Търся електронна книга - тема 9

• 93 785
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Търся книгите Под купола 1 и 2 от Стивън Кинг

В Мейлбукс ги имаше, но на английски. На български все още ги няма.

Благодаря за бързия отговор

# 406
Здравейте! Търся някои книги: Карън Робърдс-Страх, Признат за виновен, Живот в лъжа; Оливия Паркър-Брачен капан; Виктория Фокс-Островът на изкушението; Демет Алтънйелеклиоглу-Великолепният век:Хюрем, Михримах:Дъщерята на наложницата; Сюзън Елизабет Филипс-Капризите на сърцето; Джаки Д Алесандро-Дар от съдбата; Линда Лафърти-Нощите на османската принцеса. Благодаря предварително!

# 407
Здравейте, търся книги на Труди Канаван и най-вече поредицата "Черният магьосник". Не успях да я открия никъде, ако грешката е моя, извинете.
Благодаря предварително.  bouquet

# 408
Търся тази книга:
"The Baby Whisperer Solves All Your Problems: Sleeping, Feeding, and Behavior--Beyond the Basics from Infancy Through Toddlerhood"
http://www.amazon.com/Baby-Whisperer-Solves-Your-Problems/dp/074 … he+baby+whisperer

# 409
Здравейте, от доста време следя темите и са супер полезни, най накрая се престраших да се включа и аз. Интересувам се може ли някои да ми съдейства за две книги на Дейвид Балдачи- Невинните и Забравените. Намерих в читанка но към момента са замразени, предполагам заради авторски права. Опитах се да проверя и в флибуста но паролата и потребителското име което любезно сте предоставили не ги приема сайта.
Другото което силно ме интересува е дали някои знае как да си инсталирам МailBooks на Мас.
Много благодаря предварително за съдействието

# 410
Здравейте, от доста време следя темите и са супер полезни, най накрая се престраших да се включа и аз. Интересувам се може ли някои да ми съдейства за две книги на Дейвид Балдачи- Невинните и Забравените. Намерих в читанка но към момента са замразени, предполагам заради авторски права. Опитах се да проверя и в флибуста но паролата и потребителското име което любезно сте предоставили не ги приема сайта.
Другото което силно ме интересува е дали някои знае как да си инсталирам МailBooks на Мас.
Много благодаря предварително за съдействието

Програмата е приложима само за Windows, доколкото знам от програмиста й.

# 411

Програмата е приложима само за Windows, доколкото знам от програмиста й.

Да, само за Windows e.  Peace

# 412
благодаря за бързите отговори.
а някои може ли да ми предостави актуални парола и потребителско име за флибуста.
мерси много

# 413
Здравейте! Търся си трилогията "Кросфайър", моля ви помогнете!

# 414
  • София
Здравейте! Търся си трилогията "Кросфайър", моля ви помогнете!
Обърни внимание на големите червени букви.

Темата е за търсене на книги като преди да попитате  проверете търсачката на форума, google и  основните библиотеки в които може да откриете търсената книга:

МОЯТА БИБЛИОТЕКА ; РУЛИТ ; ФЛИБУСТА сайта изисква регистрация и ако нямате може да ползвате нашата
Цитат
потребител: bgmamabooks и парола: 1111111111
ЕСКЕЙП ; ЧЕТИ МЕ ; и MAILBOOKS
Цитат
Програмата не изисква инсталация, необходимо е да имате инсталирана актуална версия на  MS NET Framework 3.5 SP1.  След разархивиране на програмата прочетете файловете в помощ на потребителите.Проверявайте темата за актуални версии!

MailBooks: Windows Firewall (защитна стена) за Windows 7 – настройки.

При първото получаване или изпращане на книга Windows 7 извежда прозорец за включване на MailBooks в списъка с изключения на защитната стена. В прозореца има поле за отметка за публични мрежи – добре е да се постави отметка и да се разреши достъпа на програмата. За съжаление, това не решава напълно проблема със защитната стена и първата книга няма да бъде получена или изпратена успешно. Необходимо е да се излезе от програмата и да се извърши следното:

Активира се Control Panel (Контролен панел) и се избира System and Security (Система и защита) –> Windows Firewall (Защитна стена).

В новия прозорец се избира Allow a program or feature through Windows Firewall (Пропускане  на програма или функция през защитната стена на Windows). В азбучно наредения списък се намира MailBooks – трябва да има отметки преди името и в колоните за частни и публични мрежи. Ако има повече от един запис за програмата, можете да изтриете излишните записи и да оставите само един – с отметки във всички полета. Потвърждава се промяната с бутон ОК.

От домашния прозорец на контролния панел се избира Advanced settings (Разширени настройки). От списъка вляво се избира Inbound Rules (Входящи правила). Изчаква се попълването на списъка с правила, нарежда се по азбучен ред с кликване върху колоната Name и се търси MailBooks. Системата би трябвало автоматично да е направила един или два записа за програмата (за UDP и TCP протоколи). Можете да видите настройките на избраното правило, ако активирате опцията Properties (Свойства) в панел Action (Действие) на прозореца – в страницата Advanced  за рамката Profiles (Профили) трябва да има отметки за Domain (Домейн), Private (Частни/локални мрежи) и Public (Публични мрежи). Извършените промени се потвърждават с ОК.

Избира се Outbound Rules (Изходящи правила). За разлика от входящите правила Windows не прави автоматичен запис за програмата в изходящите правила и той трябва да се добави ръчно, иначе MailBooks няма да може да работи правилно. За целта се избира опцията New Rule (Ново правило) в панел Action (Действие). За първия екран на съветника Rule Type (Вид на правилото) по подразбиране е избрана необходимата опция Program (Програма) – продължава се с бутон Next (Следващ). Във втората стъпка Program (Програма) трябва да се избере MailBooks.exe от папката на програмата чрез бутона Browse и се продължава с Next. Трета стъпка – Action (Действие): избира се Allow the connection (Разрешаване на връзката) и се продължава с Next. В четвъртата стъпка Profile (Профил) се слага отметка във всичките три полета и се продължава с Next. В последната стъпка Name (Наименование) се задава името на правилото, в случая се записва MailBooks и се натиска бутон Finish (Край).

Това е всичко, което е необходимо за правилната настройка на защитната стена. Препоръчително е компютъра да се рестартира, след което не би трябвало да има проблеми при получаване и изпращане на книги с MailBooks.
...

# 415
  • Русе
Да споделя ако не сте видели "Сойка присмехулка" - 3-та част от "Игрите на глада" излезе в Читанката

# 416
Някой има ли в ел.вариант "Пътят" / Кормак Маккарти/?

Ще се самоцитирам от спамо-чата  Blush

Ох, момичета, да ви се оплача  Crazy
Вчера из някоя от темите стана дума за "Пътят" /Кормак Маккарти/. Гледала съм филма, но бих искала да прочета и книгата.
И като съм сигурна, че я имам книгата в ел. вариант, а не мога да я намеря  Rolling Eyes
Всичко разрових - читанки, мейлбукс, флибуста, моите пощи...не и не. Няма я   Confused
А съм сто процента сигурна, че или някой ми я беше пращал или я бях свалила от някъде и в момента е премахната...  Tired
Та някой дали я има в ел.вариант? Ще питам и в "Търся ел.книга"

Някой изпрати ли ти я? Ако да, би ли ми я пратила на мейла?

Скрит текст:

# 417
  • София
Не. Никой я няма. Явно съм се заблудила  Confused

# 418
Не. Никой я няма. Явно съм се заблудила  Confused

В Чети ме я има.

# 419
Здравейте момичета.Искам да ви помоля за няколко книги,знам че ги има в мейлбукс,но не ползвам компютър,а свалям от iphone следователно не мога да ги изтегля от там.ще ви бъда много благодарна ако някой ми ги изпрати на пощата freshg1rl@abv.bg във формат epub или pdf.Книгите са следните джон грийн-вината в нашите звезди и къде си,аляска  и джоджо мойс-момичето което бях.

Общи условия

Активация на акаунт