"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 183
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • в очите на дъщеря си
Вайй, да слагам ли бронежилетка или направо да се барикадирам.  Joy Joy Joy

Ако това е към мен - няма смисъл!  Hug По никого няма да стрелям!  Joy Joy Joy Joy

Шегувам се. Ама за всеки случай ще залягам.  hahaha

# 46
И още нещо - прекрасен Яман!!!
Видя, че брат му не струва!  Peace Постави и Мира и Крачола на мястото им!!!  Peace Разправи се със снобите! И сега Крачола може да яде бой от баща си вече!!!!  Joy Joy Joy

Жани, Суде май разбра за сватосването и май развод няма да има!  Peace Като изгледам цялата серия ще кажа.  Peace
Прекрасен Яман и прекрасен Чаатай. Много хубаво беше изиграно всичко. Супер бях и Селим и Ендер.
Суде нали получи диска със записа. Сменила е тактиката явно и няма да се развежда.  Peace Но дали за да не улеснява Седеф или за да стъжни живота на Фарук, кой знае  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 47
Иве, ние в който канал се преместим и спират да качват  hahaha hahaha hahaha hahaha Тези са си на 6-та част  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пак сме там  Mr. Green

https://www.youtube.com/user/youemrtube/search?query=Medcezir+17

А бе, омотах се и то яко  #Crazy #Crazy Mr. Green

Ей тук пък има части по 23-и мин
  Shocked

https://www.youtube.com/user/TheZgameproduction/search?query=Medcezir+17

Иве, заседнаха на 7-ма  Joy Joy Joy
Тези другите и тях ли да ги свалям яяяяяяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!

# 48
  • в очите на дъщеря си

Момичета, смятам че малко повече се поувлякохте коя от коя да изразява колко е ********  Мира.  Аз само ще кажа , която е безгрешна да хвърли първият камък.  Peace

Peace Peace

Струва ми се, че 99% от тези, които днес стреляха и обиждаха Мира, всъщност показват нехаресването,  Naughty  да не употребя по-силна дума, на Серенай. Thinking
Толкова сте се вторачили в това да я мразите, да й вадите дефектите и грешките,  ooooh!  че не виждате нищо от играта й. Да, не е перфектна,  Naughty  но много добре се справи със сцените, в които страдаше.  Peace Изобщо, справя се добре с ролята, а Яман обича точно нея. Наранен е, обиден е, но сърцето му, мислите му са при нея. Peace

bouquet Hug

# 49
Видя, че брат му не струва!  Peace Постави и Мира и Крачола на мястото им!!!  Peace Разправи се със снобите! И сега Крачола може да яде бой от баща си вече!!!!  Joy Joy Joy

Жани, Суде май разбра за сватосването и май развод няма да има!  Peace Като изгледам цялата серия ще кажа.  Peace

Ани Hug и аз така го разбрах ама не бях сигурна за това питах Peace Благодаря ти все пак за уточнението Hug

# 50
  • близо до брега на морето
Запис и от мен, , докато ви  изчета ще мине време-и повечето сигурно ще спят.Тинче-благодаря за темата, Лили-благодаря за превода на всички други за снимките и компанията. Златни сте! ! Серията наистина много ми  хареса-нашето ашкъмче показа всъщност , че е много над всички богати хлапета. Въпреки, че в бъдеще галиба му се очертават нови ядове (Хасан защо ли си взе пистолет? брат му и той му се кани-това ме изненада-макар, че добре се познават и е бил наясно какво решение ще вземе Яман относно парите)-Оркун дали ще се откаже или и той ще продължи да мъти водата? Но, Яман доказа че е велик-Селим в края и той се усмихна и е горд.Обичам го беееееее.Май се улях.Лека нощ на лягащите-аз продължавам да ви чета. Hug

# 51

Момичета, смятам че малко повече се поувлякохте коя от коя да изразява колко е ********  Мира.  Аз само ще кажа , която е безгрешна да хвърли първият камък.  Peace

Peace Peace

Струва ми се, че 99% от тези, които днес стреляха и обиждаха Мира, всъщност показват нехаресването,  Naughty  да не употребя по-силна дума, на Серенай. Thinking
Толкова сте се вторачили в това да я мразите, да й вадите дефектите и грешките,  ooooh!  че не виждате нищо от играта й. Да, не е перфектна,  Naughty  но много добре се справи със сцените, в които страдаше.  Peace Изобщо, справя се добре с ролята, а Яман обича точно нея. Наранен е, обиден е, но сърцето му, мислите му са при нея. Peace

Аз съм 1 % до 100  Joy Joy Joy Joy Joy

Сериозно, аз говоря винаги и единствено за МИра, никога за Серенай!  Peace
И за Крачола важи същото и за всички останали  Joy Joy Joy с едно голямо изключение - Чачко!  Joy Joy Joy

# 52

Ани Hug и аз така го разбрах ама не бях сигурна за това питах Peace Благодаря ти все пак за уточнението Hug

На мен много ми накъсваше и затова не разбрах точно.  Peace Но и други казаха,ч е така е било!  Peace

# 53
Вайй, да слагам ли бронежилетка или направо да се барикадирам.  Joy Joy Joy

Ако това е към мен - няма смисъл!  Hug По никого няма да стрелям!  Joy Joy Joy Joy

Шегувам се. Ама за всеки случай ще залягам.  hahaha

Аз вече наистина не искам да стрелям, защото не ми се хабят патроните.  Joy Joy Joy А когато стрелям  го правя от сърце и по много  Joy Joy Joy Joy

# 54
Сега пък махнаха 7-ма част  ooooh! ooooh! ooooh! ама аз вече я свалих  hahaha hahaha hahaha
Ще чакам цяла серия да качат!  Peace

# 55
Преди да се оттегля да уточня лично за себе си.
И аз съм 1 от 100%.
Писала съм за Серенай какво ми е мнението и то няма нищо общо с мнението ми за героинята й Мира.
Щом харесвах Мира в началото а сега ми е неприятна, значи Серенай се справя щом предизвиква противоречиви чувства в мен.
И да, не ми е любимка Серенай но не ми е, и анти, а това ми е достатъчна причина за да не ме натоварва гледайки я в ПО защото взех превантивни мерки с нея в Лалето още преди началото на ПО, и след като разбрах, че тя, ще играе Мира.
Не ми ли харесва нещо в нечий образ си го казвам и така, ще е и занапред, харесвали ми пак, ще си го кажа.
Не пестя нито критики, нито хвалебствия към никой образ щом според моите разбирания има защо. Така е било и по време на АФК, така е и сега по време на ПО с абсолютно всеки герой/героиня, които според моите разбирания заслужават да им отдам заслуженото.

# 56
На мен и Мира и Серка са ми противни. При мен е лесно, тъкмо да не правя разграничения. hahaha

Е извинявайте много, но за главна героиня такова бедствие ... ooooh!, айде ако е второстепенна роля добре - бива, но уви не е...

Но......да си оправя вкуса от нея, да кажа нещо и за Яман - този Чаатай направо се е сраснал с образа си на Яман, няма дори една мимика или жест, която да не стои реалистично. Перфектен е, страхотен! И както Яман казва - еваллаааа. Peace

# 57

Прекрасен Яман и прекрасен Чаатай. Много хубаво беше изиграно всичко. Супер бях и Селим и Ендер.

Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes  Peace

А бе, друг имах предвид, ама заради теб ще сваля процента на 98%.  Mr. Green
Може да се шегувам тук с Крачолчо - мрачолчо,  Mr. Green  да обръщам почти всичко на майтап,   Whistling но когато съм сериозна:  Peace

Сериозно, аз говоря винаги и единствено за МИра, никога за Серенай!  Peace
И за Крачола важи същото и за всички останали  Joy Joy Joy с едно голямо изключение - Чачко!  Joy Joy Joy

newsm10 newsm10 newsm10

Едно единствено е винаги изключението!!!!   newsm10 newsm10

# 58
Ехааа,Мирка тръгна след него! newsm68
 PraynigДано Селим не форсира набързо,за да я видят като излезе.
Яман май хвърли поглед назад,сякаш се надяваше тя да излезе. newsm78

Вики, той хвърли няколко погледа  Peace Очакваше да хукне тя - ама неееее  ooooh! чак погледна назад?  ooooh!

какво само я защиатавате наистина не мога да разбера!  Naughty

Не я защитавам, мило,и тя си има доста трески за дялане. Peace Но не се вживявам прекалено и винаги се старая да не надхвърлям лимита на допустимото в критиките си...И освен това обичам да осмислям от всеки ъгъл ситуациите и постъпките на героите. NaughtyНе си  позволявам/и не харесвам  да лепя етикети и да бъда крайна.
 Crossing ArmsА,да!Освен това Мира е жена,защитавам я донякъде от женска солидарност,и без това почти всички я нападате. Sad А грешките на Яман много лесно ги прощавате.

Момичета, смятам че малко повече се поувлякохте коя от коя да изразява колко е ********  Мира.  Аз само ще кажа , която е безгрешна да хвърли първият камък.  Peace

Peace Peace

Струва ми се, че 99% от тези, които днес стреляха и обиждаха Мира, всъщност показват нехаресването,  Naughty  да не употребя по-силна дума, на Серенай. Thinking
Толкова сте се вторачили в това да я мразите, да й вадите дефектите и грешките,  ooooh!  че не виждате нищо от играта й. Да, не е перфектна,  Naughty  но много добре се справи със сцените, в които страдаше.  Peace Изобщо, справя се добре с ролята
, а Яман обича точно нея. Наранен е, обиден е, но сърцето му, мислите му са при нея. Peace

bouquet Hug

newsm10 newsm10
Иве Hug  Hug
  NaughtyИ бих искала да помоля за малко повече толерантност и добър тон в темата.Тук има и потребители ,които харесват не само Чаги,но и Серенай С.

# 59
Преди да се оттегля да уточня лично за себе си.
И аз съм 1 от 100%.
Писала съм за Серенай какво ми е мнението и то няма нищо общо с мнението ми за героинята й Мира.
Щом харесвах Мира в началото а сега ми е неприятна, значи Серенай се справя щом предизвиква противоречиви чувства в мен.
И да, не ми е любимка Серенай но не ми е, и анти, а това ми е достатъчна причина за да не ме натоварва гледайки я в ПО защото взех превантивни мерки с нея в Лалето още преди началото на ПО, и след като разбрах, че тя, ще играе Мира.
Не ми ли харесва нещо в нечий образ си го казвам и така, ще е и занапред, харесвали ми пак, ще си го кажа.
Не пестя нито критики, нито хвалебствия към никой образ щом според моите разбирания има защо. Така е било и по време на АФК, така е и сега по време на ПО с абсолютно всеки герой/героиня, които според моите разбирания заслужават да им отдам заслуженото.

И аз мисля, че се справя все по-добре щом успява така да ме вбеси понякога, а понякога да и се радвам - например като скочи от ферибота!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт