Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Частни Детски Ясли - София

 • 31 573
 • 61
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 63
Здравей! Може ли да споделиш каква е месечната такса в ясла Жабчо?  Всичко звучи прекрасно и базата изглежда добре!😀 Благодаря.


Здравейте!

Таксата е 495 лева, като отделно се заплаща храната на децата. Досега храната беше по 8 лева на ден, но кухнята не ни хареса много (като за по-големи деца е), каките смениха на друга кухня, която е по 5,50 лева на ден.

Не е евтина, в сравнение с останалите ясли в района дори бих казала, че е скъпичка, но стига човек да има възможност, си заслужава. Детето ми е гледано и обгрижвано с любов и внимание, здраво и щастливо е, така че парите си заслужават  Wink

# 46
 • Мнения: 15
Здравейте и от мен.  Бих искала да попитам някоя от майките тук дали знае за частна детска ясла в София, която да работи и в Събота? Иначе някой беше попитал за таксата в Светлина, 340 Евро е.

# 47
 • Мнения: 4
В Люлин 2 - "Чудната къщичка". Таксата за ясла е 360 лв.

# 48
 • Мнения: 8
 Един месец детето ми , на 2 год, посещаваше частна ясла "Жабчо" в кв. Гоце Делчев.
Първо: беше от малкото на тази възраст, почти най-голямо. Второ яслата няма установен режим на хранене, спане , занимания и ходене по нужди. Децата са по цял ден на двора, който е малък, с трева и никакви условия за игра на активни деца. Няма малки масички и столчета, на които всички деца да се хранят по едно и също време. Детето ми се храни самостоятелно от 9 месеца, а там го гушкат и хранят като бебенце. У дома детето НЕ се напишква, с покани винаги сяда на гърне, а от яслата го връщаха всеки ден с чанта напикани дрехи. Попитах ги дали разполагат с гърне и в отговор ми показаха едно, подпряно някъде, което, разбирате ли, детето не му обръщало внимание. За един месец детето не е яло нито веднъж там, Всеки ден го вземахме озверяло от глад. Платила съм 150 лв допълнително за кетъринг, чието меню не ми стана известно така и така. На края на месеца "какичките" ни информираха,че не желаят да се грижат повече за детето ни, тъй като им е много трудно с него- не яде, не спи и плаче. Не са ни върнали депозита от 450 лв.
Най-притеснителното е, че има камери и децата се заснемат без изричното писмено съгласие на родителите, а кой и къде има достъп до записите не искам и да разсъждавам....

# 49
 • Мнения: 4
Здравейте ,

Моля да ми кажите знае ли някой детска ясла в София в която приемат деца на 4 месечна възраст.

Благодаря за отговора.

Поздрави

# 50
 • Мнения: 63
С огромно огорчение след седем месеца в детски център „Жабчо” /само във фейсбук е детска ясла и градина, няма лиценз за това/, искам да кажа само едно – НИКОГА НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ТЕЗИ ХОРА. Ако вече както мен сте се прецакали да запишете детето си там, бъдете готови във всеки един момент да ви се обадят и да ви кажат: „елате да си вземете детето и не го водете повече.” Например защото е поляло супа по земята...

За по-заинтесованите ето и предисторията на това ми мнение.

Бях първата майка, която реши да запише детето си там. Първа гласувах доверие на собственичката кака Иренка, въпреки че виждах, че няма никакъв опит. Нито някога се е занимавала с малки деца, нито има собствени, нито има подходящо образование. Разчитах на нейния ентусиазъм. Казвах си – ще се научи. Много е мила, много добре се отнася с децата, целува ги, гушка ги. Това обаче е само едно лицемерие и поза за пред камерите. Нищо друго.

Четири са основните проблеми на уж частна детска ясла и градина „Жабчо”.

Първо, от както сме там и съществува въобще детското заведение, се смениха над десет различни детегледачки. Децата по никакъв начин не могат да се привържат към хората там, да изградят доверие в тях или каквото и да било подобно нещо. Ако все пак се привържат към някоя кака, тя скоро напуска и децата страдат по нея.

Второ, същата е ситуацията и с децата. Няма дете, което да е започнало там преди 4-5 месеца и още да е там. Всички се отказват след ден, седмица или максимум месец. Така не могат да се създават приятелства, отношения, нищо. Аз лично заведох две приятелки с децата им, като и двете се отказаха в рамките на две седмици. Интересното е, че отказалите се деца не отиват в общински ясли и градини, както се случва в другите частни – приемат те и бягаш. Те отиват в други частни детски заведения. Всеки по някаква причина.

Трето, въпреки че ми беше обещавано, че децата ще учат английски език, народни танци и не знам си какви още неща по образователни направление, за седем месеца децата не са учили ни-що! Нищо. Нито час английски, нито веднъж народни танци. Нищо. За седем месеца детето ми не е научило една песничка, хора! Като имате предвид, че проблемът не е в моето дете – на 18 месеца /когато тръгна там/ вече знаеше между 30 и 40 песни на три езика. Единственото, което децата правят е да се шляят наляво и надясно. Няма организирани занимания, разбирате ли? Трагедия. Скука.

И четвърто, пак въпреки обещанията, че дворът ще се напълни с пързалки, люлки, дори бънджи, нищо такова не се случи. Цяло лято тези деца не влизаха вътре въобще, нито за ден и можете ли да ми повярвате, че средно десет деца на ден стояха на двора с един надуваем басейн метър на метър от Джъмбо и няколко гумени играчки, хвърлени вътре. Сериозна съм. Десет деца на по две години с един надуваем басейн. Без вода, както се сещате. Скука до безумие.

Да обобщим, променлива обстановка, няма хора, към които детето ми да се е привързало, всеки ден му е ново, следователно дискомфортно. Скука до немай къде. В един момент какво стана – дъщеря ми започна да се занимава, в лошия смисъл на думата, с другите деца. Днес одраскала едно, утре бутнала друго. Това, държа да отбележа, се случва само в „Жабчо” – никога и при никакви други обстоятелства не е посегнала на някого. Говорихме, правихме, струвахме, накрая отидохме за две седмици на море. Като се върнахме, за щастие, тя вече не се нахвърляше на децата по този начин. Не щеш ли, след няколко дни нея самата друго дете я ритнало и охапало. От там идеята за този вид занимание се върна в главата й и резултатът не закъсня – одраска доста сериозно лицето на едно друго детенце. Да, беше й направила рана. В този момент ми се обадиха да дойда да си я взема и ми съобщиха да не я водя повече. Застрашава сигурността на другите деца.

Не е първото дете, което е изгонено от „Жабчо”. Имаше и преди това такива случаи – „много плаче цял ден, вземете си го, не можем да го гледаме.” Професионализъм е това. Няма що.
Никое дете не заслужава да му се сложи етикет „ревльо” или „побойник”, или каквото и да е, само защото някой не си е свършил работата с него. Всеки нормален човек знае, че ако на едно дете му е скучно, то започва да прави щуротии, ако не му се обръща внимание – започва да търси такова по различни начини. Това са елементарни неща и не виждам как човек, който си е направил собствено детско заведение, може да не ги знае. Това е връх на непрофесионализма.

Горещо НЕ препоръчвам псевдо частна детска ясла и градина „Жабчо”!

# 51
 • Мнения: 43
Здравейте Simple Smile Някой може ли да ми даде актуална информация за Детска ясла/градина Пчеличка?

# 52
 • София
 • Мнения: 2 336
Имате ли отзиви за Бухалчета, в Младост 4 и 506 хлапета, в Драгалевци?

# 53
 • Мнения: 2
В детски център Всезнайко има полудневна за 220  лева мисля ,че беше. Ето линк www.vseznaiko.com.  ако се интересувате Simple Smile

# 54
 • Мнения: 2
Здравейте,
Във връзка с темата бих искала да ви помоля да попълните една кратка анкета за частните ясли и по-точно какво е от приоритетно значение за родителите при търсенето на подходяща такава. Тя съдържа само 12 въпроса и няма да ви отнеме повече от 2 минути. Благодаря ви предварително.  Heart Eyes
https://survey.bg/s/elemark

# 55
 • Мнения: 7
Да побутна темата - по-нови отзиви за дет. ясла Светлина?

# 56
 • Мнения: 154
Някаква идея къде почасово може да се заведе 6 месечно бебе ? За по 2-4 часа по 4-5 пъти месечно ?

# 57
 • Мнения: 45
Здравейте,
Съжалявам, че повдигам тази тема от прахта...
Изглежда таксата в ЧДГ Мила е някаква невероятна мистерия, може ли някой тук или на лично да ми сподели тая така пазена тайна, моля Simple Smile

# 58
 • Мнения: 1
Здравейте,Мами! В ДЦ  Смехотворче, кв.„Гео Милев”,ул.„Прелом №10партер зад хотел Плиска, се приемат дечица на възраст от една година и два месеца до четири годишни малчуганчета.
Месечната такса е 420лв и включва, грижа, възпитание,обучение,занимания по приложни изкуства и интереси,музикални ситуации,театрално студио съобразено с възрастта на детенцето, много игри и забавления, пълен храноден от детска кухня.
За повече информация може да се обадите на телефон 0876907480 или да станете приятел ъв facebook Детски Център Смехотворче.

# 59
 • Мнения: 1
Здравейте и от мен!
Искам да споделя с вас малко информация за частна детска ясла Детство в Ай енд Ай. Това е ясла към Учебен център Ай енд Ай - школа за английски и немски език за ученици и възрастни.
Яслата е нова, стартира от тази година. Има 16 места, намира се централно - между сточна гара и Лъвов мост.
Това е английска езикова ясла - чрез методи на Монтесори и Хелен Дорон се вкарват английски думички и фрази в ежедневието на децата. Същевременно освен акцент върху английски предлагат и разнообразни игри и занимания за децата.
Има няколко различни форми на посещение - полудневна (до 12:30, без храна), целодневна (до 18:30 с 4 хранения) както и има възможност за съботно посещение отново в полудневна и целодневна форма.
Повече информация можете да намерите на сайта - www.detstvovini.com

Общи условия

Активация на акаунт