Търся електронна книга - тема 9

• 92 726
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • В две мънички очи...
При мен Мейлбукс работи без грешка, благодаря отново за положения труд и за изпратените книги   bouquet

Добавям и един списък с издирвани от мен книжки, формат епуб или моби:

“Сияние на жена”  Ромен Гари
 " Три чаши чай" Грег Мортенсън,
 "Малки жени" Луиза Мей Олкът,
 "Бонбонени обувки" Д. Харис,
"Къща отвъд света" Георги Данаилов,
"Пролетен сняг" Мишима Юкио,
 "Невидимите кризи" Георги Господинов,
 "Забравените от небето" Екатерина Томова,
 "Захвърлен в природата" Милен Русков,
"Българчето от Аляска" Деян Енев,
 "Чекмедже за единични неща" Гергана Пожарски,
 "Музиката на един живот" Андрей Макин,
 "Атлас изправи рамене" Айн Ранд,
 "Един след полунощ"  Керана Ангелова,
 "Слънчогледи за Мария" Керана Ангелова,
 "Голям Гальовник" Ромен Гари,
 "Римлянката" Алберто Моравия,
 "Физика на тъгата" Георги Господинов,
 "Поправките" Джонатан Франзен

Благодаря предварително   bouquet

"Един след полунощ"  Керана Ангелова вече в epub - Mailbooks

# 211
Здравейте! Искам да попитам един малко тъп въпрос Embarassed Много съм доволна от Mailbooks, работи отлично. Но след преинсталирането на лаптопа не мога да разбера къде записва получените книги Rolling Eyes Къде ги записва при вас? Благодаря предварително за помощта!

# 212
Здравейте!

Ако имате някоя от следните книги на Касанрда Клеър ще съм ви много благодарна да ми ги изпратите:
Град на паднали ангели
Град на изгубени души
Ангел с часовников механизъм
Принц с часовников механизъм

moon.girl@abv.bg

Simple Smile

# 213
  • Den Haag
Ysabell много благодаря   bouquet Hug

# 214
И аз се надявам да се появи и "Физика на тъгата" . Simple Smile

Днес определено ми беше ден в Мейлбукс - страхотни произведения получих.
Едно "благодаря" не стига за всички потребители на програмата, както и за PanJoro!
  bouquet

# 215
Здравейте, искам да помоля за книга 2 и 3 от поредицата "Кръвни връзки". Знам че в MailBooks-а я има, обаче всички версии там са в pdf-формат. Нямам претенции за формата, просто е сканирана две по две страници и така не мога да си я обработя в epub. Ако някой има вариант различен от този в Books-a, моля да ми прати книжките на мейл jast@abv.bg Simple Smile И пак повтарям формата е без значение, аз ще си ги обработя Simple Smile

# 216
  • В две мънички очи...
Здравейте!

Ако имате някоя от следните книги на Касанрда Клеър ще съм ви много благодарна да ми ги изпратите:
Град на паднали ангели
Град на изгубени души
Ангел с часовников механизъм
Принц с часовников механизъм

moon.girl@abv.bg

Simple Smile

Опитай с  MailBooks - първи пост на темата

# 217
Здравейте! Мола ви, ако имате на Кристина Дод "Съблазън" и "Опастост в червена рокля" да ми ги изпратите на diana101@abv.bg . Благодаря!

# 218
  • В две мънички очи...
Здравейте! Искам да попитам един малко тъп въпрос Embarassed Много съм доволна от Mailbooks, работи отлично. Но след преинсталирането на лаптопа не мога да разбера къде записва получените книги Rolling Eyes Къде ги записва при вас? Благодаря предварително за помощта!

Там където ти е разархивирана програмата и свалиш първата си книга ще се създаде папка Books

# 219
до CARAMELLCHE
поисканата от теб книга през MailBooks (Менсфийлд парк на Джейн Остин) е предложена от buba, а не от мен - аз я нямам. Сега я поисках от нея. Поискай я и ти.
Вероятно е станала грешка в програмата.

# 220
Може ли някой да ми прати трета книга Опиянена от теб или направо трите книги ако ги има в пдф формат. Много ще се радвам. Ако има някой на Стивън Кинг  нещо в пдф, също ще съм му много благодарна. karizka@abv.bg

# 221
  • В две мънички очи...
Може ли някой да ми прати трета книга Опиянена от теб или направо трите книги ако ги има в пдф формат. Много ще се радвам. Ако има някой на Стивън Кинг  нещо в пдф, също ще съм му много благодарна. karizka@abv.bg

Има ги в  MailBooks - първи пост на темата

# 222
Здравейте Simple Smile
Искам да помоля ако някой има книжките в E pub или TXT формат.Аз ги имам в PDF но не ми вършат работа в този формат.Мейл : irein1988@abv.bg
Лайза Клейпас - Любов на расъмване
Лайза Клейпас - Попи
Лайза Клейпас - Женени до сутринта
Сюзън Елизабет Филипс -Първата дама

Много благодаря !  Hug

# 223
  • В две мънички очи...
Здравейте Simple Smile
Искам да помоля ако някой има книжките в E pub или TXT формат.Аз ги имам в PDF но не ми вършат работа в този формат.Мейл : irein1988@abv.bg
Лайза Клейпас - Любов на расъмване
Лайза Клейпас - Попи
Лайза Клейпас - Женени до сутринта
Сюзън Елизабет Филипс -Първата дама

Много благодаря !  Hug

Драсни едно ЛС на Diltea гледам че ги има в различен от pdf формат.

# 224
до CARAMELLCHE
поисканата от теб книга през MailBooks (Менсфийлд парк на Джейн Остин) е предложена от buba, а не от мен - аз я нямам. Сега я поисках от нея. Поискай я и ти.
Вероятно е станала грешка в програмата.
Явно, защото и от мен е поискала книга(King and Maxwell на Балдачи), която я нямам.

Общи условия

Активация на акаунт