Търся електронна книга - тема 9

• 92 660
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
"Вакантен пост" на Дж. К. Роулинг
е готова... в MailBooks-а...

# 196

bouquet

# 197
Някой да има в ел. вариант"И планините ехтяха" - Халед Хосейни?

Скрит текст:

# 198
  • София
Благодаря  Hug!

Аз инсталирах новата версия на мейлбукс. Работи си; единственото, което забелязах е, че трябва да тегля поисканите книги една по една, на всички заедно.

# 199
Благодаря  Hug!

Аз инсталирах новата версия на мейлбукс. Работи си; единственото, което забелязах е, че трябва да тегла поисканите книги една по една, на всички заедно.

И при мен работи новата версия.
Пипи, книгата я има в Мейлбукс  Peace.

# 200
  • Не съм от тук и съм за малко
MailBooks – разни:

Albena: При всеки опит за изтегляне на изпратена ми книга приложението зависва и Task Manager-a казва: Not Responding.

Най-вероятно причината е в неизвършената инсталация на NET Framework 3.5 SP1. В зависимост от компютъра и версията на Windows, MailBooks може да работи и без тази версия на библиотеката, но с цената на чувствително забавяне. Другата причина е неправилна настройка на защитната стена.

PanJoro и всички, които се отзовават за решаване на проблемите, благодаря!   bouquet

NET Framework 3.5 SP1 имам, ОС ми е Windows XP, достатъчно прост fire wall, за да сбъркам настройката. Не са това проблемите. Но както разбирам, може да е от безжичната връзка, ще експериментирам и ще пиша пак.  Peace

# 201
  • Den Haag
При мен Мейлбукс работи без грешка, благодаря отново за положения труд и за изпратените книги   bouquet

Добавям и един списък с издирвани от мен книжки, формат епуб или моби:

“Сияние на жена”  Ромен Гари
 " Три чаши чай" Грег Мортенсън,
 "Малки жени" Луиза Мей Олкът,
 "Бонбонени обувки" Д. Харис,
"Къща отвъд света" Георги Данаилов,
"Пролетен сняг" Мишима Юкио,
 "Невидимите кризи" Георги Господинов,
 "Забравените от небето" Екатерина Томова,
 "Захвърлен в природата" Милен Русков,
"Българчето от Аляска" Деян Енев,
 "Чекмедже за единични неща" Гергана Пожарски,
 "Музиката на един живот" Андрей Макин,
 "Атлас изправи рамене" Айн Ранд,
 "Един след полунощ"  Керана Ангелова,
 "Слънчогледи за Мария" Керана Ангелова,
 "Голям Гальовник" Ромен Гари,
 "Римлянката" Алберто Моравия,
 "Физика на тъгата" Георги Господинов,
 "Поправките" Джонатан Франзен

Благодаря предварително   bouquet

# 202
MailBooks – разни:

Albena: При всеки опит за изтегляне на изпратена ми книга приложението зависва и Task Manager-a казва: Not Responding.

Най-вероятно причината е в неизвършената инсталация на NET Framework 3.5 SP1. В зависимост от компютъра и версията на Windows, MailBooks може да работи и без тази версия на библиотеката, но с цената на чувствително забавяне. Другата причина е неправилна настройка на защитната стена.

PanJoro и всички, които се отзовават за решаване на проблемите, благодаря!   bouquet

NET Framework 3.5 SP1 имам, ОС ми е Windows XP, достатъчно прост fire wall, за да сбъркам настройката. Не са това проблемите. Но както разбирам, може да е от безжичната връзка, ще експериментирам и ще пиша пак.  Peace

При мен се получава по същия начин. Аз също имам инсталиран NET Framework 3.5 SP1, ОС ми е Windows 7, направих настройките на firewall, интернетът ми е жичен.

Благодаря на всички за отзивчивостта и помощта

# 203
  • ту тук, ту там
Получих " Чест" в txt формат и я ковертирах в нужния ми epub, но не се отваря. Поисках я от МБ директно в epub, но не се чете - излизат само символи. Някой има ли я/ получил ли я е и чете ли се нормално? Чета на iPhone с eBooks приложение, споменавам това за всеки случай, макар да мисля, че не е от значение в случая. Досега не съм имала подобен проблем с нито един файл!
Поискай я в rtf формат ot Diltea.

Получих я в rtf формат от Diltea, но отново има проблем - Calibre-то не може да я конвертира?! Някой има ли я в четим електронен вариант?

# 204

Получих я в rtf формат от Diltea, но отново има проблем - Calibre-то не може да я конвертира?! Някой има ли я в четим електронен вариант?

Simple Smile и аз чета през iPhone с eBooks и  имам същият проблем с конвентирането на този файл  Simple Smile
Използвам случай да благодаря ва всички ,който ми изпратиха книги през МБ  Hug
Също и на PanJoro за чудесната и толкова полезна за всички ни програма  Hug

# 205
  • Пловдив
Получих " Чест" в txt формат и я ковертирах в нужния ми epub, но не се отваря. Поисках я от МБ директно в epub, но не се чете - излизат само символи. Някой има ли я/ получил ли я е и чете ли се нормално? Чета на iPhone с eBooks приложение, споменавам това за всеки случай, макар да мисля, че не е от значение в случая. Досега не съм имала подобен проблем с нито един файл!
Поискай я в rtf формат ot Diltea.

В MailBooks вече е налична в PDF; fb2 и Epub формат.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 17:39 от Diltea

# 206
elleni, bellissima23bg копирайте текста от rtf файла и го поставете в notepad, после го конвертирайте.

# 207
  • ту тук, ту там
Благодарение на Katrine имам вече файл, годен за четене! Ако belissima иска, мога да го препратя!
Благодаря на всички!

# 208
Благодарение на Katrine имам вече файл, годен за четене! Ако belissima иска, мога да го препратя!
Благодаря на всички!

Ще съм ти благодарна ако ти е удобно да ми го изпратиш  Hug
аз сега ще ги поискам и в МБ ,но да се застраховам  Grinning
Благодаря ти!

bellissima23bg@abv.bg

# 209
много ценна тема, запис.

Общи условия

Активация на акаунт