От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 251
  • 796
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Вчера за първи път поръчах от Asos чрез посредник... днес гледам, че поръчката е отхвърлена и искат да им сканирам каква ли не лична информация. Предполагам, че проблема е това, че билинг адреса и адреса за доставка не съвпадат. Как процедирате вие? Ако напиша, че билинг адреса е същия като за доставка, те могат ли да проверят, че това не е вярно?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 226
Здравейте! Вчера за първи път поръчах от Asos чрез посредник... днес гледам, че поръчката е отхвърлена и искат да им сканирам каква ли не лична информация. Предполагам, че проблема е това, че билинг адреса и адреса за доставка не съвпадат. Как процедирате вие? Ако напиша, че билинг адреса е същия като за доставка, те могат ли да проверят, че това не е вярно?
Благодаря предварително! Simple Smile
Изобщо не се занимавай с такива неща, а си направи нов акаунт и пробвай пак. Редовно поръчвам от асос до юк адрес и изобщо няма такива изисквания. Дори от моя акаунт съм поръчвала до бг, до юк и до немски адрес!

# 227
Моля споделете с коя фирма поръчвате от Н&М

# 228
  • София
Да ви цитирам отговора на Г. по въпроса защо пратки пристигнали преди няколко дни не са качени на камиона:

"Здравейте,
За съжаление не е възможно планиране на 100% на определен курс( брой и размер на пратките които ще се получат в периода на запълване на курса )
Планиране до ден и час е възможно с транспортиране на пратки с DHL , UPS , USPS и други , които предлагат въздушен транспорт."

Супер нагли. И този тон на комуникация не е за първи път.

О, и на мен са ми го пращали това. След което се оказа, е пратката ми е затрита. До там бях с тях.  Naughty

# 229
  • ВАРНА
http://www.dostavka-anglia.com/

Някой от Варна или друг град да е поръчвал с тази фирма,коректни ли са?Офисът им във Варна май ми е много удобен - до Мол Варна и се чудя да се приориентирам към тях,че УКШопс са ми доста далеко  Thinking

# 230
Момичета виждам че обсъждате превозвача Габиели -за пратки от Германия.Това уктобг ли са или греша.И може ли да ми дадете сайта им,искам една количка да си поръчам оттам.
Мерси!

# 231
Момичета виждам че обсъждате превозвача Габиели -за пратки от Германия.Това уктобг ли са или греша.И може ли да ми дадете сайта им,искам една количка да си поръчам оттам.
Мерси!

Да,същите са,но нямат доставки от Германия,само от Англия.Габко имат от Германия.

# 232
Мерси!

Да,същите са,но нямат доставки от Германия,само от Англия.Габко имат от Германия.

Благодаря много,да видях и май ще поръчвам с тях,колкото и негативни мнения да има .Но други не открих.

# 233
  • София
Доставки от Германия извършват:
http://gabco.org/
http://shopper.bg/
http://dostaviam.com/
pratki.de

Това са фирмите за превоз на пратки от Германия, които съм срещала тук, във форума. Не си спомням за коя от тях момичетата се оплакваха, че отварят и преопаковат пратките. Поразтърси се, а може и някой да ти даде отзиви. Ползвала съм само Габко.

# 234
Само аз ли получих измокрен кашон с курс 164 на Габиели? Целия беше подгизнал, включително кафявата хартия вътре, която е за уплътняване. В случая не ми беше проблем, защото вътре имаше две кутии лего и по дебелия им картон пораженията бяха съвсем малки. Само платих повечко на превозвача и Еконт.
Да кажа, че до сега не съм имала забележки към фирмата. Сигурно е инцидент и се е разляла нечия пратка   Peace

# 235
Не е валяло в Пловдив - някъде другаде е проблема Simple Smile
Но пък в Англия има наводнения  Rolling Eyes

И аз вчера взех пратки - всички кашони бяха като нови.

# 236
Само аз ли получих измокрен кашон с курс 164 на Габиели? Целия беше подгизнал, включително кафявата хартия вътре, която е за уплътняване. В случая не ми беше проблем, защото вътре имаше две кутии лего и по дебелия им картон пораженията бяха съвсем малки. Само платих повечко на превозвача и Еконт.
Да кажа, че до сега не съм имала забележки към фирмата. Сигурно е инцидент и се е разляла нечия пратка   Peace

И аз получих такава.Пак от Амазон,целия кашон беше подгизнал,добре,че кецките вътре бяха не в кутия,а в найлонов плик и бяха сухи.Но другото ми кашонче пък беше непокътнато.За първи път ми се случва и си замълчах.Мъжът ми я взе от склада,и той е забелязал,но нищо не е питал,момчетата там също не са му казали нещо по въпроса.

# 237
Тук имаше големи наводнения ,може и куриерите така да са ги доставили .На мен пратките от Амазон ми ги носи един и същ човек всеки път .

# 238
  • Бургас
Даммм, и аз получих книга, която беше за подарък, а беше солидно мокра или по-точно - била е мокра и е изсъхнала.
От Амазон ми изпратиха нова, но така и не обърнаха внимание на съвета ми за по-добра опаковка. Добре, че втората пристигна без поражения.  Rolling Eyes
И двата пъти просто бяха поставили книгата в малко кашонче, тип картонен плик. Без никакви найлони, уплътнения и т.н.

# 239
  • Варна
Здравейте. Пуснах една пратка с UKSHOP-bg, до сега ползвах друг посредник. Въпроса ми е за  курс 06  Дата на заминаване  18/02/2014   Дата на пристигане  23/02/2014  стои със статус плануван. Предишните курсове и те ли така се бавят? Ниската им цена на услуга и възможността за проследяване са примамливи, но се чудя колко редовни са курсовете им....

Общи условия

Активация на акаунт