Търся електронна книга - тема 9

• 92 716
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
А какво е regedit:)

# 121
Аз също имам проблеми с получаването на книги. Имам получени заявки. Натискам на Получи и се изписва "Няма успешно получени произведения". Едно произведение е получено неуспешно."
В папка "Книги" също го няма, а досега получавах успешно книги.
Какво мога да направя?
С Mозила съм, ако това има значение.

# 122
А тези проблеми откакто се появи новата версия на Мейлбукс ли са?

# 123
Та, запис от мен и търся "Вакантен пост" и "Колибата"

"Вакантен пост" аз я сканирам:) Последните 100 страници останаха.

# 124
  • Бургас
Аз също имам проблеми с получаването на книги. Имам получени заявки. Натискам на Получи и се изписва "Няма успешно получени произведения". Едно произведение е получено неуспешно."
В папка "Книги" също го няма, а досега получавах успешно книги.
Какво мога да направя?

От днес и аз съм същия проблем и с новата и със старата версия на програмата.

# 125
  • София

PanJoro
Цитат
Влизаш в регистъра на Windows с regedit
Разгъваш HKEY_CURRENT_USER, намираш Software, разгъваш го и търсиш VB and VBA Program Settings. Някъде по-надолу ще намериш ключа MailBooks с два подключа. Интересува те подключа Form. Кликваш с десен бутон на мишката и от менюто избираш Delete -
потвърждаваш изтриването и затваряш regedit.

# 126
  • ту тук, ту там
Момичета, от септември ползвам Мейлбукса и не съм имала досега никакви проблеми! Но от края на декември нищо не е както преди - не става и не става...
Имам чакащи заявки и не мога да ги получа, а дори не ми позволява и да ги изтрия...   Rolling Eyes

Връщам се да прочета тази тема, дано е изскочило някакво решение междувременно...

Edit: Мдааа, не съм само аз...

# 127
И аз имах известни проблеми с новата версия...
Програмата "заспиваше" след всяко действие -
изпращане, получаване, скролване, - което
направех... Оправи се след като изтрих Form...
А това става така:

Активира се Run/Изпълнение... (от Старт-менюто) и в прозореца се изписва regedit.
Трябва да се отвори регистъра на Windows.
Намира се ключът HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings\MailBooks.
Изтрива се подключа Form с десен клик и избор на Delete.

# 128
  • София
Споделям един факт, с който се сблъсках тези дни. От мейлбукса поисках някои от книгите на Фредерик Бегбеде. Автора и заглавието на книгите бяха изписани на кирилица. След качването им в четеца установих, че са на френски.

Нека да установим някакви правила или тъй като се коментираха нови опции да се добави и опция за езика на книгата. Времето ни е доста ценно, за да го губим с такива недоразумения.

Ще се радвам, ако се обсъди и се стигне до приемливо решение за всички потребители.

# 129
  • ту тук, ту там
...да се добави и опция за езика на книгата. Времето ни е доста ценно, за да го губим с такива недоразумения.

Ама то си има такава опция - срещу всяка книга е посочен езикът! И за книгите на Бегбеде си пище fr!

# 130
  • София
...да се добави и опция за езика на книгата. Времето ни е доста ценно, за да го губим с такива недоразумения.

Ама то си има такава опция - срещу всяка книга е посочен езикът! И за книгите на Бегбеде си пище fr!
Sorry, сега го видях

# 131
А това става така:

Активира се Run/Изпълнение... (от Старт-менюто) и в прозореца се изписва regedit.
Намира се ключът HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings\MailBooks.

Аз след последната инсталация също имах леко забавяне на програмата и направих същото, което  е направил ventcis и за сега всичко е ОК. Peace

# 132
А това става така:

Аз след последната инсталация също имах леко забавяне на програмата и направих същото, което  е направил ventcis и за сега всичко е ОК. Peace
Теглим програмата и чрез нея търсим книги в интернет ли?  ooooh!

И аз търся книги на Фредерик Бегбеде , намерих тази http://e-bookbg.com/index.php?option=com_docman&task=doc_det … id=61&gid=160

# 133
А това става така:

Теглим програмата и чрез нея търсим книги в интернет ли?  ooooh!

И аз търся книги на Фредерик Бегбеде , намерих тази http://e-bookbg.com/index.php?option=com_docman&task=doc_det … id=61&gid=160

НЕ!!!
Чрез тази програма си разменяме книги между съфорумците: който има - изпраща, който търси - намира.  Peace

# 134
А има ли проблем да си стоим със старата версия?

p.s. Очаквайте скоро "Любовта трае три години" на български  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт