Търся електронна книга - тема 9

• 92 720
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
При мен и сега излиза, че я има на бг.  Thinking

# 136
При мен и сега излиза, че я има на бг.  Thinking

Има я, да, от вчера. Peace

# 137
Здравейте,
търся няколко книжки...
Невидимите-Стеф Пени
Хотелът на сладко-горчивите спомени-Джейми Форд
Моят път към теб-Спаркс

bouquet
Самоцитирам се, ако някой има книжките, моля да ми ги пусне на
Скрит текст:

Мерси  bouquet

# 138
Здравейте.
Дали някой е мяркал "Пристан за двама" на Никълъс Спаркс?  Simple Smile

# 139
  • Варна
Търся Ема на Дж.Остин и Под купола, Джойленд на Ст.Кинг, но не в pdf, а в някои от форматите на ел.книги.
Проверила съм в chitanka, flibusta, rulit, cheti me

# 140
Ема - http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1771 , сайтът изисква регистрация и форматът е пдф, другаде не съм я срещала в различен формат. Можеш да я преформатираш с ABBYY.

Другите две ги няма.  Peace

# 141
Търся "Матура за отличен.Английски език" .Ако може някои да ми я изпрати на keishabuchanan@abv.bg.

# 142
  • ту тук, ту там
Получих " Чест" в txt формат и я конвертирах в нужния ми epub, но не се отваря. Поисках я от МБ директно в epub, но не се чете - излизат само символи. Някой има ли я/ получил ли я е и чете ли се нормално? Чета на iPhone с eBooks приложение, споменавам това за всеки случай, макар да мисля, че не е от значение в случая. Досега не съм имала подобен проблем с нито един файл!

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 19:29 от elleni

# 143
Получих " Чест" в txt формат и я ковертирах в нужния ми epub, но не се отваря. Поисках я от МБ директно в epub, но не се чете - излизат само символи. Някой има ли я/ получил ли я е и чете ли се нормално? Чета на iPhone с eBooks приложение, споменавам това за всеки случай, макар да мисля, че не е от значение в случая. Досега не съм имала подобен проблем с нито един файл!
Поискай я в rtf формат ot Diltea.

# 144
Получих " Чест" в txt формат и я ковертирах в нужния ми epub, но не се отваря. Поисках я от МБ директно в epub, но не се чете - излизат само символи. Някой има ли я/ получил ли я е и чете ли се нормално? Чета на iPhone с eBooks приложение, споменавам това за всеки случай, макар да мисля, че не е от значение в случая. Досега не съм имала подобен проблем с нито един файл!

Хмм... да, не може да се отвори. Сега я пробвах в epub през Calibre и ми излиза съобщение, че DRM-защитата не е свалена.

# 145

Хмм... да, не може да се отвори. Сега я пробвах в epub през Calibre и ми излиза съобщение, че DRM-защитата не е свалена.
Защото беше качена така, без да е премахната защитата. Отделно има друг epub, който излиза на маймуница. Текстовите не знам, дали са четими, но с rtf няма проблем. Peace

# 146
А има ли проблем да си стоим със старата версия?

p.s. Очаквайте скоро "Любовта трае три години" на български  Grinning.
Hug

# 147
  • гр.В.Търново при моя любим
Може ли да ви помоля за следните книги :
Праскови за кюрето
Бонбонените обувки
Отново Прованс
Прованс  завинаги
Котка ,шапка и въже
Джинджифиловата къща
Невидимият мост

Имейла ми е   issi_82@abv.bg

Благодаря ви Simple Smile

# 148
Аз се присъединявам-  моля също за Джинджифиловата къща и ако някой случайно има ел. книги на Иво Сиромахов ще се радвам да ги открия в mailbooks или на ел поща    
lina.ilieva@abv.bg

# 149
  • В две мънички очи...
Мисля че е редно потребителите които не могат да си свалят определена книга от mailbooks поради проблем да казват че имат такъв и да казват коя точно книга искат и формат за да се пуска линк. Но това е при условие че я няма на останалите сайтове за свободно сваляне.

Общи условия

Активация на акаунт