"Майчин дом"-Варна тема 6

• 67 773
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Да щом така става Тайга, вземи занеси, ако знаех, че проблема е в липса на дискове щях да им купя 100 диска! Какво значи това, че след после не става, нали вчера ме гледа на 4Д, защо да не става, бебчето се виждаше съвсем ясно, а лицето му направо идеално се видя, до колкото знам момента в който не става и всичко е размазано е през 6-7 месец, тъй като околоплодните води тогава са по мътни! Защо въобще трябва да настоявам за нещо, което съм платила, според мен, те трябва да ми го направят, дори без аз да съм се сетила, нали затова в крайна сметка съм на платена консултация, да ми казват какво следва и кога точно трябва да се направи аз от къде мога да знам, че по време на ФМ се прави този диск, не трябва да го научавам от форума а именно от следящия бременността! 

# 601
И аз съм при Максим Яков. Предстои ми 4Д скоро, да питам ли изобщо за диск или изобщо да не го занимавам?

Естествено,че ще го питаш, ако си платено ЖК, от 650 лв.мисля беше мойто вкл.този запис. Ето тук си го пише:  http://maichindom-varna.com/bg/prices1.html
Има цени за женските консултации и всяка какво включва.

Това,че нас нещо ни мотаят незнам от каква гледна точка е, и несмятам,че нямат дискове,защото аз лично съм виждала докато чакам пред кабинета на доктора си, как  Георгиев разнася дискове,че и цяла кутия с дискове и да прави такива.....и то на няколко пъти и да взима такива от рецепцията Simple Smile Аз затова казвам ако няма време ще си запиша пак час специално за записа, но не смятам да го плащам в предвид,че вече съм го платила, на толкова глупави ли им изглеждаме незнам.

atina_, много гадно те е отрязала пак, че и да ти каже,че незнае как става срам и позор за нея .....а мойта ми се оправдава,че на записа трябва да са 2-ма....незнайно защо.Иначе тя ми прави ФМ-то, не някой друг,че да ми твърди,че тогава е трябвало да ми запише диска,след като не е Simple Smile
Аз пък си мислех сега вече дали не е късно, тъй като утре влизам в 9-я вече....???

# 602
  • Варна
Да, на такива консултации съм - интензивни, от 600+ лв - забравих точната сума в момента.
Ще взема диск за всеки случай, пък дано имам късмет.

# 603
  • Варна
Казвам, че после не става да се запише диск без ново 4Д, тъй като някой трябва да се занимава и да отиде да се рови да открие точно вашия запис в компютъра и да ви го запише на диск. От къде такъв ентсиазъм?!!! Както виждам някой ги мързи да се научат да записват дискове, какво остава и да търсят определен файл в компютъра. А това, че трябва да са двама за запис вероятно значи, че единият не знае как се записва диск.  ooooh!

Да ви кажа честно никой не ме е карал да нося дискове, ама аз като знам, че не можеш да разчиташ на никой и съм си взимала и давала, от страх, да не остана без запис.

# 604
Някой знае ли до кога ти е платеното ЖК, кога ти издават документите акушерките дали ти ги дават на теб и да си ходиш да си раждаш при който искаш или те питат??
Тъй като сега си водя консултациите при една докторка, но утре влизам в 9-ти месец,днес ходих на 2-ро мнение за бебчо,че нещо не бях очарована от резулатите,които ми сервива мойта и се оказа,че всичко си ни е ок и,че даже може да си родя нормално,а не както ми говори мойта  за секцио.
Та въпросът ми е до кога те прегеждат тези, за които си платил и избрал док.и как може да го смениш,за да родиш при друг пак там?
Нали ти се издават всички документи и изследвания от ЖК и те  изпращат по живо, по здраво,вече да си чакаш раждането,а ако нямаш уговорка с док.който те е следял на ЖК?

# 605
  • Варна
Преди 5г., когато си следих там бременността, д-р М. Яков ми прави 4D и дискът ми си беше от тях, само ме пита дали искам и аз казах, че искам и това беше.Наскоро моя приятелка ѝ правиха 4D и също Яков без проблем ѝ направи запис.

# 606

Да ви кажа честно никой не ме е карал да нося дискове, ама аз като знам, че не можеш да разчиташ на никой и съм си взимала и давала, от страх, да не остана без запис.
Ами то си пише че записа на диск влиза в цената която плащаме там за ЖК Peace Чак пък да умра от страх че нямам запис,не...Но ми беше супер тъпо че доки ми отказа с аргумента че нищо не се вижда.Но си се виждаше добре.Малката беше с увита пъпна връв край вратлето,но още след седмица като я гледахме вече се беше оправила Peace

# 607
На мен също ми направиха записа без проблем. Акушерката ми каза да напомня на лекаря преди прегледа, за да го запише и после  ми го прехвърли на диск  Simple Smile

# 608
  • Варна

Ами то си пише че записа на диск влиза в цената която плащаме там за ЖК Peace Чак пък да умра от страх че нямам запис,не...
Бубка, да не помислиш, че искам да се скарам с теб, но ме подразни, че се опитваш да ме контрираш така. Достатъчно интелигентна съм да прочета, че в ЖК влиза записа на диск. А именно пише "запис", не и самият диск. Аз реших да се подсигуря, какво лошо. Не виждам и къде в постовете ми видя, че ще се гътам, ако нямам запис. Но се боря за правата ми до дупка, дори и с ражданията си и си търся всичко, което ми се полага.

# 609

Бубка, да не помислиш, че искам да се скарам с теб, но ме подразни, че се опитваш да ме контрираш така. Достатъчно интелигентна съм да прочета, че в ЖК влиза записа на диск. А именно пише "запис", не и самият диск. Аз реших да се подсигуря, какво лошо. Не виждам и къде в постовете ми видя, че ще се гътам, ако нямам запис. Но се боря за правата ми до дупка, дори и с ражданията си и си търся всичко, което ми се полага.
А,аз писах че аз няма да се гътна ако нямам запис Laughing Mr. Green Споко,не търся спорове Peace Не съм искала да те контрирам,изразявам моето мнение Wink Извинявай ако съм прозвучала рязко...Лично аз съжалявам че нямам запис(но не чааак толкова),но пък си пазя тестовете за бременност hahaha Blush И аз си имам нещо Laughing

# 610
Момичета, искам да ви попитам, на някоя случвало ли се е да получава задух в напреднала бременност?
В 34 г.с съм и получавам много неприятен задух и недостиг на кислород както си стоя, дори без физическо натоварване, особено когато съм легнала; Като се изправя е една идея по-добре, но пак го има;

Четох, че нарастващата матка притиска диафрагмата и това е една от причините, както и че е възможно от недостиг на желязо (хемоглобина ми е 110 и пия Малтофер) , но при референтни граници 120-160 май не е толкова зле ... знам ли...

Преди няколко дни бях на консултация + ехограф, всичко беше наред, но това неприятно усещане продължава.

# 611
  • Варна
Бубка, всичко е наред!

Free Mind, нормално е! На мен ми се случваше доста често в последните месеци.

# 612
Момичета, искам да ви попитам, на някоя случвало ли се е да получава задух в напреднала бременност?
В 34 г.с съм и получавам много неприятен задух и недостиг на кислород както си стоя, дори без физическо натоварване, особено когато съм легнала; Като се изправя е една идея по-добре, но пак го има;

Четох, че нарастващата матка притиска диафрагмата и това е една от причините, както и че е възможно от недостиг на желязо (хемоглобина ми е 110 и пия Малтофер) , но при референтни граници 120-160 май не е толкова зле ... знам ли...

Преди няколко дни бях на консултация + ехограф, всичко беше наред, но това неприятно усещане продължава.

като лежиш гледай да е на една страна, не по гръб. И на мен ми се случваше доста често.

# 613
Да и на мен ми се случваше често. Дори ходих на кардиолог, защото реших, че е от сърцето, но лекарят каза, че нямма нищо обезпокоително.

# 614
Щом хемоглобина ти е добре, значи няма нищо притеснително. Напълно нормално е. Аз имах задух заради нисък хемоглобин, но още след втората ампула желязо нещата взеха да се подобряват.

Общи условия

Активация на акаунт