Отговори
# 15
Момичета, една вметка само- в Плевен и Горчев, и Славчо Томов са професори. Имайте предвид, за да избегнете конфузни ситуации.

# 16
Момичета,записвам се и аз в темата да я следя.Желая на всички много здраве и добри резултати!

# 17
здравейте моми4ета пожелавам в тая тема само добри резултати да 4етем   bouquet

# 18
  • в Низината
Добро утро на всички!   bouquet
И да попитам какво може да значи резултатът от цитонамазка " две втори групи"? За пръв път чувам такова нещо. Сестрата ми каза този резултат по телефона и всъщност не знам как изглежда написано това. И как така две втори групи, като ми е правена само една цитонамазка?

# 19
  • София
Има два резултата,защото единият е от цервикалния канал ,а другият от епитела на шийката.           

Момичета,какво става,пишем и в двете нови теми.Дано изтрият първата,че така е кофти.

# 20
По принцип аз пък се учудих, защото в Шейново ми казаха само една група от цитото. А съм далеч от мисъла, че Станков не знае каква намазка да вземе newsm78

# 21
  • в Низината
bonibon Simple Smile, благодаря!

Това е моят първи добър резултат!

# 22
  • София
Палитра smile3501

Момичета,нека да пишем само в едната тема,тази на Джеси,така става много объркано Praynig

# 23
  • София
Моятa Конизaция еше седмицa преди цикълa не знaм инaче когa е добре несъм питaлa имaм доверие нa лекaря си ,aпри мен беше спешно.

# 24
Здравейте, мамчета! Чета ви отскоро, но без регистрация. Ето че се реших да се регистрирам най-накрая.
Винаги до сега съм била стриктна със цитонамазките- никога не съм пропускала на всеки шест месеца да си направя. През ноември изминалата година отидох на гинеколог. При прегледа прокървих и той реши да ми направи биопсия. Резултатите не бяха добри и се насочих към проф. Горчев в Плевен. Ходих на преглед, след това конизация. За съжаление резултатите  от нея също не са добри. Насрочена ми е операция за края на януари. Ще ми бъдат премахнати матката и шийката. Професорът ме попита дали искам операция с робота или по другия начин. Аз избрах робота. Ще се радвам,някоя от вас, която е минала по този път да ми даде своите съвети относно самата операция и общо взето каквото ви дойде на ум! Благодаря предварително! Wink

# 25
  • София
Belefleur,кaкво те интересувa точно?Aз съм оперирaнa с Дa Винч питaй нa лични ще ти отг нa дрaго сърце!

# 26
  • София
Момичета, пишете в другата тема. Тази не е "активна". Трябва да се пише на модератор да я заключи.

# 27
Момичета, пишете в другата тема. Тази не е "активна". Трябва да се пише на модератор да я заключи.
коя е другата тема аз ве4е съвсем се обърках #Crazy

# 28
  • София

Видях  ,че тази тема е редактирана от  модератор вчера и  вече  е  "активна ".  Освен това  нея  са я  заковали , а  не  другата  ,която  аз пуснах .............  Thinking  Другата  също  стои  ,но  май  се  оказва  излишна  ?

# 29
  • София
Джеси,но не всички теми от 1 стр. се отварят...

Общи условия

Активация на акаунт