Отговори
# 675
  • София
Утре вече ще звънна. Направо не издържам!

# 676
Весе, не се притеснявай, така или иначе от биопсията предполагам зависи дали ще има конизация. Дано да не се налага. Но както ти казаха момичетата, няма нищо страшно, мене ме държаха точно 24 часа, в петък сутринта ме приеха, взеха ми кръв и след един час ми беше конизацията. На другия ден сутринта ме изписаха. Но не се настройвай още, все пак може и да не се стигне до там.

# 677
  • София
Мен ме притеснява по-скоро в крайна сметка да не се окаже по-страшно. Възможно ли е с цито 2б? Една конизация ще понеса.

# 678
Забравих да ви кажа какво се случи с мен днес, което много ме притесни. Както си шетах из къщи, в един момент усетих как ми тече много обилно, отидох до тоалетната и се изплаших, превръзката беше преляла, едни големи съсиреци имаше, ужас. Следващата превръзка се напълни за половин час точно. Обадих се на лекаря, който ми прави конизацията, той ми каза че може да ми е цикъла, който трябва да ми дойде на 2-ри, и ми каза да пия метергин. Наистина, след второто хапче значително намаля. Сега се притеснявам много, защото това за мен си е кръвоизлив. Надявам се на никоя от вас да не се е случвало, но все пак, ако има такива, моля ви, кажете при вас как беше. Вчера и днес много се претоварих, възможно ли е да съм вдигнала нещо тежко, без да се усетя, или...ох, незнам вече

# 679
  • София
Забравих да ви кажа какво се случи с мен днес, което много ме притесни. Както си шетах из къщи, в един момент усетих как ми тече много обилно, отидох до тоалетната и се изплаших, превръзката беше преляла, едни големи съсиреци имаше, ужас. Следващата превръзка се напълни за половин час точно. Обадих се на лекаря, който ми прави конизацията, той ми каза че може да ми е цикъла, който трябва да ми дойде на 2-ри, и ми каза да пия метергин. Наистина, след второто хапче значително намаля. Сега се притеснявам много, защото това за мен си е кръвоизлив. Надявам се на никоя от вас да не се е случвало, но все пак, ако има такива, моля ви, кажете при вас как беше. Вчера и днес много се претоварих, възможно ли е да съм вдигнала нещо тежко, без да се усетя, или...ох, незнам вече
Преди колко дни беше конизацията? И какъв вид бе?
Извинявай, че не помня  Peace

# 680
Мен ме притеснява по-скоро в крайна сметка да не се окаже по-страшно. Възможно ли е с цито 2б? Една конизация ще понеса.
Весе, според мен е малко вероятно, даже във форума съм чела,че даже има и успешни конизации със цито 4-та група. Но пак от биопсията зависи, така че стискай зъбки до утре, надявам се даже и да не ти се наложи конизация.

# 681
Змия, конизацията ми беше на 21-ви, скалпелна. До днес нямах проблеми, само съвсем леко зацапване. Резултатът от хистологията е изрязано до здраво, ако това има значение.

# 682
  • София
Змия, конизацията ми беше на 21-ви, скалпелна. До днес нямах проблеми, само съвсем леко зацапване. Резултатът от хистологията е изрязано до здраво, ако това има значение.

Странно е, че са направили конизация толкова малко време преди следващата менструация.
Предполагам, че това кървене е редовната ти менструация. По-обилна е, защото има незарастнала рана, която също кърви, а не е само излющващ се ендометриум.

# 683

Странно е, че са направили конизация толкова малко време преди следващата менструация.
Предполагам, че това кървене е редовната ти менструация. По-обилна е, защото има незарастнала рана, която също кърви, а не е само излющващ се ендометриум.

Благодаря ти много, дано да си права, защото наистина много се притеснявам. Днес направо се изплаших да не припадна от кръвозагуба. Мисля си, да не съм направила някоя беля, ако съм вдигнала нещо тежко, знам ли. Много се надявам да е така, както казваш.

# 684
  • София
За всеки случай отиди утре на лекар. Има си причини обикновено конизациите да се правят в първите чисти дни след менструация.

# 685
За всеки случай отиди утре на лекар. Има си причини обикновено конизациите да се правят в първите чисти дни след менструация.
Да, ще отида, макар че като говорихме по телефона, той нищо не каза за преглед, каза ми само за хапчетата. Но аз ще съм нахална, защото иначе ще се побъркам от притеснение.

# 686
Весе, стегни се, сериозно, минаваш границата на здравословните тревоги. Теоретично всичко е възможно, ама ти реално си мислиш САМО за най-лошото, изобщо не допускаш да е нещо дребно. Не е добре това. Rolling Eyes 2Б не е нищо страшно засега.

Геритууу, след моят ЛИЙП имах кървене след около 10 дни (със сигурност не беше цикъл, защото пиех хапчета за отлагане) доста обилно кървене. Вярно, не чак тревожно, но пак бая, като сериозен цикъл. Но докторът ме беше предупредил, че докато не превишава нормален цикъл е ок (съсиреци май също са нормални). Дано е било просто засилено кървене след конизацията и сега да си добре вече Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 00:10 от DreamComeTrue

# 687
  • София
Метергинът се води кръвоспиращо лекарство.
Нормално е да го предпишат. Но за свое успокоение отиди при доктора.
Имаш ли шевове на шийката?

Аз пък си бях изкарала акъла след моята конизация, защото в първите 7-10 дни нямах никакво кървене, дори воднисто течение. После пък резултатът от хистологията излезе след около 20 дни. Знаех си, че ще е изрязано до чисто, но се притеснявах, че може да са ми загубили материала.

# 688
Със сигурност не беше като при цикъл, а много много по обилно. Щом се притесних толкова, а по принцип не съм от най притеснителните. Но явно там ми е грешката, защото иначе щях да се пазя повече, да си лежа...а аз миналата седмица даже и на работа тръгнах.
Змия, незнам дали са ми шили шийката, или ако са я шили, то е само с тия конци, дето се разграждат, защото не ме викат за махане на конци.

# 689
  • София
Със сигурност не беше като при цикъл, а много много по обилно. Щом се притесних толкова, а по принцип не съм от най притеснителните. Но явно там ми е грешката, защото иначе щях да се пазя повече, да си лежа...а аз миналата седмица даже и на работа тръгнах.
Змия, незнам дали са ми шили шийката, или ако са я шили, то е само с тия конци, дето се разграждат, защото не ме викат за махане на конци.
Шийката има два съда, които я кръвоснабдяват. При мен изрично ми каза докторът, че са шити. Конци не се махат.
Правилно действаш с липсата на притеснение.

Общи условия

Активация на акаунт