Аз утре съм на 4Д при Яков, да видим с диск ли ще се прибера

абе ужас просто. След прегледа му зададох няколко въпроса и отговор конкретен не получих.А за диск и дума не стана
, а са длъжни да дават, но М.Яков не би го позвлил ако знаеше, доколкото знам държи всичко да е ок с пациентите.На следващия ден си бях записала час при един пловдивски лекар,който преглежда и в Бургас, 30мин преглед с диск и снимки и въпреки, че бяха събрани крачетата каза 100% мъж 
абе ужас просто. След прегледа му зададох няколко въпроса и отговор конкретен не получих.А за диск и дума не стана
, а са длъжни да дават, но М.Яков не би го позвлил ако знаеше, доколкото знам държи всичко да е ок с пациентите.
Бях при него.Моето 4Д мина в пълно мълчание какво вижда.Накрая го питах,той каза "всичко е наред" и това беше.Без грам друго обяснение.Диск не ми направи,като попитах за него ми каза"За какво ти е този диск,то нищо не се вижда"...И все в този дух.Но пък всичко друго мина като по учебник при него и съм доволна че беше мой лекар

По принцип и аз съм на същото мнение, само да стигнем до финала. Исках да кажа, че след като си плащаме за това е хубаво да го получим, без да си го търсим и напомняме. Въпреки, че аз неискам записа от моята пародия на ФМ от МД
За М.Яков съм съгласна напълно, аз признавам само него и проф. Корновски и все пак разбрах, че професора не е много по бременностите и реших той да следи мен, а ходя в при друг за бебче 😊