"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-215.31

• 23 168
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Тинче,благодаря за новата тема  bouquet  bouquet  bouquet

# 16
Записче и от мен  bouquet
Вай режисьорката е решила да ни довърши, такъв край наистина не очаквах, много добър сериал Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ей това Яман е мъж на място, Мира сега да я видим как ще се вайка и ще реве какъв мъж може да загуби #2gunfire #2gunfire #2gunfire
На всички богаташи им показа що за стока са Joy Joy Joy Joy

# 17
Знаех си! Малоумница!!! Вместо да се затича след него, тя едва, едва върви.... А той милия чак се обърна да види дали е тръгнала след него  doh
Мани, мани Ани, чак не искам да се ядосвам повече с нея и да и отделям толкова внимание. Направо е безнадежден патологичен случай. Много ми опротивя от 16 епизод насам. Дано се преобърна някак си в нагласата си към Мира, че как, ще е занапред не знам. Tired

# 18
Това ще си го преместя, да няма неразбрали  Naughty Naughty Mr. Green

Whistling Whistling Whistling Mr. Green

О:Не мога да повярвам,и Яман е дошъл.
Я7Здравейте,аз не знаех,че тук има такава организация.Извинявайте.
О:Почакай.
Я:С теб ще говорим друг път.-
О:Защо не сега,защото не съм сам ли.Защото баща ми и другите са тук ли?
Я7Исках да ти кажа нещо,но сега се отказах.
О:Защо?Защото те естрах ли?
Я:Не исках да те злепостявам пред семйството ти и приятелите ти,но ти го поиска.
О:Ккаво  ето?Кажи!
Я:Това са твои пари..Тези,които даде на Хасан за това ,че ти помагаше..Ти не си само виноне,но ти си  и подстрекател..И най-лошото е,че ги правиш всичмки тези неща с парите на баща си..Научих за тези пари от снимките,които ми изпрати приятелката ти..Ти плати на Хасан,за да ме натопи и за да ме изгонят оттук,но не успя.Ето,че съм тук и нямам намерения да ходя никъде!

Яманнн,ланннн,ейвалла на теб..Мъж като мъж си!

Евала, пич!   newsm10 newsm10 newsm10
Крачолчо ми е любим,  Whistling  но не повече от Яман!!!  Naughty
А Ча.... Ахххх, Ча, как го изигра!
  Crazy Crazy Crazy

# 19
Ехааа,Мирка тръгна след него! newsm68
 PraynigДано Селим не форсира набързо,за да я видят като излезе.
Яман май хвърли поглед назад,сякаш се надяваше тя да излезе. newsm78

Вики, той хвърли няколко погледа  Peace Очакваше да хукне тя - ама неееее  ooooh! чак погледна назад?  ooooh!

какво само я защиатавате наистина не мога да разбера!  Naughty

# 20
kaka e tuk Mr. Green
къде да гледам моляяяяяяя Rolling Eyes
Како Евче Улусоева, Hug къде се губиш по трасето? Гледала ли си досега ПО и твойто ашкъмче Ча, или имаш пропуски със сериите?

# 21
Мераба!

Sasy,  bouquet

# 22
Сега отивам да изпуша една цигара и като се върна ще пиша няколко реда за това, което видях, защото половината не го видях  Joy Joy Joy Joy

# 23
Иве, ние в който канал се преместим и спират да качват  hahaha hahaha hahaha hahaha Тези са си на 6-та част  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 24
  • Стара Загора
И аз смятам да се изкажа утре на свежа глава  Peace  Mr. Green Аз този път не съм ядосана на никой   Peace Само ще кажа, че серията беше много, ама много добра  Peace Hug

# 25
Много хубав епизод.   Peace Единственото, което ме изненада  Shocked - беше реакцията на батко Кенан. newsm78

какво само я защиатавате наистина не мога да разбера!  Naughty

18-ката вярно, ще е чОк романтик...  Peace Heart Eyes Heart Eyes
За Мира - ами и аз й бях бясна, стрелях я, сипах куршуми,  Whistling Whistling но вече й простих.   Peace
Крачолчето - ами заслужи си го.  Mr. Green Сладур!  Heart Eyes

И аз смятам да се изкажа утре на свежа глава  Peace  Mr. Green Аз този път не съм ядосана на никой   Peace Само ще кажа, че серията беше много, ама много добра  Peace Hug

Peace Peace Peace Peace

И аз така - никой не ме ядоса  Mr. Green

# 26
Знаех си! Малоумница!!! Вместо да се затича след него, тя едва, едва върви.... А той милия чак се обърна да види дали е тръгнала след него  doh
Мани, мани Ани, чак не искам да се ядосвам повече с нея и да и отделям толкова внимание. Направо е безнадежден патологичен случай. Много ми опротивя от 16 епизод насам. Дано се преобърна някак си в нагласата си към Мира, че как, ще е занапред не знам. Tired

Как да не се ядосваш, Наде? Трябваше да си плюе на чепика и да тича след него, а тя... едва, едва... Оставаше само някой да иде и да я побутва отзад, че да се разбърза малко  doh Боже, Боже !

# 27
23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 11.1
2) FOX: 11.06
3) KANALD: 1.9
4) SMNYL TV: 1.88
5) ATV: 1.26
Айде лека и от мен, мисля че и с рейтинга ги изпреварихме фокса Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз утре на свежа глава ще коментирам, че си глътнах граматиката с тези обрати, пак успяха да ни изненадат Wink Wink Wink

# 28
Записче !  Hug Hug Hug
Благодаря за новата тема !  newsm51 newsm51 newsm51

# 29
Момичета,благодаря за хубавата компания и тази вечер,и на мен серията ми хареса,но финала можеше да е по силен(от любовна гледна точка)  Peace!
Сега ще ви пожелая,лека нощ,защото утре рано съм на бач  Tired!като се прибера,ще се включа ,може с малък коментар  Heart Eyes!
Сладки сънища  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт