Отговори
# 660
  • София
Конизацията с пълна упойка ли се прави и колко време се стои в болница?

# 661
  • София

Зависи от начина, по който се прави. В някои случаи е с пълна упойка и престоят в болницата е 3 дни.

# 662
  • София
Здравейте! Simple Smile
Чета ви но нямам време да пиша Hug
Добре съм,а след месец ще стане 1 г. от Хистеректомията  Peace
Моята конизация беше скалпелна със спинална упойка стоях ден преди и ден след операцията!
Пожелавам на всички добри резултати! Hug

# 663
  • в Низината
Veseto*, моята беше с пълна упойка. Изписаха ме на третия ден.

След като няма значение времето, ще занеса все пак материала на доцента, ей така, за мое успокоение и сигурност.

# 664
  • София
А в деня педи конизацията ли приемат в болницата?

# 665
моята беше с местна упойка с елк.примка и веднага станах и си тръгнах

# 666
  • София
В моя случай ме приеха в понеделник, направиха ми последен преглед, дадоха ми очистително и ме оставиха да си чета на спокойствие в болницата. На следващата сутрин беше конизацията с пълна упойка, после ме бяха преместили в реанимационна стая. Там бях до следващата сутрин. Тогава ми махнаха тампонадата и ми казаха да ставам да се разхождам. След няколко часа, когато се установи, че няма кървене, ме пуснаха да си ходя с предписан антибиотик.

# 667
В моя случай ме приеха в понеделник, направиха ми последен преглед, дадоха ми очистително и ме оставиха да си чета на спокойствие в болницата. На следващата сутрин беше конизацията с пълна упойка, после ме бяха преместили в реанимационна стая. Там бях до следващата сутрин. Тогава ми махнаха тампонадата и ми казаха да ставам да се разхождам. След няколко часа, когато се установи, че няма кървене, ме пуснаха да си ходя с предписан антибиотик.
   newsm78 нито очистително нито подготвяне нито реанимации,отидох сутринта влезнах накараме да легна постави упойката в матката на 4 места ме бодна залепихами някаквиси там протовотокови ленти и само з 5 минутки бях готова станах и си отодох в къщи  Laughing

# 668
  • София
Това къде? Ти май беше в чужбина? И Лийп ли беше процедурата?

# 669
Аз постъпих сутринта в болницата. Бях пила очистително предния ден. Можеше и предишната нощ да спя там, но аз предпочетох да се прибера. На обяд беше конизацията- скалпелна. На следващия ден ми махнаха тампонадата и следобяд ме изписаха. На мен обаче не ми изписаха антибиотик. Винаги ли се дава? newsm78

# 670
Моята конизация беше със спинална упойка.

# 671
Аз постъпих сутринта в болницата. Бях пила очистително предния ден. Можеше и предишната нощ да спя там, но аз предпочетох да се прибера. На обяд беше конизацията- скалпелна. На следващия ден ми махнаха тампонадата и следобяд ме изписаха. На мен обаче не ми изписаха антибиотик. Винаги ли се дава? newsm78
    и на мен не ми беше изписано абсолютно нищо да весето моята конизация беше в холандия

# 672
Весе, ама ти още резултат нямаш, вече избираш лекар и вид за конизация Laughing Споко.

# 673
  • София
Ми да съм подготвена...

# 674

Моята конизация беше с пълна упойка . Конизацията продължи около  час .   Приеха ме в деня на операцията и ме изписаха  на другия . Не трябваше да пия и ям нищо  от предната вечер.

Общи условия

Активация на акаунт