Отговори
# 30
  • София
bonibon Simple Smile,  вероятно  имаш предвид  тези  :

Основни теми:

ПАП тест (цитонамазка)
      Колпоскопия
      Биопсия
      ЦИН - Цервикална интраепителна неоплазия (CIN)
      КонизацияО
      Човешки папиломен вирус (ЧПВ, HPV)
      Кратък обзор на най-често използваните УПОЙКИ при конизация
      Статии за раничка на шийката на матката

Това  го  видях  още  след като  пуснах темата  онази вечер  ,но  нищо не мога да направя  .  Т.е.  нямам  друго  обяснение ,освен това  ,че  там откъдето    е взета  информацията  в нета  преди  години  вече  може да  не  е  налична  . Иначе  всичко  друго  се отваря  и  е  копирано  както  трябва  .  Тя  и  тази  тема  тук  ,която е  редактирана от модератор  е  абсолютно същата  като  моята  , т.е.  пак  тези  линкове не   са  активни  .  Като  ги  щракнеш  излиза  това  -

Error establishing a database connection?

За  да се  възстанови  цялата  информация  трябва  наново  да се  търсят  статии,  дефиниции, сайтове и  да  се  вмъкват  наново  ,но  това в настоящите теми  вече  няма как  да го направи  потребител  ,само модератор може  да  редактира  вече  пуснати  първи постове на  такива теми  .  А  модератор не би се наел с това .  Аз  също  не се наемам  да го правя  ,  просто  имах намерение  да  пусна  нова  тема с наличната вече  информация  , за да има  къде  да  пишете и  споделяте  ,че старата  стана  над  60 стр.  
Не  знаех  ,че  има  този проблем  , преди да  пусна темата  !

Освен това  веднага  бях  критикувана от змия , че "нарочно"  не  бил  включен  в списъка  с лекари  Д-р  Ковачев ? Shocked

Искам   да  кажа  ,че  няма такова  нещо  и  нищо не  е  НАРОЧНО!!!

Просто  информацията   на  1-ва стр.  на  темата  е  правена  преди  години  и тогава тези  лекари са  били    актуалните  ,т.е.  отдавна не  е  редактирана .  Изисква се  доста  труд и време  цялата  информация  да се  обнови  и пише наново  ,  а  тук  вече няма  човек  ,който би се  ангажирал с това  .  
Ако   змия  ,  желае  и се наема  -моля,нека  го  направи ,  а не само  да  пуска  критики  и  и язвителни  коментари !

Аз   просто  видях  ,че  за  толкова  време  дори нямаше  кой  да пусне  нова  тема  , с  изключение  на  Дадос  ,но  тя  не  беше " активна "  и  затова  я  пуснах .

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 10:02 от Gesika

# 31
Аз всяка година ходя поне по 1 път на гинеколог, до сега все се възползвах като се прибера в Русе, но този понеделник си записах час при Божидар Славчев.

Някой ходил ли е при него?
Но си много права, изключително е важно да има профилактика!

# 32
  • София
Джеси  Hug

# 33
Аз всяка година ходя поне по 1 път на гинеколог, до сега все се възползвах като се прибера в Русе, но този понеделник си записах час при Божидар Славчев.

Дам, много е точен, но е малко...трябва да му вадиш думите с ченгел от устата и трудно се разбира какво ти казва. Да не му се впечатляваш Simple Smile

# 34

Дам, много е точен, но е малко...трябва да му вадиш думите с ченгел от устата и трудно се разбира какво ти казва. Да не му се впечатляваш Simple Smile

Май като повечето лекари Simple Smile Добре ще го имам предвид , много благодаря!

# 35
bonibon Simple Smile, благодаря!

Това е моят първи добър резултат!Браво палитра от сега нататък ти пойелавам все такива резултати  bouquet

# 36
  • София по рождение
утре ще си записвам час. Не съм ходила отдавна.

# 37
За Славчев съм чувала само добри неща.Има ли мами,ходили при др.Денчо Георгиев.Мисля да го посетя,тъй като кабинетът му е точно до нас и се изкушавам да се метна...

# 38
Gesika, момичета- тази темичка ще остане в крайна сметка или другата ? Питам, че май и двете си ги има да не стане дублаж или да се разделим момичетата в две теми..повече глави мислят по-д0бре все пак..

# 39
божееееее голям ужас ами сега немога да намеря другата тема не ми излиза newsm78направо ще лудна #Crazy с тия две теми

# 40
  • София
fatma,спокойно Laughing,тази тема е закована,така че ще пишем в нея! Hug

# 41
 Laughingха ок тогава   споко съм ве4е  Hug мерси за инфото бонибон  bouquet

# 42
След конизация издават ли епикриза или само хистопатологично изследване?

# 43
Ами явно е различно. На мен например в Токуда не ми издадоха, а разни доктори твърдяха, че трябвало. Мобе би защото не съм лежала в болница, не знам. Между другото и болничен не ми издадох, защото не работели със здравната каса. Личната ми лекарка и комисията при която ме прати, за да ми издадат обаче твърдяха, че това не е пречка и са били длъжни да го направят. Не съм се интересувала кой крив, кой прав, че не ми е това най-големия дерт сега...

# 44
milinka, при кой лекар си прави цитонамазката в Токуда. Ние с тати ще ходим там по негов проблем и сега ме подсети , че и аз мога да си я направя там Wink

Общи условия

Активация на акаунт