Търся електронна книга - тема 9

• 93 757
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
...трилогията Игрите на глада...

И тук: http://www.rulit.net/author/kollinz-syuzen/bg/1/date в различни формати.

# 376
Извинявам се на хората, които са ми поискали книги в Мейлбукс и ги чакат повече време, но имах проблеми с лаптопа (все още е така,но намерих друго решение) и сега започвам вече да изчиствам заявките си,като пращам поисканите книги.  Embarassed

# 377
Търся нещо/всичко Simple Smile на Гийом Мюсо. Нищо не съм чела от този автор, само много суперлативи за книгите му.

# 378
Наследството на Бърнсайд- Bright Secrets

# 379
Аз да помрънкам, не знам защо хората пускат книги в мейлбокса и после по 1 седмица не влизат?
Аз съм качила 1 книга, но влизам всеки ден да пращам.
От 2 седмици се опитвам да си изтегля трилогията Игрите на глада. Първо чаках 1 седмица един профил да ми ги прати, изтрих заявката, пратих на най-ново качените, еми вече 5 дни - нищо.
Програмата си ми работи - други книги си получавам и изпращам .
Знам че ги има по торентите, не са ми спешни, просто се изнервих.
Аз ги имам, пиши ако не си ги намерила все още

# 380
Аз да помрънкам, не знам защо хората пускат книги в мейлбокса и после по 1 седмица не влизат?
От 2 седмици се опитвам да си изтегля трилогията Игрите на глада. Първо чаках 1 седмица един профил да ми ги прати, изтрих заявката, пратих на най-ново качените, еми вече 5 дни - нищо.

Тази трилогия я има навсякъде! Мисля, че въпросът на Мона Лиза е принципен, а именно, че ако сме решили да използваме програмата, редно е да сме коректни към потребителите и да сме постоянни в дейността си. Изключвам, разбира се, техническите и личните причини.  Peace

По темата: Гийом Мюсо не съм го срещала в ел. вариант.
"Отива една жена при лекаря" също я няма, но имаше инициатива за тази книга - нещо като "предай нататък", получаваш я, четеш и я изпращаш на следващия. Не знам дали го обясних добре, но ето тук мисля, че има инфо: https://www.facebook.com/OtivaEdnaJenaPriLekarya/info

# 381
  • Пловдив
Инсталирах си Майлбокс и намерих отговори на доста от въпросите ми за тази тема. Благодаря на всички които са си направили труда!

# 382
  • Пловдив
Искам да благодаря на Mrs Jan, благодарение на която си сложих предходната версия на Mailbooks и без абсолютно никакви настройки си получих книгите, които бях заявила.

# 383
Искам да благодаря на Mrs Jan, благодарение на която си сложих предходната версия на Mailbooks и без абсолютно никакви настройки си получих книгите, които бях заявила.

Освен и аз да помоля за старата версия...

# 384
  • Пловдив
Тери Гудкайнд Машина за знамения. deathloa@yahoo.com

Нямам възможност да използвам майлбокса, че съм рядко стигам до компютър.

# 385
  • София

Радвам се, че се е получило.

Освен и аз да помоля за старата версия...

Мейл?

# 386
Здравейте!
Книгата,която търся е "Моят път към теб" на Никълъс Спаркс . Моля,ако някой има книгата на български език или е попадал на нея в сайт за четене да ми я изпрати на- dessi_kati@abv.bg
Много ще съм благодарна! Simple Smile

# 387
  • София, България

Тази трилогия я има навсякъде! Мисля, че въпросът на Мона Лиза е принципен, а именно, че ако сме решили да използваме програмата, редно е да сме коректни към потребителите и да сме постоянни в дейността си. Изключвам, разбира се, техническите и личните причини.  Peace

По темата: Гийом Мюсо не съм го срещала в ел. вариант.
"Отива една жена при лекаря" също я няма, но имаше инициатива за тази книга - нещо като "предай нататък", получаваш я, четеш и я изпращаш на следващия. Не знам дали го обясних добре, но ето тук мисля, че има инфо: https://www.facebook.com/OtivaEdnaJenaPriLekarya/info

Точно, точно...
Благодаря за предложенията, ще изтегля трилогията от някъде.

Мюсо аз го чета в оригинал, тоест изтеглила съм му всичко от френски тракер и прочетох "Хартиеното момиче", е умрях от скука, а бях тръгнала с голямата кошница, че ще е нещо страхотно. Разбира се, всеки си има различен вкус. Пример - една от най-хубавите книги, които прочетох през 2013та, я имаше в номинациите за книжните малини.  Mr. Green  (тежко го преживях)

# 388
Мога ли и аз да помоля за старата версия на MailBooks? Даваше ми същото дълго съобщение като на останалите, деинсталирах и инсталирах отново програмата и сега, когато искам да изтегля получените си книги ми изписва - Няма успешно получени произведения.,1 произведение е получено неуспешно.  Confused

# 389
Здравейте, може ли някой да ми изпрати Вакантен пост. Знам, че я има в МБ, но съм на гости и не мога да ровя в чужд компютър. Надявах се да се прибера, но се оказа, че посещението ми ще се проточи още дълго време  EmbarassedБлагодаря ви предварително.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт