Юлски бебчета 2013 - тема 11

• 23 742
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Сандалич, я кажи, къде намерихте пързалка между Княжево и Лагера, че ако сте били в същата градинка и по същото време като нас със зайо, направо ще си изям ушите от яд. Днес имаше доста майки с колички в градинката, ама аз какъвто съм срамежливо, се разположих на една пейка в по-безлюдната част, наместо да отида да се социализирам. Но пък и вятърни ни изгони на бърза ръка.

Роси, честит рожден ден!! Всичко най, най и много да те слушат Петър и Далийка!!

Ние тази седмица трябва да почнем да се захранване (множественото число не е случайно - то не е ясно детето ли ще изяде повече пюре или мама ще попие). Все още се боря с дилемата готови пюрета или домашни с продукти от магазина. Sad за сега съм си поръчала самоковски картофи, но от там нататък нямам нищо проверено.

Уфф, тия истории с докторите!! Аз както не можах да си изпрося направление за ортопед и ходихме частно, сигурно и за ехографията няма да получа...

# 661
Гемавар - Аз също като теб се чудех и реших в крайна сметка да започна аз да правя пюретата. Много е лесно и бързо. За картофите ти трябва само пасатор и са готови точно за около 10-15 мин с рязане и варене. Знаеш какво слагаш и как го правиш Simple Smile За началото поне мисля, че е по-добър избор, тъй като изобщо не е трудоемко се оказа.  След това, както обясниха тук момичетата слагаш един резен морков и даваш. После започваш комбинация от различни зеленчуци. Доколкото разбрах нов продукт се добавя - по съвсем малко количество във вече изпитаните предни(поправете ме ако не съм разбрала правилно).
Не съм против готовите ни най-малко, защото и те си имат мноооого предимства. Но аз реших така и засега се получава добре. Но само от един картоф не мога да преценя, де:) Накупила съм и готови пюрета за да си има, ако нещо стане. Подозирам, че сте стане като с кърменето накрая - опитвах се да съм любяща и добра майка и само да кърмя, но когато ми спря и вече нищо не помагаше, просто започнах да давам АМ и сега всички сме щастливи и доволни. Останаха две кърмения на ден от 4-5 хапвания и всичко е прекрасно Simple Smile

# 662
Добро утро сладурки  Hug,

Надявам се,че всички майки и бебета са добре , а болничките да оздравяват !
Тези дни не съм писала , влизам по няколко пъти на ден , аха да пиша и или не мога да се сетя какво смислено да кажа, или пък бебе или друго ме спре.

В нашата рода се роди бебенце - на мъжо на братовчед му. Имат две дъщери , а сега го докараха и до мъжко Simple Smile Бързакът едва изчака да влезе в деветия месец и се роди . В първия ден на деветия, но за щастие всичко е наред и с мама и с бебе.

Другото,което да ви споделя - за тези,които още нямат столче за хранене . Взех от пордавалник чико поли - страхотно е ! Бях го планирала за село, но веднага си го домъкнах у дома .
, такова е, но друг цвят и друга цена, разбира се  Laughing

Утре смятам да водя Василена на ехо на вътрешните органи , отлагам от миналата седмица .

Хубав ден на всички ви  Hug

# 663
 newsm08 Ко праиме? Събудихме ли се? Ние в 6.30. Зверски ми се спи. След малко отивам да го гушкам и се отнасяме.

Да се похваля, дребоса вече стои седнал без проблем.  bowuu Като възрастен си седи, дет се вика. Снощи го оставихме седнал на дивана и му дадохме играчки. Не помръдна 15 минути. Залиса се, игра си и нито се килна, нито падна настрана. И в количката вече иска да е седнал, сам, без подпиране. Мда, развиваме се.
Надявам се днешния ден да не е крещящ като вчера, че ни продъни ушите  ooooh!
Благодарение псувните на ММ пред Бобето, от два дни се е научил да казва "Е-ба, е-ба"  Crossing Arms И какво да кажа аз сега на хората? Първата дума на синът ми е "еба".  Rolling Eyes

И понеже станахме много ЕнтЕлЕгентни напоследък, поздравявам ви с една чалга, попаднах днеска на нея. В клипа се друсат яко задници, а Панайот от Биг Брадър има басиму и хореографията  Mr. Green Дерзайте.

http://vbox7.com/play:7e3e4a8d9b

Ами приятен ден, послушни бебета , ние отиваме да спим.  Wink

П.С. Сестрата на ММ днес е на ехограф, така се вълнувам ! Дано всичко е наред с бебенцето. Улавям се как почнах да го възприемам сякаш е мое  Blush

# 664
Добро утро!

Жалина, аз не за трудоемкостта се чудя, а за качеството на продуктите, че нямам нищо домашно, нито пък проверен производител и трябва да купувам от магазина. А какво има в тези продукти - един Господ знае.

# 665
  • varna
Близначе, отде го изкопа тоя клип, направо ме срина под масата Joy
Мисти, я ти като виден спец, Герберските пюрета стават ли, че щом има промоция в Била, тя е баш до нас, да ида да се позаредя малко newsm78
А, и чрд на Росито, жива и здрава да е  bouquet

# 666
Първата дума на синът ми е "еба".  Rolling Eyes
Айде честито ви първа дума Joy hahaha и честито сядане, видя ли всичко е ток и жица, не може да се търкаля, но вече сяда, вече ви виждам след 3-4 месеца как мрънкаш, че не може да пълзи, но ходи  Laughing
Тук като никога слънце е огряло, но духа силен вятър и вали дъжд, и отново няма да има разходки за нас.  Sad
gemavar и аз като теб, не знам какво ли има в продуктите от магазина, и затова реших в началото на готови пюрета, пък има време по-нататък и от магазинските продукти ще яде.
Хера купувай! Стават, абсолютно и са на далавера, обаче забравих да дам на ММ пари снощи, че да ме зареди и мен.
Може и да не го прочете навреме, а и аз май позакъснях, но ЧРД на РОСИ  newsm59

# 667
herairness, аз намирам пюретата на Гербер за много добри - изчистени са от излишна захар, нишесте и т.н. С голямото дете купувах доста от тях. Сега приготвям предимно домашни пюрета, но купувам и на Гербер и Сънвал (плодовите им са много хубави).

Уф, имахме ужаааасна нощ (вече стана поредица). Събужда се през час, швъка се, мрънка, криви се. От 2 до 4 часА го гушках да заспи. После се буди в 6.30 за кърмене и в 8 окончателно скокна. А иначе спим поне до 9. Как над 4 месеца си спа това дете по цяла нощ без да се събуди, а сега... А още кьорав зъб няма.

# 668
Добро утро!
Гемавар,аз бих те посъветвала да си купуваш готови пюрета.Тези "пластмасовите" зеленчуци на пазара са пълни с нитрати.На био магазините също не им вярвам много,а в готовите все си мисля,че има някакъв контрол,но и там няма как да си сигурен.Иначе на пазара би могла да намериш хубави дом.картофи,както и тиква,но до там.
Значиии,решила съм номер 2 да родя януари-февруари,та захранването да се падне август и да мога с лекота да намирам домашни зеленчуци,а не като сега да се чудя какво да му дам.

# 669
  • Перник
И Христо няма белег, май ще се наложи боцкане пак. В четвъртък сме на консултация и ще видим как ще да е
Подаръче и какво ако не се съберат 4-5 деца няма да му правят ваксината ли  newsm78  Много са смотани тия лекари. Направо понякога ме е много яд че сме зависими от такива хора.
Мъхче как спахте?
Близначе от малък на там го влече  hahaha

Леле момичета това мойто диване много крещи. По скоро си дере гърлото и без глас остава. И много силно вика. Имам чувството че полиция ще ни викнат заради шума

# 670
  • София
Пак ли тази отвратителна нова визия има форума? Ужасна е! Не се ли реши вече да не се сменя?

Колко им е намалението на Гербер в Била, да знам, дали си заслужава да ходя?

# 671
Да, кажете моля, колко им е намалението и до кога важи? Ако трябва да се метнем утре и ние до Била.

Румяна88, крещи се и у нас. И как само крещи !Полудявам ти казвам....А вчера в магазина като се разкрещя! Потънах о срам. Ама какво се учудвам, те дядо му и баща му са крещялници (предимно по жени) та той ли....

Ние си поспахме, 2 чАса доволно. Сега се чудя да излизаме ли.....  newsm78

# 672
  • София
Аууу, тия от *бгмамичкатаим* за добро утро са решили да ни поздравят с гадната визия ли? Ай, сиктир, бе!!! Оставка, беее!

Руми88, и аз като Бенито направих вече поредица от неспящи нощи, пък зъб не се задава, поне видимо. Като знам, че моите са изникнали 4 наведнъж на 10 месеца, а на ММ - първият е бил точно на рд на 1 годинка, и се чудя още от сега ли и най-вече до кога! Уж коликите като ни подминаха, всички ни казаха, че няма да имаме проблеми и със зъбите. Чувствам се излъгана.

Мъхчетата ми никъде нямат белези от ваксината.  newsm78

Близначе, да му мисли Джинето, щом първата дума на Боци е именно след срещата с Маринка... Нищо повече няма да кажа!  hahaha

# 673
  • Перник
Е отвратителна визия има
О-С-Т-А-В-К-А  hahaha

Мъхче мажеш ли им с нещо венците. Може и зъбките да са, нищо че още не са пробили. Не се ли вижда беличко на венеца?
Близначе и моя крещи не само в нас, ами и на вън. Ама хората пък много му се радват как си "пее" и не ме  е чак толкова срам

Момичета вие ходихте ли на генеколог след раждането. Аз още не съм, а от сутринта нещо ме болят яичниците много. Та май ще трябва и направление да си дрънча в четвъртък

# 674
  • София
От както съм родила, не съм ходила НИ-КЪ-ДЕ. Нито на лекар, нито на кафе, нито на гости.
А след вчерашното му падане на Лазар, такъв уплах имам, че ме е страх да го оставям и за 10 секунди сам. Сега сме залепнали двамата един за друг форевър Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт