Отговори
# 645
Благодаря за отговорите!

На всички пожелавам много здраве и добри резултати!

# 646
  • София
ina,добре дошла!Радвам се,че всичко е минало успешно.Сега,спокойствие и почивка!Всичко ще е наред! Peace Hug

# 647
Ина, браво, добре дошла. Кога ще ти излезнат резултатите? Надявам се всичко да е наред.
Между другото, хирургът, който ми прави конизацията е онкогинеколог, специално го попитах трябва ли да си правя тест за ЧПВ, а той каза че това са излишни нерви и пари, защото така или иначе този вирус не се лекувал. 75 процента от населението в даден момент от живота си са го имали, организмът сам си го изхвърля при висок имунитет. Редовните прегледи са единствения сигурен начин...това му бяха думите.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 16:13 от Геритууу

# 648
Ина, радвам се,че всичко е минало бързо и безболезнено! Напълно те разбирам за резултатите...Особено последните дни е най-изнервящо..Първите може и да се отдадеш на забравата , мързел, книжки и т.н..

# 649
Резултатите ще са готови след 10 дни, които ще ми се видят години, но няма какво да се прави.
Veseto, напълно те разбирам, провери дали не са ти излезли резултатите и не си мисли непременно за скалпел. Може да минеш с изгаряне или лазер, а може и нищо да не се наложи ако промените не са въобще дисплазия.
Оценявам подкрепата на всички ви.С вас е по-леко. Hug

# 650
  • София
Ина, радвам се че си добре.
Къде прави конизацията, забравила съм?
Добре де, значи ли че биопсията също не показва точно нещата? Какво се очаква повече от хистологията?

# 651
Ина , радвам се,че всичко е минало успешно. Сега  основното е  почивка! Всичко ще бъде наред!

# 652
Конизацията я правих в Пирогов. Аз сега нямам биопсия, защото на мен явно проблема е в канала. Колпоскопа е чист. Последният кюретаж от преди половин година също беше добър. Преди това беше доказано, че имам дисплазия 1-2 степен. И сега като излезе една от цитонамазките 3а се подложих направо на конизация.

# 653
  • в Низината
Знаете ли дали доц.Милев прави прегледи и ехография или се занимава само с хистология?

ina80,   bouquet  Радвам се, че всичко е минало при теб!

# 654
Мерси, Слънце в джоба. Ако става въпрос за доц. Милев от Онкологията в Дървеница не прави прегледи, гледа само хистологий и цитонамазки. И според мен е един от най- добрите в това. Така са ми казвали почти всички гинеколози, при които съм била.

# 655
  • в Низината
ina80, благодаря ти!

Питам, защото посяха в мен едно съмнение и сега се чудя относно резултата от моята хистология. Тъй като обаче от конизацията ми минаха 6 месеца, се питам дали да занеса материала за изследване при него? Има ли смисъл да го правя след толкова време?

# 656
  • София
Не съм най-добрият пример за спокойствие, но ако почнем и в хистологията да се съмняваме, не знам докъде ще я докараме...

# 657
Слънце в джоба, нали ти беше с хиперплазия? Какъв ти беше резултата от конизацията? Винаги можеш да занесеш да ти види хистологията.За хиперплазията мисля, че няма защо да се притесняваш. Доц. Милев работи отзад в бараките. Ако ще се чувстваш по- спокойна отиди при него.  Успех.

# 658
  • в Низината
ina80, след конизацията се оказа цин 2.

Veseto* , по принцип е така, ама като си върна лентата назад какво направи и не направи опериралият ме лекар, плюс още някои неща от епикризата и затова се питам дали все пак да не проверя отново. Това, което ме спира донякъде е, че все пак минаха месеци.

# 659
Слънце в джоба, няма значение колко време е минало. Резултатите може да се гледат и след години. Препаратът се запазва. Аз бих предпочела да съм сигурна и бих проверила резултата. Ти не се притеснявай- нали е изрязано до здраво, това е важното. Желая ти успех и да ти отпаднат съмненията. Hug

Общи условия

Активация на акаунт