning
Отдавна не съм ви чела и писала.
Добре съм. В момента съм с грип и пия АБ. Ходя си на профилактични. Гледам си детенцето и скоро се връщам на работа.

Виждам има нова темичка. Дадос  bouquet
Джес Heart Eyes
Змия С най-добро чувство казвам, че д-р Ковачев заслужава да стои на първа страничка. Той е лекаря на който се доверих и смятам, че наистина ме е оперирал перфектно. Това, което знам от модератор е че всеки може да прави корекции по първа страница, не само този, който е пуснал темата. Тоест, след като има няколко доволни от Ковачев, не е нужно да се иска разрешение или съгласие от някой за да се добави. Най-малко да му се търси лична отговорност. Пишете на модератор за да го добавят.
Не са нужни жлъчни коментари. Нека да бъдем по разбрани.

П.С Редактирам се за да кажа, че със съдействието на админ Бубанка, д-р Ковачев е на първа страница.   bouquet

Успешна седмица на всички.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 13:33 от Kиkи

# 50
Здравейте и от мен. Излезе ми резултата от HPV изследването - оказа се, че имам нискорисков тип - 11. Имам и малко "петънце", което Ганчева видя на колпоскоп, цитонамазките са все 2-ра група.
Та оттук нататък какво следва? Задължително ли трябва биопсия? Ще се чуя с Ганчева в петък, но ми иска да науча малко повече предварително...

# 51
Sisley666 говори си с лекаря, аз лично съм с 4 биопсии точно от такива петънца, но нататък не ми се говори, не съм правила цито, или колпоскопия към 6 месеца но нямам възможност ,липса на средства,
а по Здравна каса нямам доверие на никого.

# 52
  • Стара Загора
Здравейте момичета!Чета, чета и все повече се обърквам.Много ще съм ви благодарна, ако можете да ми помогнете.При профилактичен преглед поисках кооскопия.Доктора видя някоко папиломчета на шийката на матката.Направих веднага цитонамазка-2Агрупа.Лекарят каза, че трябва да ги обгоря за да съм спокойна.Махна ги .Пих Изопринозин 3*2 т. Минаха 3 месеца и отивам на контроен преглед -отново има папиломи ,но друго място , не където са били старите.Сега иска отново да ги махна.Вече не зная какво да правя!Те могат да се появявят непрекъснато.Моя ви за съвет-да ги махам ли пак или да търся друг лекар?

# 53
Sisley- мисля, че може би ще ти каже биопсия да ти направи. Дано не е нищо сериозно!
Meri 123- Според мен потърси друг лекар. Горенето като гледам (не съм лекар) не е от най-добрите варианти-  има си лазервапоризация, разни крио.. ит.н Ама много упорити тези папиломи след като си пила 3 месеца изопринозим...
Кики- браво радвам се за теб, сигурно и ти се вълнуваш, че се връщаш на работа  Hug

# 54
Благодаря kremika Hug , но май няма да имам хистология, много съм зле  Cry

Току що се връщам от д-р Карагьозов, и се оказа, че ми е правил LAZER..каза плосък папилом с размер колкото монета от 1лв. Аз си мислех, че е конизация...вече тотално се обърках  newsm78. Някой може ли да ми обясни каква е разликата..толкова много неща изчетох, че сега нищо не ми е ясно  Confused

П.С. Всичко мина добре и всички добри думи, казани за него за абсолютно верни, страхотен лекар и човек Heart Eyes а аз съм доста критична (дори на втория ми преглед при Ганчева, бях леко разочарована и раздразнена, предполагам заради притеснението и резултатите, а не, че жената е направила нещо нередно  Embarassed )

Sisley666 Аз също бях при нея, според мен и се довери! А биопсията не е нищо страшно, само звучи така.

# 55
Да следя темата.

# 56
Благодаря kremika Hug , но май няма да имам хистология, много съм зле  Cry

Току що се връщам от д-р Карагьозов, и се оказа, че ми е правил LAZER..каза плосък папилом с размер колкото монета от 1лв. Аз си мислех, че е конизация...вече тотално се обърках  newsm78. Някой може ли да ми обясни каква е разликата..толкова много неща изчетох, че сега нищо не ми е ясно  Confused

П.С. Всичко мина добре и всички добри думи, казани за него за абсолютно верни, страхотен лекар и човек Heart Eyes а аз съм доста критична (дори на втория ми преглед при Ганчева, бях леко разочарована и раздразнена, предполагам заради притеснението и резултатите, а не, че жената е направила нещо нередно  Embarassed )

Sisley666 Аз също бях при нея, според мен и се довери! А биопсията не е нищо страшно, само звучи така.

при теб е минала по-леката процедура. При лазервапоризацията само се гори повърхността с лазер, при конизацията се реже с лазера и има тъкан конус като резултат. При твоето хистология няма да получиш наистина..

# 57
Нека да добавя лазервапоризацията не е горене на повърхността а изпаряване - бях с Цин 3 юли 2012, и  трябваше да правя ЛЕТЦ но така и не стигнах до това - не искам да се връщам назад н имах папилом не навлязал в канала , и по време на процедурата видях пара - бях с тип 16 положителен , на последните 2 колпоскопии и цитонамзка 2013- януари и може би май-юни нямаше нито следа от папилом или нещо друго  Hug Sunglasses

# 58
здравейте, момичета да се запиша и аз в новата тема, засега сам ок почти година от конизацията , желая на всички само хубави резултати  Hug

# 59
Благодаря за темата!
Желая на всички здраве и само хубави резултати!

Общи условия

Активация на акаунт