Търся електронна книга - тема 9

• 92 753
  • 732
  •   1
Отговори
# 285

значи все пак има сървър където ми седи в момента таблицата от този начин на въвеждане.
Щом като няма да изчезнат съм спокоен и очаквам с нетърпение новата версия, която се надявам да ми тръгне и вкъщи на win7, че нещо там стана голяма каша Grinning

ДА, всички въведени от потребителите заглавия на книги са на сървър и не се изгубват при преинсталация на новата версия. Успех с Win7! newsm10

дано да се оправи с новата, че като влезна сутрин от работния лаптоп и ми става лошо като видя 150 заявки Grinning

# 286
Здравейте,

някой от вас да е попадал на "Приключението Старбъкс"?

Благодаря!

# 287
Само при мен ли се прецака външния вид на сайта? Shocked #Crazy

# 288
  • В къщурката на хълма на феите
не, просто обновиха визията на форума ..

# 289
не, просто обновиха визията на форума ..

Ами тази "нова визия" е само на половин екран, другата половина от монитора е празна... newsm78

# 290
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755330.0 Това е темата за визията, Моля, не пълнете тази с излишни коментари!

# 291
  • София
Е тя достатъчно се е напълнила с такива във връзка с Мейлбукс. Не че не са полезни, но не е ли по-добре да се направи отделна тема, където всички ползващи да могат да обсъждат нещата които ги вълнуват за програмата. Тук все пак търсим електронни книги и в последните страници въпросите за такива някак се губят сред останалата дискусия  Peace.

# 292
Е тя достатъчно се е напълнила с такива във връзка с Мейлбукс. Не че не са полезни, но не е ли по-добре да се направи отделна тема, където всички ползващи да могат да обсъждат нещата които ги вълнуват за програмата. Тук все пак търсим електронни книги и в последните страници въпросите за такива някак се губят сред останалата дискусия  Peace.

Програмата MailBooks е създадена и се използва само и единствено за търсене на електронни книги, т.е. това е едно от възможните места за търсене!  Laughing

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 12:02 от Sheilya

# 293
  • София
Ами да променим името на темата тогава. Не знаех, че тази е само за търсене в мейлбукс.

# 294
  • В две мънички очи...
Ами да променим името на темата тогава. Не знаех, че тази е само за търсене в мейлбукс.

Не е само за търсене в MB, но понеже голяма част от книгите които се търсят са налични там е добре  и коментарите за програмата да бъдат тук. Ако ги отделим ще има още повече питания при проблем в тази тема.

# 295
И аз смятам, че трябва да има тема за Мейлбукс. Какво общо имат коментарите за програмата с книгите, които са в нея? Достатъчно е в темата да се отбележи, когато нещо ново/търсено е качено там  Peace. Темата се натоварва излишно с технически термини, от които не всички се интересуват или не разбират (аз в това число  Laughing).

# 296
  • Сред мелниците
И аз смятам, че трябва да има тема за Мейлбукс. Какво общо имат коментарите за програмата с книгите, които са в нея?
Подкрепям това предложение. Или направо да преименуваме темата за по-лесно? Тя и без това отиде ....

Edit: Сега виждам мнението на Мишчица. Чета отзад напред.

# 297
Здравейте, търся "Облакът атлас" от Дейвид Мичъл на български. За предпочитане pdf формат. Ако някой може да помогне пишете. Grinning  

# 298
  • Според сезона
И аз смятам, че трябва да има тема за Мейлбукс. Какво общо имат коментарите за програмата с книгите, които са в нея?
Подкрепям това предложение. Или направо да преименуваме темата за по-лесно? Тя и без това отиде ....

Edit: Сега виждам мнението на Мишчица. Чета отзад напред.
Подкрепям! Според мен също трябва да има отделна тема за Мейлбукс. Този , който има проблем , ако не го мързи ще изчете каквото е написано , а който няма ще използва тази тема само за търсене на книги.

# 299
Има ли начин да проверя какви книги съм поискала досега в Майлбукс?
Получих книга, която не съм поискала, вместо друга, за която пратих заявка. Явно е станало някакво объркване.
Проблемът е, че не помня коя беше книгата, която исках newsm78, нито кой ми изпрати другата.

Общи условия

Активация на акаунт