Търся електронна книга - тема 9

• 92 700
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, търся книгите на Оливър Боудън - Орденът на асасините -"Братството" и "Възмездие". Поисках ги от Чети.ме, но чаках доста и не ми ги пращат. Та моля ако някой ги има  в електр. формат да ми ги прати. Благодаря предварително!

И аз се присъединявам.
Също ги поисках от Чети.ме, но това стана само преди няколко дни и се надявах, че ще ги получа.

# 106
  • някъде там
Здравейте, рових в няколко теми напред, много се говори за книгата , но не успях да попадна на линк...
"Аз преди теб"- ако може някой да ми я изпрати mirka1977@abv.bg

# 107
Здравейте, рових в няколко теми напред, много се говори за книгата , но не успях да попадна на линк...

Не зная къде ровите, но "Аз преди теб" я има в Мейлбукс-а и не се изисква кой знае какво ровене ... да не кажа никакво   Laughing

# 108

Не зная къде ровите, но "Аз преди теб" я има в Мейлбукс-а и не се изисква кой знае какво ровене ... да не кажа никакво    Laughing

Плюс, че я има и в rulit:
http://www.rulit.net/author/mojs-dzhodzho/az-predi-teb-download-free-296547.html

# 109
Здравейте!  Simple Smile Някой има ли "Третият гроб отсреща" на Даринда Джоунс? Ще съм ви много благодарна ако ми посочите къде да я потърся. Имейлът ми е: puppetm@abv.bg. Благодаря  Hug

# 110
Здравейте!  Simple Smile Някой има ли "Третият гроб отсреща" на Даринда Джоунс? Ще съм ви много благодарна ако ми посочите къде да я потърся. Имейлът ми е: puppetm@abv.bg. Благодаря  Hug

Хора, вие Мейлбукс не ползвате ли??? Или пак чакате все някой да ви праща, а може би и чете вместо вас??  ooooh!

# 111
  • В две мънички очи...
mijjjka, не изпускай нерви  Hug аз просто се убедих че колкото и да пишем и да разясняваме няма много да се промени положението. Освен това в гугъл като дадат името на книгата дава линковете и към темата и точните постове с препратки.

# 112
Здравейте!Търся "Историята на О" на Полин Реаж. Мейлбукс не мога да ползвам, в случай ,че някой я има бих оценила ако ми пратите  на  cveti_28@abv.bg   .Благодаря!   bouquet

# 113
  • В две мънички очи...
Здравейте!Търся "Историята на О" на Полин Реаж. Мейлбукс не мога да ползвам, в случай ,че някой я има бих оценила ако ми пратите  на  cveti_28@abv.bg   .Благодаря!   bouquet

Мисля че я няма, може някой да ме поправи, но не помня да съм я срещала.

# 114
Търся "Делириум" на Лорън Оливър. Дали някой е попадал на тая книга в ел. вариант?

# 115
 Аз изпуснах няколко теми, даже Крадецът на книги вчера чак я качих на четеца. Не знам кога ще я чета. Дано поне е хубава.  Peace

Та, запис от мен и търся "Вакантен пост" и "Колибата"

# 116
dariz, няма я до колкото знам. Аз също я издирвам, но никъде не се намира.

# 117
Търся Rosie  Watson-"Manicure and Pedicure " .

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 21:56 от keishabuchanan

# 118
Уф, трети ден не мога да си изтегля книгите от Мейлбукса. Пробвах с ъпдейт на програмата, разреших на firewall публик за програмата и пак не става. Два месеца нямах никакви проблеми. От самата инсталация всичко си тръгна идеално, не съм правила никакви настройки, а онзи ден нещо се бъгна. Пак без да съм пипала нищо. Някакви идеи как да оправя нещата?

# 119
  • В две мънички очи...
Почисти regedit от записи на мейлбукса и пак я стартирай - за това се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт