Търся електронна книга - тема 9

• 92 818
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • Сред мелниците
И аз смятам, че трябва да има тема за Мейлбукс. Какво общо имат коментарите за програмата с книгите, които са в нея?
Подкрепям това предложение. Или направо да преименуваме темата за по-лесно? Тя и без това отиде ....

Edit: Сега виждам мнението на Мишчица. Чета отзад напред.
Подкрепям! Според мен също трябва да има отделна тема за Мейлбукс. Този , който има проблем , ако не го мързи ще изчете каквото е написано , а който няма ще използва тази тема само за търсене на книги.

Още един глас ЗА, ако има значение...
Очевидно няма.

# 316
  • В две мънички очи...
Добре, след като има толкова хора които искат да се отделят двете теми нека го направим с новата тема за търсене на книги. Така в първият пост ще добавим информацията за отделената тема за въпроси и проблеми с MB.
Аз пак казвам че не виждам много смисъл в това защото най-често темата за търсене се изписва по следния начин - 1/4 търсене на книги, 1/4 MB, 1/4 как да конвертираме и обработим книгата във формата в който искаме, 1/4 да обясним на новите потребители как се търсят книги.

# 317
Добре, след като има толкова хора които искат да се отделят двете теми нека го направим с новата тема за търсене на книги. Така в първият пост ще добавим информацията за отделената тема за въпроси и проблеми с MB.
Аз пак казвам че не виждам много смисъл в това защото най-често темата за търсене се изписва по следния начин - 1/4 търсене на книги, 1/4 MB, 1/4 как да конвертираме и обработим книгата във формата в който искаме, 1/4 да обясним на новите потребители как се търсят книги.

Няма как да е иначе, при положение, че няма отделна тема за Мейлбукс. Естествено е, че въпросите ще се задават тук  Peace.

Не ме разбирайте погрешно, на мен програмата много ми харесва и съм много благодарна на ПанЖоро и всички съфорумци, които споделят книгите си. Просто смятам, че нещата трябва да са разграничени, защото има хора, които нямат проблем с програмата, също и такива, които не я ползват.

# 318

И сега на всяка страница поне веднъж се появява отговор от типа: "Прочетете първа страница на темата..."
От сега нататък на всяка страница ще има поне по един отговор: "Вижте другата тема...".
Най-вероятно въпросите за програмката постепенно ще отшумят. Сега все още ги има, защото все още се работи за нейното усъвършенстване.  Peace newsm78

# 319
Здравейте мили отзивчиви хора:)!
Търся ето тази кинга, във формат epub:
http://www.book.store.bg/p53812/nasladi-se-na-miga-nora-robyrts.html

Ако някои може да помогне, мейлът ми е:valentina_gs@abv.bg

Предварително благодаря! Peace

# 320
  • В къщурката на хълма на феите
издирвам книгата Съпруг под наем, на Елиз Тайтъл и непокорно сърце на Джина Уилкинс

# 321
  • Varna
Може и да е коментирано по назад,но търсачката не ми показа.Затова да си питам- мога ли да изтегля от някъде Вълкът от Уолстрийт.
В Майлбокс не я намерих.Ако някой я има..... Embarassed Embarassedще ми я прати ли?

# 322
Здрвейте
търся книгите на Силвейн Рейнард "Адът на Гейбриал" и Екстазът на Гейбриал"Ако някои ги има в електронен вариант моля да ми ги изпрати на емайл :jana.nikolaeva359@gmail.com

Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 323
  • София
Здрвейте
търся книгите на Силвейн Рейнард "Адът на Гейбриал" и Екстазът на Гейбриал"Ако някои ги има в електронен вариант моля да ми ги изпрати на емайл :jana.nikolaeva359@gmail.com

Благодаря ви предварително! Simple Smile

В широко обсъжданата MailBooks ги има. Името е Гейбриъл, иначе няма да ги намериш.

# 324
Някой да има Purple Citrus & Sweet Perfume: Cuisine of the Eastern Mediterranean на Silvena Rowe??
А други нейни книги?

# 325
Здравейте, изтеглих си новата версия на МailBooks,видимо нямам проблем, стартира се и т.н., но днес поисках една книга , светна ми прозорчето за получаване, изписва че стартира получаването и  след това че има неуспешно получена книга. Тъй като до момента с никоя от предходните версии не съм имала проблем , не му отдадох значение. Рестартирах всичко, но пак същия проблем. Пробвах да изтегля друга книга и се получи отново.
Някой да има подобен проблем с версия 14.1.21.1? newsm78

# 326
  • Според сезона

Някой да има подобен проблем с версия 14.1.21.1? newsm78

Аз имам с изпращането - без да дава грешка , веднага ме информира , че няма изпратена книга . Върнах старата версия и всичко се изпрати.

# 327
  • Благоевград
Здравейте,
Търся "Вампирите и градът" на Керелин Спаркс, може ли да ми я изпратите на ally_80@abv.bg, ако някой я има в електронен вариант, форматът няма значение. Благодаря!   bouquet

# 328
Здравейте,
Търся "Вампирите и градът" на Керелин Спаркс, може ли да ми я изпратите на ally_80@abv.bg, ако някой я има в електронен вариант, форматът няма значение. Благодаря!   bouquet
Готово.

# 329
Здравейте, търся някоя от книгите на Зюлфю Ливанели в електронен вариант. Ако някой има, моля да сподели на
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт