Пазаруване от miniprix.bg - 24

• 30 049
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Кати, от кога ти е банковият превод?
От днес. Сутринта са влезли или в 12,00, не мога да преценя, отворих си сметката в 13,00 ч., когато писах.

mantonia, благодаря ти! Големи ще са ми, иначе ми харесаха.

# 616
  • София
Май ще се разминем и днес с фактури.

# 617
Разминали сме се и без "май"  Rolling Eyes

# 618
  • София
Разминали сме се и без "май"  Rolling Eyes
ДААА , имало е случаи в 18ч да получавам ,но днешният не е такъв, за жалост, пак започвам да се питам тия хора да нямат празник, от миналата седмица имам чувството че не са на работа.

# 619
Ми на 14-ти Василица, днеска Петльовден. Laughing

# 620
Леле!  #Crazy #Crazy #Crazy
Вчера получих имейл за генериран ваучер, за обърканата ми поръчка, ако си спомняте - вместо обувки, пакет с дрехи, който изобщо не взех и отказах!
Сега влизам в моите ваучери и виждам, че имам абсолютно валиден ваучер на стойност 100,10лв. /това беше цената на поръчката ми/
И това, ако не е изненада..... newsm19
И сега какво?! Да анулирам поръчки?! Ми ако не си ги хвана пак?! Thinking
Виртуална почерпка от мен  newsm24 И голяма  smile3501 newsm20 за тях!

# 621
  • София
Вчера получих имейл за генериран ваучер, за обърканата ми поръчка, ако си спомняте - вместо обувки, пакет с дрехи, който изобщо не взех и отказах!
Сега влизам в моите ваучери и виждам, че имам абсолютно валиден ваучер на стойност 100,10лв. /това беше цената на поръчката ми/
Леле , браво  кога ти е издаден? Трябваше да го използваш, сега може и да не са активни тези намаления.

# 622

По повод, че не са на работа минитата...
Ако вярно съм разгадала съобщението в румънския сайт, от вторник започват зареждане на нова колекция и явно там влагат усилия и внимание сега.

# 623
Леле , браво  кога ти е издаден? Трябваше да го използваш, сега може и да не са активни тези намаления.
На 18-ти получих мейл и ги питах какво означава това - помислих си го, но реших, че си въобразявам  newsm78
Тогава в полето за ваучери нямаше нищо, явно са го пуснали днес с дата 18-ти и валидност 2г. Crazy
Нищо няма да анулирам - ще си взема нещичко от новата пролетна колекция  Heart Eyes

# 624
smile3501 и от мен! За анулирането както си решиш, но аз последния път изгубих едни боти, които най-много исках от поръчката и се бях поядосала, но се утешавам, че други ще дойдат.
При мен ни дума, ни вопъл, ни стон по повод непреведените ми пари. Голяма проверка му удариха. ПДФ-и също нямам за поръчките от 12-ти и 18-ти. Ще ми ги тръснат пак накуп и ще получа инфаркт от сумата. Wink

# 625
smile3501 и от мен! За анулирането както си решиш, но аз последния път изгубих едни боти, които най-много исках от поръчката и се бях поядосала, но се утешавам, че други ще дойдат.
При мен ни дума, ни вопъл, ни стон по повод непреведените ми пари. Голяма проверка му удариха. ПДФ-и също нямам за поръчките от 12-ти и 18-ти. Ще ми ги тръснат пак накуп и ще получа инфаркт от сумата. Wink
Кати, няма да анулирам, въпреки, че поръчките ще ме ударят през кръста  ooooh! Ми сега като гледам едва ли мога да събера неща за 100лв. дори да анулирам...пък ако нещо от тези зачезне....ще трябва да тъпча боклуци Rolling Eyes Не, не...

# 626
  • на морето
Днес имам превод за върнати неща от миналата седмица-много бързи този път Party

# 627

Аз им писах по повод на върнати поръчки и очакване на превод с издадена ф-ра от 08.01.2014г.
Отговориха ми с готовите фрази, че обработват пакетите и т.н. Ще почакам още 2 дни и пак ще пиша. Sad

# 628
Здрасти ви!
Да се запиша на финала, ама иначе си ви чета.
Имам поръчки от 10 и 11 - обединиха ги и от 17-ти съм  в очакване да дойдат,...ама не! Стои си "приета от оператор" . Поръчка от 14.01 пък все още е само приета. Там поръчах едни боти, които вече ги дава изчерпан продукт и се чудя дали изобщо ще ги получа.

Толкова от мен.  Hug

# 629
Ох, с тези фактури почват да ме изнервят яко. Close

06.01.2014  Предвидена дата за доставка  17.01.2014  Приета от оператор...
11.01.2014  Предвидена дата за доставка  17.01.2014  Приета от оператор...
15.01.2014  Предвидена дата за доставка  24.01.2014  Приета от оператор
17.01.2014  Предвидена дата за доставка  -                 Приета ...

Писах, ама отговор не получих днес.
Ваучер също нямам за артикула, който забравиха да ми пратят, макар да мина седмица.

Мимози, това се казва хубава изненада! Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт