"Майчин дом"-Варна тема 6

• 67 020
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
kokoshinkata, платения пакет консултация е 555лв., а пи ЗК се доплаща 335лв. +10лв. за всеки издаден болничен +БХС + 4Д ФМ ако ги искаш, но ти където и да ги пуснеш се заплащат и за БХС специално се отбелязва ако е ин витро, защото влияе на резултата и ако го пуснеш в МД няма как да спестиш тази информация. Ако търсиш лекар за ЖК по ЗК само за болничен в МД пак ще плащаш, а ако търсиш и наблюдение и внимание това е мястото!

# 121
Момичета, кога се заплаща втората част от пакета за ЖК, първата вноска платих при записването, а за втората никой не ме подсеща още за доплащане?

# 122
Платих 26-27 седмица, акушерката ми каза на едната ЖК за следващия път да имам готовност с втората вноска.

# 123
  • Варна
На мен ми казаха след влизане в 6ти месец.

# 124
Имам приятелки, които са били при лекари извън МД, а за раждането само в МД и никога не са споменавали докторите да са се държали надменно с тях, че чак и със задоволство да съобщават, ако има нещо лошо  Rolling Eyes Но то това си е по скоро до човека, не до това дали е МД, Окръжна или АГ.
Radina, всъщност не се изказах правилно,
само една е лекарката която беше рязка в изказа си (или пък аз прекалено афектирана ... знам ли  Thinking )

Както и да е - Kokoshinka, мисля че в твоя случай ще ти трябва ЖК по ЗК, където да ти дават болнични, а ти да си се следиш на частно. (защо не питаш тази докторка Капка, дали не би искала да те запише и да си ти дава болнични)

Успех в избора  Hug

# 125
  • Варна
Kokoshinka, Капка гледа само на платена консултация 555лв.
Щом искаш да си само за болничен си избери Георгиева, Георгиев или Б.Яков (335лв) с никой от тримата няма да сгрешиш. Това дали ще искаш БХС и 4Д си е лично твой избор,... аз например с първата си бременност си правих БХС, което даде много грешни резултати и само ме панира. Лично аз не го смятам за изследване което ти дава някаква сигурност за аномалии на плода. Имаш си лекар който ще ти следи бременността след ин витро процедурата, така че той ще внимава за тези неща.

Георгиев е завеждащ на паталогична бременност, а щом си с ин витро се водиш такава.
За Б.Яков нямам какво да кажа, професионалист от всякъде.
Георгиева,... малко рязка, но винаги когато има съмнения се консултира с колегите си, не се мисли за великото светило.

# 126
  • Варна
Аз съм при Георгиева и съм много доволна! Тя също се занимава с патологични бременности. За малко повече от година с нея минах през много. Винаги е била професионалист и човек. Рязка не бих казала, даже доста мила, но всеки има различни изисквания.

# 127
Благодаря ви момичета, в скоро време ще трябва да се ориентирам към някого.

# 128
  • Варна
eli70o0,  с Георгиева в момента караме трета бременност  Wink
Малко по-резичка е от другите. За кога ти е определен термина?

# 129
  • Варна
Аз съм за 10.08 Simple Smile Ние караме втора бременност иначе първо бебче. Всичко минах с нея и живот и здраве планирам раждане при нея и при д-р Георгиев. При него бях на 11.03 на 4д и също останах с добри впечатления  Simple Smile

# 130
  • Варна
Д-р Георгиев ли е най-препоръчвано име от екипа на МД при рискова/ патологична бременност?

Аз попаднах при Максим Яков и при него си останах. Не ми се струва и уместно да го сменям де, но наистина не знаех за Георгиев.

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 09:47 от Шипка

# 131
Не си вкаравай глупости в главата - няма такова нещо, че Георгиев е най-препоръчван при патОлогична бременност. Стой си там, където си и бъди спокойна.

# 132
  • Варна
Така де, сигурно заради това:

Цитат
Георгиев е завеждащ на паталогична бременност

съм останала с подобно впечатление.
Иначе аз от М. Яков само хубаво съм видяла, дано все така си остане - знам и колко недоволни има от него.

# 133
Така де, сигурно заради това:

Цитат
Георгиев е завеждащ на паталогична бременност

съм останала с подобно впечатление.
Иначе аз от М. Яков само хубаво съм видяла, дано все така си остане - знам и колко недоволни има от него.

Недоволни от това, че не приказва много. Но не и от това, че се е държал непрофесионално. Аз лично предпочитам този вариант, по малко приказки, повече действие.

# 134
Radina,точно така  Hug Освен това той всъщност е много разговорлив когато си познава пациентката достатъчно добре.На мен дори веднъж ми запя една песен Laughing Страхотен човек и професионалист!нашето семейства го уважава страшно много Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт