Търся електронна книга - тема 9

• 92 773
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, търся книгите от трилогията Скъпоценни камъни на Керстин Гир. Ако някой има която и да е книга може да я изпрати на kapi1991@abv.bg. Благодаря пледварително!
Все още ли ги търсиш? - Имам рубинено червено в pdf формат

# 301
И аз смятам, че трябва да има тема за Мейлбукс. Какво общо имат коментарите за програмата с книгите, които са в нея?
Подкрепям това предложение. Или направо да преименуваме темата за по-лесно? Тя и без това отиде ....

Edit: Сега виждам мнението на Мишчица. Чета отзад напред.
Подкрепям! Според мен също трябва да има отделна тема за Мейлбукс. Този , който има проблем , ако не го мързи ще изчете каквото е написано , а който няма ще използва тази тема само за търсене на книги.

Още един глас ЗА, ако има значение...

# 302
MailBooks - нова версия: 14.1.21.1.

Както беше предизвестено, новата версия на програмата (с подобрена функционалост при работа с FTP) вече е налична и може да се изтегли както от първата страница на темата, така и от подписите на някои потребители, включително и от моя подпис.

Направените през деня тестове бяха успешни. Дори на старичък и слабичък 5-6 годишен компютър книга с размер 48 МБ се изпраща/получава за доста по-малко от минута. Все пак всичко зависи от интернет-връзката...

За потребителите на Windows 7 с проблеми при получаване/изпращане на книги: направете нови заявки и опитайте с тях, също така изпращайте книги по нови заявки – от днес или утре. Излишно е да споменавам, че е най-добре да си искате книги от потребители, които са онлайн – вероятността да получите книга е доста по-голяма...

При неотстраними проблеми с получаване/изпращане на книги опитайте да отворите портове 21 и 22 на рутера (ако получавате интернет без рутер, обърнете се към доставчика си на интернет и го помолете да отвори тези портове). За проба можете да изключите временно и защитната стена, както и да затворите всички други приложения.

Спорът за отделна тема за MailBooks беше повдиган вече веднъж и се взе решение да няма отделна тема. Ако общото мнение е, че отделна тема трябва да има, няма никакъв проблем аз или някой друг (визирам Ysabell) да отворя/и такава тема. Подозренията ми са, че в новата тема ще започнат да се търсят книги и ще си имаме две теми с една тема... Simple Smile

Очаквам да споделите в темата впечатленията и забележките си към новата версия на MailBooks. Успех на всички!!!

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 00:03 от PanJoro

# 303
    Pan Joro ,благодаря за новата версия,която току що изтеглих и изпълних 3-4 заявки.Програмата работи при мен без проблем.Изпълнението на заявките стана мигновено-доста по-бързо от преди. newsm10

# 304
  • София
Моля ако някой има някоя от книгите на  Питър Мейл и Елиф Шафак да ми ги изпрати Embarassed
От меилбукс не успях да ги получа-поисках ги от няколко потребителя за всеки случай, но нямах късмет.
Благодаря предварително!
tzvetiilieva@abv.bg

# 305
  • Не съм от тук и съм за малко
MailBooks - нова версия: 14.1.21.1.

Много благодаря! При мен тръгна.   yes

# 306
  • Младост/София
Отдавна не се бях радвала така, като малко дете на желана играчка. Тази вечер ме направихте много щастлива. Новата версия при мен работи.  Joy    Благодаря от сърце за помощта  на  Pan Joro и на Diltea - страхотни сте bouquet

# 307
След два месеца "борба" да ми заработи MailBooks, тази сутрин успешно получих поисканото. Много, много благодаря на PanJoro, на ventcis и на всички, които обясняваха и помагаха.   bouquet

# 308
при мен проблемите с framework изчезнаха с новата версия, но още ми дава грешка като се опитам да го стартирам. Някакви идеи?
Грешката е същата като преди.
На другия компютър пък не ми показва качените книги. Нямам таблица а съм качвал директно в таблицата която прави програмата (на предишната версия). Какво да направя за да се покажат ?

# 309
  • София

И аз, моля.
Скрит текст:

# 310

И аз, моля.
Скрит текст:

Търсила съм я, мисля, че я няма никъде засега.  Peace

# 311
Здравейте, от доста време се опитвам да намеря
Даровита - Кристин Кашор
Огнена - Кристин Кашор
или нещо от поредицата - тайния кръг - Л. Дж. Смит
ако може някой да ми изпрати ако има някоя от тях на email- bogomilov89@mail.bg ще съм му много благодарен.
Разбира се и аз ще се постарая да намирам трудни книги Wink

# 312
Здравейте, от доста време се опитвам да намеря
Даровита - Кристин Кашор
Огнена - Кристин Кашор
или нещо от поредицата - тайния кръг - Л. Дж. Смит
ако може някой да ми изпрати ако има някоя от тях на email- bogomilov89@mail.bg ще съм му много благодарен.
Разбира се и аз ще се постарая да намирам трудни книги Wink

Книгите, които търсиш ги няма в ел.варинат. Относно поредицата Тайният кръг, мисля, че само 1-вата книга евентуално може да е качена някъде.

# 313
Здравейте, днес си изтеглих MailBooks...как мога да добавям мои книги?
Дава ми на определен тип търсене системна грешка...Интересно, че ми се добавиха книги, които аз реално нямам...?!

Simple Smile Оправих се сама с програмата...Вече изпратих и книги на друг потребител..Засега за съжаление получих само една от заявените от мен книги Sad Страхотна програма. Благодаря на създателя й! Въпреки, че крие малко рискове с този обмен на файлове сякаш............

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 15:06 от anniii

# 314
Здравейте! Търся книгата " Робинята " на Максим Якубовски! Ако някой я има да ми я прати на cucurka_85@abv.bg!

Общи условия

Активация на акаунт