От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 247
  • 796
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Имам въпрос към момичетата, които си получават пратките от Габиели с Еконт. Получавате ли някакво съобщение, че има пратка за вас в офис или директно отивате да си я търсите в кварталния офис. На сайта им пише, че куриерите са пуснати на 15/04. Това означава, че днес трябва да се получават, нали?

# 646
Имам въпрос към момичетата, които си получават пратките от Габиели с Еконт. Получавате ли някакво съобщение, че има пратка за вас в офис или директно отивате да си я търсите в кварталния офис. На сайта им пише, че куриерите са пуснати на 15/04. Това означава, че днес трябва да се получават, нали?

Да,днес трябва да са по офисите.Обикновено около 9 ч. пращат смс от Еконт,че имаш пратка.Всеки момент трябва да получиш,но и да не дойде,отиди да провериш,че понякога ги пропускат.

# 647
  • Бургас
ОК! Благодаря, ЛЪВИЦA!  Hug

# 648
Някой знае ли каква е тарифата  на Габиели за изпращане със Спиди?
Дали ползват преференциални цени за Спиди като Габко или не?

# 649
  • Сливен
Някой знае ли каква е тарифата  на Габиели за изпращане със Спиди?
Дали ползват преференциални цени за Спиди като Габко или не?
Не, нямат преференциалните цени на Гъбите за Спиди. Когато ги използвам, ползвам съответно Еконт  Peace

# 650
  • София
Момичета, как уведомявате Емпреса, че имате пратка към тях? В сайта им изглежда, че те трябва да я вкарат... Rolling Eyes

# 651
Здравейте, Мами!
Регистрирах се във форума Ви, защото сте много осведомени и ще Ви помоля да ми разясните нещо.
Ще поръчвам от Англия през Ebay и смятам да използвам посредник. Но в опциите за транспорт ми излиза следното:

FREE Click & Collect
from Auto Performance Silicone Hoses
| Select a store

Postage:
£39.95 Standard Int'l Postage | See details
See details about international postage here.  help icon for delivery - opens a layer

Какво значи това FREE Click & Collect.

http://www.ebay.co.uk/itm/FRONT-Brembo-Brake-Discs-Pads-Honda-Ac … DME:X:AAQ:GB:1123

Доколкото разбрах е някаква опция за вземане на стоката в Англия от някакъв адрес на който го изпраща продавача. Може и да греша.
Възможно ли е да се получи някакво усложнение и посредникът да ме натовари с някакви непредвидени разходи.
Или стоката ще пристигне на посочения от мен адрес на посредника.

Разяснете ми ако знаете.
Благодаря Ви!

Използвали ли сте услугите наhttp://www.dostavka-anglia.com/ и какво е мнениетоВи? Мисля да използвам тях понеже съм от Бургас.
Може да предложите и Вие някой доставчик за Бургас.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 10:32 от dimovdid

# 652
Добре дошъл  dimovdid ,
има отделна тема за ebay http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764126.0
FREE Click & Collect значи че ти е безплатна доставката до пункт , което в троят случай е неприложимо . Превозвачите имат тарифи за прибиране от адрес или пункт - варират около 10-15 паунда и нагоре , когато си избереш превозвач прочети условията и цените ... иначе
http://www.dostavka-anglia.com/ са ОК за Бургас .

# 653
  • Варна
Здравейте мили дами   love001 Някоя от вас знае ли КД на колко смятат паунда?

# 654
Благодаря много за отговора!

# 655
Здравейте,искам да попитам за фирми които имат офис в Хасково?

# 656
  • No Line On The Horizon

2.50 лв. за паунд

# 657
  • Варна

2.50 лв. за паунд

Благодаря   bouquet

# 658
  • Бургас
На вас от Габиели в момента по 1,50/кг ли ви таксуват пратките? Защото на мен при последното раздаване в Бургас ми ги сметнаха по 2,50 лв, а днес за пратка от 5,4кг с Еконт са ме таксували 10,50лв, което означава, че ги смятат приблизително по 2лв/кг?

# 659
  • Стара Загора
На вас от Габиели в момента по 1,50/кг ли ви таксуват пратките? Защото на мен при последното раздаване в Бургас ми ги сметнаха по 2,50 лв, а днес за пратка от 5,4кг с Еконт са ме таксували 10,50лв, което означава, че ги смятат приблизително по 2лв/кг?
В тези 10,50 лв. не е ли включена и таксата за Еконт?

Общи условия

Активация на акаунт