Отговори
# 630
  • София
Бести, аз също съм абонирана за редовните прегледи заради ендометриоза. Така че хич не са ми чужди посещенията при гинеколог. И аз ходя на 4-5 месеца. Сега заради бременността станаха малко повече от година от последното цито и ето че излезе проблем. И точно защото имам и друг се чудя докога ще продължава всичко...
Ох, в понеделник ще звънна за резултат. Дали ще е готов от 21.03.?

# 631
Besty, хубаво е човек да чуе добри новини, много се радвам. Дано повече момичета да могат да се похвалят със същото.
А вчера беше конизацията на Ina, дано всичко да е минало добре.
А аз днес ходих да си взимам резултатите от хистологията, всичко е наред, конусът е изрязан до чисто. Сега съм спокойна и щастлива, пожелавам го на всички, мили момичета. Simple Smile
Veseto, нищо не ти пречи да питаш, ако е готов резултата, поне вече ще знаеш и ще имаш яснота. Ще стискам палци.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 16:39 от Геритууу

# 632
  • София
Гери, радвам се за хубавите новини. Нека при всички са такива. А цин 3 потвърди ли се от хистологията?

# 633
Весе, според мен и утре може да питаш, хем да не се тормозиш цял уикенд.

# 634
  • София
Ми казаха ми началото на април...Де да знам. Решила съм в понеделник. Някакво такова усещане имам.
А те къде ги пращат от Шейново?

# 635
Гери, радвам се за хубавите новини. Нека при всички са такива. А цин 3 потвърди ли се от хистологията?
Цитирам ти дословно: хистологичен резултат - папилома флата, епидермизация на криптите. Вътрешна резекционна линия - б.о.
На мен нищо не ми говори това, но хирурга ми обясни само че е изрязано до здраво. Наистина нищо не пише за цин3, но аз бях вече в еуфория и не ми дойде на акъла да питам

# 636
  • София
Разбрах. Да, точно това пише. Плосък папилом и че е изрязано до здраво.
Леле, това само с ПАП 2. Изводът какъв е...Че профилактичният преглед освен цитонамазка трябва задължително да включва и колпоскоп.
Ти беше ли на колпоскоп? Там какво видяха?

# 637
Мисля, че никъде не ги пращат, имат си лаборатория в Шейново. newsm78

# 638
  • София
Дали? Понеже Станков ми каза 10 работни дни и на излизане вече каза, че обикновено по-рано стават.

# 639
Разбрах. Да, точно това пише. Плосък папилом и че е изрязано до здраво.
Леле, това само с ПАП 2. Изводът какъв е...Че профилактичният преглед освен цитонамазка трябва задължително да включва и колпоскоп.
Ти беше ли на колпоскоп? Там какво видяха?
Ами точно на колпоскопа ми видяха раничката и ми взеха тъкан за биопсия. Наистина и аз вече съм решила, към цитонамазката да прибавям и колпоскопски преглед, защото понякога стават разминавания.

# 640
  • София
При теб се е видяло раничка, така ли? При мен имаше бели участъци - мозайка, М2, което не знам какво значи.

# 641
При теб се е видяло раничка, така ли? При мен имаше бели участъци - мозайка, М2, което не знам какво значи.
Да, Веси, точно раничка. При теб обаче не ми е ясно какви са тия бели петна, но не мисля че трябва да се навиваш предварително и да се притесняваш, особено щом си с ПАП 2. Да, при мен се получи разминаване, но аз вярвам, че по-големия процент от цитонамазките са реални. Още повече, че на моята цитонамазка пишеше обилни левкоцити, а това е индикация за някакъв проблем.

# 642
Veseto* и моите проблеми се появиха след като родих, така че явно е нормално. Всичко ще е наред, щом се преглеждаш редовно и се следиш, каквото и да има, ще се оправи  Peace

Геритууу пожелавам на всички да нямат проблеми и да са много здрави. Много момичета са минали през тази група и то с много сериозни проблеми, пък сега се ок. Така че горе главите и ви пожелавам много усмивки занапред. Hug Peace Grinning

# 643
И аз да се похваля -резултат от хистологията ми е супер -бил по добър от биопсията.  newsm44 .  След три месеца пак  изследвания .
И при  моят резултат от хистология  също няма цин . При хистологията май  няма цин -така мисля.
Веси обади им се утре - нищо не губиш. Ако са готови ще си спестиш нерви.

# 644
Момичета, мина ми конизацията. Чувствам се добре, обаче психясвам от страх какъв ще е резултата. Дано на никой не се налага да стига до конизация, но ако се наложи и аз като момичетата минали по тоя път искам да кажа, че манипулацията не е страшна- страшно е чакането на резултата.
Много се радвам за момичетата с добри резултати, а на тези дето чакат стискам палци да са добри и знам какво им е. Прегръщам всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт