Търся електронна книга - тема 9

• 92 684
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Много благодаря за новата версия!
Искам да попитам случайно някой да има "Децата на дракона" на П. Петков?
Ако не успееш да я намериш, можеш да си я вземеш от библио за 3лв. Peace
В този случай, ще имам нужда от малко помощ, формата е epub със защита,  но имам Киндъл, дали ще мога да я чета. Видях я  в Библио още днес следобяд, но не ми е много ясно дали има смисъл да я поръчвам, ще мога ли да я чета?

# 91

В този случай, ще имам нужда от малко помощ, формата е epub със защита,  но имам Киндъл, дали ще мога да я чета. Видях я  в Библио още днес следобяд, но не ми е много ясно дали има смисъл да я поръчвам, ще мога ли да я чета?
Ще можеш, като се конвертира книгата. По-рано, в предишната тема бях описала как става това. Peace

# 92
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за труда  bouquet

# 93

Ще можеш, като се конвертира книгата. По-рано, в предишната тема бях описала как става това. Peace

Благодаря Katrine, намерих го!
Ventcis, благодаря и на теб за помощта!Опитах да го направя на ЛС, но пощата ти е препълнена!

# 94
  • Сред мелниците
Да се запиша с Възвишение на Милен Русков.

# 95
  • В две мънички очи...
Ако искате да добавим в първия пост съвети за конвентирането и обработката на книги.

# 96
  • В къщурката на хълма на феите
подкрепям само че вземи го направи с по-големи и шарени букви да привлича вниманието на списващите темата, че иначе никаква файда няма да има от него Peace

# 97
  • София
Ако искате да добавим в първия пост съвети за конвентирането и обработката на книги.

Би било добре.
Свалянето на DRM защита определено ще е от полза. Също и кратки напътствия за работата с Abby Fine Reader и Calibre. 
А и в частта за Mailbooks да пишеш, че инструкциите и описанието на програмата са в папка Documentation.

# 98
  • В две мънички очи...
Ще потърся съветите за обработката че аз съм много боса с това и ще пиша на Ели да го промени. Аз вече не мога да пипам първия пост.

# 99
Здравейте.Съжалявам ако въпросът е обсъждан а аз се повтарям,но как мога да премахна защита DRM от електронни книги за да мога да ги споделя.Оказа се,че  понеже съм си ги закупила имам достъп до тях,но изпратя ли ги на някой друг,той се сблъсква с тази защита.Ще съм ви много благодарна за информацията.Все пак желанието ми е продиктувано да споделя няколко хубави книги с вас Simple Smile Simple Smile
Вие сте истинско щастие и благодарение на вас успях да прочета толкова невероятни книги.Съвсем отговорно заявявам,че дори и с огромното ми желание не успявам да насмогна на темпа си на четене  .Получавайки съобщение от Ибис с молба да не споделям техните книги се почувствах разочарована.Само този месец съм си закупила 18 книги от книжарницата...но ако продължавам така ще фалирам.И ми е много интересно как според тях да заситя гладът си към книги след като средната цена е 14 лева ?Баща ми се изтръпна,когато една вечер разглеждаше последните ми покупки и се възмути. Не искам да звуча клиширано,но истината е,че в много други европейски страни промоциите си заслужават и подтикват човек да се възползва.А тук намалят само книгите,които никой не купува.Все едно минала колекция на дрехи,които вече не са на мода.Нека изчистим рафтовете,за да не събират прах.Исках да закупя книга на Джейми Оливър за подарък и като видях цената не успях да си я позволя.Случи се така,че успях да посетя друга страна и случайно я открих в една книжарница.Беше намалена с 50 %.На мен ми е заложено веднага да огледам книгата за да видя къде е повредата.А се оказа,че просто е последна бройка.Не можах да повярвам на очите си.Съжалявам,че се отплеснах,но това ми е болна тема и знам,че тук ще намеря поне малко разбиране на моето разочарование.Да искаш да четеш,а да не можеш да си го позволиш е едно болезнено усещане,което трудно успяваш да преглътнеш.Та затова съм "за" всички програми и теми които правите и с удоволствие бих споделила своите книги с вас Simple SmileБлагодаря ви,че ви има и ако някой откликне с отговор на въпроса ми ще бъда много щастлива Simple Smile

# 100
irein, виж този ми пост:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753456.msg27034498#msg27034498

За останалото: съчувствам ти. spoko

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 23:59 от Katrine

# 101
  • В две мънички очи...
irein, добре дошла в клуба за обичащите да четат.
А на мен все повече ми прави впечатление хартиена книга по - евтина от електронна  newsm78

# 102
irein, добре дошла в клуба за обичащите да четат.
А на мен все повече ми прави впечатление хартиена книга по - евтина от електронна  newsm78
Истина е. Вероятно защото електроните повече се търсят. А пък няма такова удоволствие като това да разгърнеш една хартиена книга, да усетиш миризмата й,а пък и чувството е друго да си четеш книжката.

# 103
Здравейте,
търся няколко книжки...
Невидимите-Стеф Пени
Хотелът на сладко-горчивите спомени-Джейми Форд
Моят път към теб-Спаркс

bouquet

# 104
Здравейте, търся книгите на Оливър Боудън - Орденът на асасините -"Братството" и "Възмездие". Поисках ги от Чети.ме, но чаках доста и не ми ги пращат. Та моля ако някой ги има  в електр. формат да ми ги прати. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт