"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 165
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Иве, ние в който канал се преместим и спират да качват  hahaha hahaha hahaha hahaha Тези са си на 6-та част  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пак сме там  Mr. Green

https://www.youtube.com/user/youemrtube/search?query=Medcezir+17

А бе, омотах се и то яко  #Crazy #Crazy Mr. Green

Ей тук пък има части по 23-и мин
  Shocked

https://www.youtube.com/user/TheZgameproduction/search?query=Medcezir+17

# 31
ама много хубаво им натри носовете на всички Peace браво на Яманчи Peace
аз утре ще го изгледам пак,че имам тук там пропуски,но като цяло ми хареса серийката Blush изпратихме Лейлята,настанихме Гирайчо при батко Кенан,Хасан и Оркун си намериха майстора най-накрая,при Яман и Мира има проблясъци(сдобряването ще е в другата серия)само неразбрах Суде и Фарук к'во се разправяха Blush развод вармъ или йок newsm78 newsm78 newsm78

Иве  Hug  туй последното за теб  Joy Joy Joy Joy Joy

# 32
  • в очите на дъщеря си
Лили, мн благодаря за преводите.   bouquet

Момичета, смятам че малко повече се поувлякохте коя от коя да изразява колко е ********  Мира.  Аз само ще кажа , която е безгрешна да хвърли първият камък.  Peace

# 33
23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 11.1
2) FOX: 11.06
3) KANALD: 1.9
4) SMNYL TV: 1.88
5) ATV: 1.26

newsm44 newsm68 newsm44

Иве  Hug  туй последното за теб  Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy

Взимам и горното,  Whistling Whistling  благодаря!   Hug Hug Hug

# 34
Серията беше доста интересна. Хареса ми. Peace

На Мира да обърна достойно внимание, че просто ме сърбят пръстите като стане дума за нея.
Първо в басейна - плува с отворена уста като кратер - ако поглъщаше водата на 2 пъти да е изпразнила басейна. То бива уста, ама като че ли нарочно ни я навира. Направо ми се повръща от нея.... Sick
Оркун я извади - евалла. Интересно как я е видял под водата. Ама филм какво да  правиш.
В заключения склад - Серка се разсмя и то не по сценарии на места на които трябваше да крещи. Егати професионализма й - ама нали е към най - добрите, добре че  са те, че ако сериала се крепеше на нея ... майко мила...
Хубаво изповяда се на Ейлюл - и какво ??? Трябва на ЯМАН!!! Искала Я да отиде при нея и да и каже "принцесо това беше сън", хем виновна и се оср.......ла до уши, принцеса чака да й кажат. Въздухарка, това не е Фарукчо да и се кланя на всяка дума. #2gunfire
Добре, че Я не се поддаде!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Финалната сцена - Мира с кравешкия поглед, гледа и не разбира, по се развълнува на тортата на Крачола отколкото на това, което Я разкри. Хич не беше изненадана, учудена и т.н.
Но стига повече за нея.........и все пак Мира е флегма! И да настигне Яман, в което ме съмнява, заради "бързината си"... сдобряване не искам и не очаквам.
Я трябвало да я търси сега - а да да да, точно . Чакай да ти дойде на вратата и ти да се надуваш. #2gunfire Принцесата ... #Cussing out

Главичката на Кенан ми хареса. Коперските главички са запазена марка.
Сега не разбрах Айше при кого ще живее?
Хасанчо какво ще прави с този пистолет?
Бащата на Я - много грозен са го подбрали - хем дебел, хем и грозен... ooooh!
Да ви кажа мъчно ми е, че Лейля си тръгна, тя повече цени Я от Джуката, а и Айше има нужда от приятелка в този момент, а си няма никого.

Рейтинга е добър, силно се надявам да сме първенци. Flutter

Лили, много ти благодаря за преводите в ефир!!!

# 35
Първо: Лили мила  newsm51 smile3525 newsm51   love001 огромно благодаря за преводите!!!! Така момичетата разбраха мисля почти всичко. С моите преводи нямаше да е така!!!  Hug Hug Hug

Мира на басейна си даде сметка окончателно какво е загубила - добре!  Peace
После потърси помощ - добре!  Peace
Яман и каза колко е бил наранен в прав текст и защо!!!  Cry  Каза и да не го притиска!  Rolling Eyes
Тя си изля душата на Ейлюл и аз и повярвах!  Hug
НОООООООО - У Крачола: Яман пред всички разобличи Крачола за всичко.  Peace Вече Мира видя и Крачола колко пари струва! Убеди се какъв е мръсник! Убеди се, че той е откраднал парите за лечението и, че е платил за онова писмо и Яман е знаел, но си е мълчал!
И тя???????? какво направи тя?????????????? Наистина нямам думи. Едва, едва тръгна, пък се обърна и погледна към Крачола и компания!!!!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Мили момичета, които сте и адвокатки - аз съм доста емоционална и обичам да си показвам чувствата, отвътре ми идва просто  Joy Joy Joy Joy разбира се към най-близките си хора!  Heart Eyes та очаквам и от Мира това - затова пиша тези неща за нея и наистина ги мисля.  Hug затова повече няма да ви убеждавам в нищо!  Peace Вие си пишете каквото искате  Joy Joy Joy Joy Наистина не можете да ме убедите във вашата гледна точка! Аз виждам нещата така!  Hug

# 36
Лили, мн благодаря за преводите.   bouquet

Момичета, смятам че малко повече се поувлякохте коя от коя да изразява колко е ********  Мира.  Аз само ще кажа , която е безгрешна да хвърли първият камък.  Peace

Изобщо не става дума за безгрешни хора!  Peace както и да е аз казах каквото имаше да казвам!  Hug

# 37
Жани, не разбрах дали Фарук и Суде се развеждат или се отказват от развода.
Няма какво повече да кажа на този етап за серията.
Каквото имаше го казах.
Ако се сетя нещо, ще се допълня утре.
Написах го преди и сега пак, ще го напиша, че да стане ясно от моя страна.
Не виня Мира затова, че допусна грешка казвайки му тези тежки думи, но мисля, че можеше да му ги спести. Даже я разбирах, че в яда си се изпусна. Съвсем нормално и човешко е да каже нещо в пристъп на гняв, и ревност.
Не я оправдавам затова, че нямаше адекватни действия за да поправи грешките си а заслепена от ревност, страх и гняв, че Яман не и прощава тя още повече задълбочаваше грешките си.
Каза на Ейлюл, че е искала едно да каже а е излезнало друго от нейната уста и вместо да поговорят тя всеки път му крещеше.
Самата тя си призна пред Ейлюл, че е виновна, че го е настъпила по ахилесовата му пета.
Не я оправдавам на този етап и дано се задейства малко в следващата серия.
Опротивя ми образа  й от 16 серия насам и това си е. Дано ме опровергае занапред.
Благодаря Ви за компанията и лека вечер.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 23:55 от Neidjal

# 38
Лили   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 Мира тръгна след Яман. Ще видите в началото на следващата серия, че нарочно ни заблудиха с тези бавни действия. Почти съм убедена, че Яман се обърна не с очакване, а защото видя или чу Мира.

# 39
  • в очите на дъщеря си
Вайй, да слагам ли бронежилетка или направо да се барикадирам.  Joy Joy Joy

# 40
И още нещо - прекрасен Яман!!!
Видя, че брат му не струва!  Peace Постави и Мира и Крачола на мястото им!!!  Peace Разправи се със снобите! И сега Крачола може да яде бой от баща си вече!!!!  Joy Joy Joy

Жани, Суде май разбра за сватосването и май развод няма да има!  Peace Като изгледам цялата серия ще кажа.  Peace

# 41
Вайй, да слагам ли бронежилетка или направо да се барикадирам.  Joy Joy Joy

Ако това е към мен - няма смисъл!  Hug По никого няма да стрелям!  Joy Joy Joy Joy

# 42
  • в очите на дъщеря си
Развод няма да има. Каза, че искала да си помисли , а Фарук и каза , че той зор да се развежда няма.

# 43
 Hug Hug Hug
Благодаря за преводите, за новата тема  интересните коментари на всички участващи в купона  Heart Eyes
Понеже сте мн бързи   animal037 , да си кажа и аз:
За мене серията беше smile3501
Обвиненията срещу Мира не ги приемам, защото мисля, че някои от нас често забравят непредвидимите и  често нелогични лабиринти на любовта.  loveuuu
Двете влюбени душички просто казват едно, мислят друго, правят трето, но... това според мен са естествените пътеки на млади хора, запленени от истинската любов.
Дори мисля, че както им се месят и пречат толкова мн хора, се справят сравнително добре /справка - безкрайните гоненици и игри на сляпа баба на Фемир/. newsm78
Относно това към кого се е обърнала за помощ Мира -  Stop - мисля, че интуитивно избра най- точния човек -етичен, добронамерен, дискретен. И това й беше възможно най- полезният ход!
 smile3501
А Крачола и Къдравата овца - остава им само  smile3511
Оня, новият гост на батко Кенан  smile3538 fight bambam  341uu box

# 44

Peace Peace

Струва ми се, че 99% от тези, които днес стреляха и обиждаха Мира, всъщност показват нехаресването,  Naughty  да не употребя по-силна дума, на Серенай. Thinking
Толкова сте се вторачили в това да я мразите, да й вадите дефектите и грешките,  ooooh!  че не виждате нищо от играта й. Да, не е перфектна,  Naughty  но много добре се справи със сцените, в които страдаше.  Peace Изобщо, справя се добре с ролята, а Яман обича точно нея. Наранен е, обиден е, но сърцето му, мислите му са при нея. Peace

Общи условия

Активация на акаунт