"Майчин дом"-Варна тема 6

• 66 885
  • 768
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Нощни очи, за нищо.Той май е от лекарите, които водят консултации по каса. Не знам дали ти важно това.
Безпроблемна бременност и дано се харесате с доктора!

# 46
  • Варна
Момичета, знаете ли в МД кога пускат изследване на бременните с - резус фактор, дали е при регистрация? След седмица ще ме регистрират, а днес от вълнение забравих да питам доки Simple Smile

# 47
Момичета, знаете ли в МД кога пускат изследване на бременните с - резус фактор, дали е при регистрация? След седмица ще ме регистрират, а днес от вълнение забравих да питам доки Simple Smile
Да, при записване ще ти пуснат кръв и урина  Peace

# 48
  • Варна
Благодаря, nikolovi! И аз така мислех, защото чак при регистрация се интересуват от кръвни групи и гледам да съм спокойна, но на моменти ме хваща паниката  Simple Smile

# 49
Спокойно  Peace  С първите изследвания пускат повече показатели. След това,ако няма проблеми - само стандартните . Ще ти обяснят всичко като се регистрираш Simple Smile

# 50
  • Варна
Момичета от днес и във Варна е обявена грипна епидемия. Знаете ли в МД как процедират с ЖК в такива случаи, защото чух че автоматично се отменяли и то до 08.02, а ако е така ще изтърва срока за изследвания.

# 51
  • Варна
Момичета от днес и във Варна е обявена грипна епидемия. Знаете ли в МД как процедират с ЖК в такива случаи, защото чух че автоматично се отменяли и то до 08.02, а ако е така ще изтърва срока за изследвания.
Мисля, че не е автоматично, а и те са частна болница за това се обади, най-добре на регистратура, аз ще звъня, но за детска консултация  Peace

# 52
  • Варна
И аз утре имам записан час за преглед, ще звъня предварително да знам дали въобще да потеглям в този сняг.

# 53
  • Варна
Благодаря за бързите отговори! Дано не са спрели всичко, а и мисля, че не е възможно да се ограничат съвсем посещенията-може би само, тези които търпят отлагане.

# 54
  • Варна
  Аз днес бях там, но на обикновен преглед. Беше изключително празно по коридорите, само аз и жената, която излезе от кабинета преди мен  newsm78

# 55
  • Варна
Момичета, сега званях в МД. Всички ЖК, ДК и свиждания са спряни до 8.02.

# 56
  • Варна
Момичета, сега званях в МД. Всички ЖК, ДК и свиждания са спряни до 8.02.
Благодаря за инфото   bouquet

# 57
  • Варна
И аз звънях. Прегледите не се отменят, така че ще трябва да се добера.

# 58
Аз също звънях на акушерката си, консултацията и прегледът ми са другата седмица. Не ми е казала да са се отменили, каза само за всеки случай да се чуем ден преди това.

# 59
 Сега се връщам от МД, да ви кажа, че ЖК са отменени заради грипната епидемия. Приемат се само спешни случаи. Затова, ако някой трябва да ходи да се обади преди това, за да не се разхожда напразно.

Общи условия

Активация на акаунт