Търся електронна книга - тема 9

• 93 757
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
две от тях ги имам и даже са ми в папката с книгите за четене, ако искаш ще ти ги пратя или да изчакам да видим какво ще получиш от мейлбуукс?

Да не те затруднявам - ще изчакам ден-два и ако не ги получа - ще пиша.  Hug

# 346
  • България
Здравейте,
търся Книга на душите и Библиотекарите на Глен Купър
Ако някой може да помогне да ми ги прати на rainaganeva@abv.bg, формата няма значение

Скрит текст:

# 347
Имала съм около 50 заявки и въпреки, че всеки ден си проверявам Mailbooks-а не са ми излезли. Днес когато качих нова книга в списъка ми излязоха. До сега не съм имала проблеми с програмата.

ПП: Извинявам се на всички, които не са получили нещата си на време.

Искам да попитам дали някой е виждал тази книга преведена - The Untethered Soul ? Имам я в електронен вариант на английски и не е проблем да я чета така, но ако я е виждал някой дали по сайтове или по книжарници.

# 348
Имала съм около 50 заявки и въпреки, че всеки ден си проверявам Mailbooks-а не са ми излезли. Днес когато качих нова книга в списъка ми излязоха. До сега не съм имала проблеми с програмата.

ПП: Извинявам се на всички, които не са получили нещата си на време.

Искам да попитам дали някой е виждал тази книга преведена - The Untethered Soul ? Имам я в електронен вариант на английски и не е проблем да я чета така, но ако я е виждал някой дали по сайтове или по книжарници.

Бутона ИЗПРАТИ (а и другите) не винаги светват в червено, макар, че трябва.  newsm78  Затова аз винаги ги проверявам при всяко отваряне на програмата.

# 349
Здравейте. Някой има ли 'Библиотекарката' от Логан Бел и 'Красиво бедствие' от Джейми Макгуайър.
Благодаря ви предварително! Simple Smile
 allexiss955@hotmail.com

# 350
  • Пловдив
Здравейте! До вчера нямах никакви проблеми с получаването на книги от Mailbooks. Днес обаче съм с новата версия и не мога да получа нищо, излиза едно дълго съобщение за грешка

Unhandled exception has accured in your application. If you click continue the application will ignore this error. Could not load file or assembly "editFTPnet,version=2.2.3.0,Culture=neutral. The system cannot find the file specified.

Направих всичко, което беше обяснено за настройките, макар че за старата версия не съм настройвала нищо.

Моля за помощ!

# 351
  • ту тук, ту там
Алилуя! Изтеглих последната версия на МБ и получавам всичко светкавично! Много се бях измъчила последния месец! Благодарности за всички - PanJoro и всички, които ми изпратиха книги, както и за всички, които ми отделиха от времето си, за да се опитаме да разрешим проблема ми!   bouquet

# 352
Здравейте! До вчера нямах никакви проблеми с получаването на книги от Mailbooks. Днес обаче съм с новата версия и не мога да получа нищо, излиза едно дълго съобщение за грешка

Unhandled exception has accured in your application. If you click continue the application will ignore this error. Could not load file or assembly "editFTPnet,version=2.2.3.0,Culture=neutral. The system cannot find the file specified.

Направих всичко, което беше обяснено за настройките, макар че за старата версия не съм настройвала нищо.

Моля за помощ!

Да не си преместила папката със стартовия файл на друго място или да си разархивирала новата версия на друго място? (Аз го бях направила този номер и излизаше същото съобщение за грешка)

# 353
Момичета, търся на Гейл Форман - "Да остана ли" и "Къде беше", ако имате някоя от тях, моля, пратете ми я на diana101@abv.bg .

# 354
Да ви следя   bouquet

# 355
  • Пловдив

Моля за помощ!

Да не си преместила папката със стартовия файл на друго място или да си разархивирала новата версия на друго място? (Аз го бях направила този номер и излизаше същото съобщение за грешка)
Разархивирам на едно и също място, само припокривам файла. Сега сутринта пак пробвах, да не би снощи нещо да е забила програмата, но резултатът е същият.

# 356
  • София
Разархивирам на едно и също място, само припокривам файла. Сега сутринта пак пробвах, да не би снощи нещо да е забила програмата, но резултатът е същият.

Имам архивния файл на предишната версия. Ако не се оправи пусни на ЛС мейл и довечера ще ти го пратя.

# 357
'Сянката на вятъра' има ли на български някой? В мейлбукс я има, но на английски и руски.

# 358
Здравейте, и аз търся Карлос Руис Сафон - Сянката на Вятъра. Поисках си я в MailBooks на английски,но ще ми е по-приятно да я чета на български.  Ако някой може да помогне ще съм изключително благодарна.

# 359
хора,
някой може ли да ми помогне с издирването на тези произведения:

Принцът на тръните. Първа книга от Разделената империя - Марк Лорънс
Кралят на тръните. Втора книга от Разделената империя - Марк Лорънс
Даровита - Кристин Кашор
Огнена - Кристин Кашор
Чуждоземецът - Кол Бюканън
някоя от поредицата - героите на Олимп
Петата вълна - Рик Янси
Безумна луна- Джим Бъчър
Кървави книги Т.2 - Клайв Баркър
Джак Флинт и мечът на клана Редторн - Джо Донъли
Петата погибел - Пол Хофман
Мерлин Кн.1 от Изгубените години - Т.А.Барън
поредицата - тайният кръг - има книга 1 в mailbooks и съм е поискал от blood baby, но май е неактивна вече
поредицата за Джорджина Кинкейд - Ришел Мийд
13-те светини - Майкъл Скот и Колет Фрийдман
Капан за Върколаци - М.Д.Лаклън
Dexter - Дейвид Линдзи

Знам че повечето са новички и може и да ги няма, но все пак да си пробвам късмета.

А аз в понеделник правя ново зареждане в mailbooks с около 100-ина книги Grinning
Имам "силата на шестимата" продължението на "аз съм номер 4", но е хартиен вариант.
Ако знаете добър начин как да я направя за качване ще се радвам да я споделя (със сканиране ще стане много голяма като мегабайти).
Ако има добър и лесен начин качване на тези хартиени ще споделя доста.

Имам и още 1 питане:
След като съм качвал книгите директно в програмата, ще има ли проблем ако сега добавя таблица?
Ще се допълнят ли двата списъка или таблицата ще замени стария?

Общи условия

Активация на акаунт