Пазаруване от miniprix.bg - 24

• 30 048
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
егати случката и вие нямате фактури , бясна съм

# 631
О, определено е изненада, защото никой никога /имам предвид служителите при телефонни разговори/ не е споменавал дори за такъв вид неустойка-успокояваха ме с черните петъци от които не знам защо, но нищо не съм поръчала Sad Спомням си, че за реванш ми предложиха 1 безплатна доставка, което всъщност много ме обиди, но колкото и да е смешно онзи ден напомних за нея, защото бях пуснала само 1чифт обувки. Абе...след този чифт натрупах поръчки отново за 100-тина лв, така, че БД пак потъва в небитието, но както и да е-след такава компенсация-евала!
Е няма друг такъв магазин каквото и да си говоим и за лошо и за добро!
Въпросната ми поръчка беше от 13.11.2013 и доставка 21.11.2013г

# 632
  • София
Струва  ми се че трябва да ни компенсират за това забавяне, ама това е само в сферата на мечтите, newsm48

# 633
  • Варна
smile3501 и от мен! За анулирането както си решиш, но аз последния път изгубих едни боти, които най-много исках от поръчката и се бях поядосала, но се утешавам, че други ще дойдат.
При мен ни дума, ни вопъл, ни стон по повод непреведените ми пари. Голяма проверка му удариха. ПДФ-и също нямам за поръчките от 12-ти и 18-ти. Ще ми ги тръснат пак накуп и ще получа инфаркт от сумата. Wink
Кати, няма да анулирам, въпреки, че поръчките ще ме ударят през кръста  ooooh! Ми сега като гледам едва ли мога да събера неща за 100лв. дори да анулирам...пък ако нещо от тези зачезне....ще трябва да тъпча боклуци Rolling Eyes Не, не...
Дали няма да искат да генерират ваучера във вече направената поръчка  Rolling Eyes

# 634
smile3501 и от мен! За анулирането както си решиш, но аз последния път изгубих едни боти, които най-много исках от поръчката и се бях поядосала, но се утешавам, че други ще дойдат.
При мен ни дума, ни вопъл, ни стон по повод непреведените ми пари. Голяма проверка му удариха. ПДФ-и също нямам за поръчките от 12-ти и 18-ти. Ще ми ги тръснат пак накуп и ще получа инфаркт от сумата. Wink
Кати, няма да анулирам, въпреки, че поръчките ще ме ударят през кръста  ooooh! Ми сега като гледам едва ли мога да събера неща за 100лв. дори да анулирам...пък ако нещо от тези зачезне....ще трябва да тъпча боклуци Rolling Eyes Не, не...
Дали няма да искат да генерират ваучера във вече направената поръчка  Rolling Eyes
Съмнявам се  Rolling Eyes Тази, която е за над 150лв. е приета от оператор и със закъсняваща доставка, а от там насетне имам 4-5 за по 15-20лв., пуснати отделно, които се надявам да обединят....
Нищо, подготвила съм се за поръчаното /ако доставят всичко/, пък ваучера едва ли ще отлежава дълго - точно реших, че това са ми последните поръчки и ще спра за известно време, ама как да стане?!  ooooh!

# 635
  • София
Не става ,пробвала съм се обаче - не, казаха ако искам да си анулирам и да пусна нова. Ама  тя няма да е със същите цени - разбира се.

# 636
Радара отчете движение  Mr. Green Обединили са ми 3 поръчки, а една с почти 18лв виси...
Нощната смяна е застъпила  Rolling Eyes
За мен началото на седмицата мина, от утре вече гоним средата относно закъснелите доставки Tired

# 637
  • София
Да и моят отчете движение: получих отговор за поръчката от 14.01(все още не е приета), че тази седмица ще я получа. Да видим. Отговора дойде в 22,28ч.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 07:30 от миленски

# 638
И днес ли сме на -80% ликвидация?  Rolling Eyes

# 639
  • София
И днес ли сме на -80% ликвидация?  Rolling Eyes
Надявам се да НЕ е и днес, а и на стената го няма вече, време е за нещо по-различно.

# 640
приблизително Вашата поръчка ще бъде изпратена до краят на тази седмица, преди да бъде изпратена поръчката ще получите и-мейл с фактурата и артикулите които ще Ви бъдат изпратени.

разбирам го като : "няма да получите всичко"
вече адски се дразня 

# 641
  • София
Искам да попитам нещо ВАЖНО: Ако някой е отказвал поръчка приета от оператор, и в нея е имало ваучер, да сподели след колко време ваучера е отново активен?   

Днес ще има намаления? Но какви? Има вече на стената във Фейса - в обичайните часове за вторник.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 08:44 от миленски

# 642
Ей ама много сме се зарибили по този сайт , що не се отказваме още  Shocked

# 643
Искам да попитам нещо ВАЖНО: Ако някой е отказвал поръчка приета от оператор, и в нея е имало ваучер, да сподели след колко време ваучера е отново активен?  

Днес ще има намаления? Но какви? Има вече на стената във Фейса - в обичайните часове за вторник.
12-13ч.  -40% боти и ботуши  #Crazy ooooh!
15-16ч. -40% панталони
20-21ч. -30% якета/жакети

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 09:59 от mimoza7710

# 644
Колко процента е намалението?

Общи условия

Активация на акаунт