Самостоятелно организирани пътувания из света

• 71 520
  • 435
  •   2
Отговори
# 345
Наскоро пък гледах цените на билетите за самолети. Не са непоносими - от Истанбул до Невшехир са около 85 евро.
Проблема ми, не е от финансово естество Laughing

# 346
  • Варна
Аз търся изгодно настаняване в Мюнхен и на юг, за десетина дни през юни. Можете ли да препоръчате нещо?
Колко изгодно? Питам защото Мюнхен е чудесен от където и да го погледнеш, цените на хотелите също са "чудесни" Laughing Харесай си хотел в букинг и ако го знам, ще ти споделя мнение.  Simple Smile
Именно, нощувките излизат двойно на самолетните билети... Имам опит с източната част на страната, определено е по-евтино.

# 347
svetli с удоволствие бих помогнала, стига да мога, но това което не мога, е да гадая Simple Smile
Имах конкретен въпрос. Колко точно е изгодно според теб? За да знам кои хотели да ти препоръчам. За мен изгоден хотел е 80 евро на нощ, за други хостел за 30€ в които аз не бих отседнала.

http://www.booking.com/hotel/de/stachus-munchen.bg.html?aid=3763 … ;map=1#map_closed
от 1-10 Юни 695€

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 21:44 от radi_san

# 348
  • Варна
Radi_san, благодаря, този хотел за нашия престой излиза 2000 евро без закуска (ние сме трима), малко ми е множко...
80 евро на нощ ще е изгодно, ако има и закуска.
Засега ще дебна за изгодни оферти, ще видим.

# 349
Върнахме се от Ямайка.
Организирахме се сами и успяхме.

# 350
Radi_san, благодаря, този хотел за нашия престой излиза 2000 евро без закуска (ние сме трима), малко ми е множко...
80 евро на нощ ще е изгодно, ако има и закуска.
Засега ще дебна за изгодни оферти, ще видим.
За трима, аз го виждам като 1288 евро. Иначе, аз бях останала с впечатление, че ще си сама  Embarassed
Стискам палци за търсенето, но това са реалните цени, всичко по евтино не бих препоръчала.

# 351
Върнахме се от Ямайка.

Браво! Трябва да е била сериозна подготовката за подобно пътешествие Sunglasses

# 352
  • София
Върнахме се от Ямайка.

Супер!!! Може ли малко повече инфо за организацията?
Скрит текст:
Никога няма да забравя, какво ми препоръча преди време, от което останах напълно доволана. И не само аз.
  bouquet

# 353
  • София
До сега все сами сме организирали пътуванията си.
В Париж, Барселона,Будапеща,Виена, а сега и до Лондон.
Купуваме си самолетни билети, след това запазваме апартамент под наем/защото сме 2 семейства и е доста по-удобно и изгодно/, набелязваме какво искаме да разгледаме. Правим план програма и за сега винаги се е получавало.
Сега искам да изненадам половинката с пътуване до Мадрид и посещение на фламенко шоу по случай негов юбилей-и събирам инфо за Мадрид. Ако някой има актуална информация-цени, трансфер от летище, нещо което не бива да се изпуска ще съм благодарна!

# 354
  • Sofia
bebeiti , има отделна тема за Мадрид. Предполагам, че там ще намериш отговори на въпросите ти.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383734.0;topicrefid=19

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 13:39 от Shantal

# 355
  • София
bebeiti , има отделна тема за Мадрид. Предполагам, че там ще намериш отговори на въпросите ти.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=816263.0

Това върши ли работа?

# 356
  • София

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=816263.0

Това върши ли работа?
да Благодаря

# 357
Върнахме се от Ямайка.

Супер!!! Може ли малко повече инфо за организацията?
Скрит текст:
Никога няма да забравя, какво ми препоръча преди време, от което останах напълно доволана. И не само аз.
  bouquet

С удоволствие ви казвам. Никак не е трудно, само да откриеш добрите самолетни билети.

Ние всъщност нямаше да направим нищо без безценната помощ на Bled. Тя ни отвори очите за всяка подробност, така както ни помогна  миналата година за Гърция.

Първо открихме евтини билети до Форт Лодердейл, Флорида. Съчетахме ги от там с билети до Кингстън Ямайка. Обратно същото, като бяхме няколко дена около Маями.

В Ямайка си бяхме резервирали два хотела в различни райони.

Острова е малък, с кола под наем си го обикаляш спокойно.

Ние много искахме да отидем до Куба, но остана за друг път.

Като се върнах и благодарих на Блед, тя ми каза, че сме изпуснали добра възможност да отидем до Куба с круиз. Много съжалявам, че не съм я питала за това, можеше с едно отиване да видим много повече.

# 358
  • Сф
Колко ви излязоха билетите? и от къде намерихте добрите цени до Флорида?

# 359
До Флорида имаше намаление отиване и връщане бяха около 1000 лв. на човек. От там до Ямайка и обратно имаше варианти около 175 долара на човек. Но пак казвам, Блед ни каза къде да гледаме, през един сайт, ще го потърся. Май беше Spirit .

Общи условия

Активация на акаунт