"Майчин дом"-Варна тема 6

• 67 770
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
bubka Simple Smile не съм се изразила правилно. Извинявай! Имах предвид, че щях да напиша същото, а не се случва за пръв път да искаме да кажем едно и също и за това 'пак'.  Hug

# 646
bubka Simple Smile не съм се изразила правилно. Извинявай! Имах предвид, че щях да напиша същото, а не се случва за пръв път да искаме да кажем едно и също и за това 'пак'.  Hug
Hug Hug Hug Сродни душички сме май  Wink

# 647
Здравейте,
тъй като ми предстои секцио в Майчин дом след няколко дни, искам да попитам дали имате впечатления от д-р Александрова- анестезиолог? Доколкото разбирам тя ще е дежурна по време на операцията, а не съм чувала нищо за нея..Само суперлативи за д-р Добрева..

# 648
  • Варна
Аз съм много доволна от нея, наложи ми се спешно секцио и бях много шашната. Тя беше много мила и внимателна, през цялото време беше до мен и ми говореше. Не се притеснявай, успех!

# 649
Аз съм много доволна от нея, наложи ми се спешно секцио и бях много шашната. Тя беше много мила и внимателна, през цялото време беше до мен и ми говореше. Не се притеснявай, успех!

Много ти благодаря! Че всичките ми приятелки са били при д-р Добрева и ме караха да настоявам за нея, а не искам да започвам с претенциите, без да имам каквито и да било отзиви!

# 650
  • Варна
Кои лекари са ви направили впечатление, че дават най-много дежурства, (особено по празници, почивни дни)? Като им гледам графиците между 23 и началото на януари няма да работи никой за консултации. Нали винаги има дежурни лекари, акушерки, екип готови за раждане- дори по коледа или в новогодишната нощ.

# 651
  • Варна
Нали винаги има дежурни лекари, акушерки, екип готови за раждане- дори по коледа или в новогодишната нощ.
Разбира се, че има дежурен лекар. Трябва да има и лекар на повикване.

# 652
  • Варна
Здравейте,
тъй като ми предстои секцио в Майчин дом след няколко дни, искам да попитам дали имате впечатления от д-р Александрова- анестезиолог? Доколкото разбирам тя ще е дежурна по време на операцията, а не съм чувала нищо за нея..Само суперлативи за д-р Добрева..
Здравей, аз съм писала тук в темата за д-р Александрова,  и пак да кажа, че съм много доволна от нея, беше безупречна, нямах никакви странични ефекти след спиналната, ако искаш подробности ми пиши на лични. Успех  Peace

# 653
  • Варна
Кои лекари са ви направили впечатление, че дават най-много дежурства, (особено по празници, почивни дни)? Като им гледам графиците между 23 и началото на януари няма да работи никой за консултации. Нали винаги има дежурни лекари, акушерки, екип готови за раждане- дори по коледа или в новогодишната нощ.
Аз съм попадала веднъж на д-р Митев и 2 пъти на д-р Атанасов. И от двамата съм с хубави впечатления, особено от Митев.

# 654
  • Варна
А аз на д-р Друмев и д-р Костов. И от двамата имам много добри впечатления.

# 655
  • Варна
А аз на д-р Друмев и д-р Костов. И от двамата имам много добри впечатления.
ooooh! Ох, и Друмев. Та при него ми мина 99 % от второто раждане.  ooooh!

# 656
На мен Митев не ми хареса, стори ми се малко грубичък, но това си е лично мое мнение, може да е имал лош ден. Аз раждах при Б.Яков и съм много доволна от него.

# 657
  • Варна
Друмев е много спокоен, говори тихо, любезен е. Харесвам го много аз.

# 658
  • Варна
Нали и д-р Георгиев дава доста дежурства и подкрепя естественото раждане? Има ли някоя бъдеща мама която мисли скоро да ходи в МД да разглежда условията на родилното? Може да ми пише.

# 659
  • Варна
Във връзка с коментарите по горе исках да споделя, че днес минах на 4 д - видеозон. Получих диск със запис без никакъв проблем. Тъй като съм на ЖК в Майчин дом, не съм доплащала нищо за клипчето. Преди прегледа попитах докторката дали ще ми даде запис. Тя каза, че няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт