Търся електронна книга - тема 9

• 93 796
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Не. Никой я няма. Явно съм се заблудила  Confused

В Чети ме я има.

Дай линк, моля. Търсих, но не я намирам.

Ето я
Но е на хартия. Темата е "Търся електронна книга" все пак, затова и не отразих  Wink

Не съм обърнала внимание, че е на хартия, моя грешка.
Търся втората книга на Дебора Харкнес-чакам в Мейлбуукс да ми я пратят, но не знам кога ще стане, та ако някой друг я има?

# 451
Дали някой има учебници за Български език за чужденци или поне Граматика по български?  bouquet

Скрит текст:

# 452
  • В две мънички очи...
Zdraveite.. Moje i da ima nqkude no ne uspqh da namerq. Prochetoh purvata chast na '' Rubineno cherveno''poredicata na Kerstin Gir. Molq vi ako nqkoi moje da mi ponogne tui kato dori i on line saitovete ne moga da namerq sledvashtite knigi ot poredicata. Blagodarq
P. S. Namiram se v chujbina i edinstvenata alternativa e on line variant za momenta

Мисля че другите две още ги няма онлайн.
Ако си със собствен компютър не би трябвало да имаш проблем да си инсталираш и MailBooks и да си искаш книжки и от там.

# 453
Какъв е максималния размер на файловете, които могат да се изпращат през mailbooks-a?

Мисля,че няма ограничение в размерите на файловете,просто колкото са по-големи,толкова по-бавно ще се праща/получава (зависи и от нета). Аз вчера пратих файл почти 100МБ и нямаше проблем...

# 454
Здравейте,търся "Gabriel's Redemption"-Sylvain Reynard.

# 455
 Здравейте, след като направих всички настройки на Mailbooks и отново не мога да получа книгите, ще може ли някой да ми прати следните книги: Първите две книги от поредиците Малки сладки лъжкини и Игра на лъжи, първата книга от поредицата Тайният кръг, 5,6,7 и 8 книга от поредицата Училище за вампири и Скитница в mobi формат. Хиляди благодарности. Email: kapi1991@abv.bg

# 456

Това поредица ли е... намерих три книги...
Дай конкретни заглавия, че съм на "ти" с
английския,  да не се изложим...

# 457
n

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 19:52 от Katrine

# 458
  • Пловдив
Здравейте, след като направих всички настройки на Mailbooks и отново не мога да получа книгите, ще може ли някой да ми прати следните книги: Първите две книги от поредиците Малки сладки лъжкини и Игра на лъжи, първата книга от поредицата Тайният кръг, 5,6,7 и 8 книга от поредицата Училище за вампири и Скитница в mobi формат. Хиляди благодарности. Email: kapi1991@abv.bg

Вероятно си разархивирала неправилно програмата в съответната директория и това, което и при повечето сочи като  грешка е един  файл, който  липсва  след  заместването на старата версия.
Изтегли го от тук:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/46064450/edtFTPnet.dll

и просто го  постави  в папката с останалите файлове на програмата. Тогава опитай отново да влезеш.
Не би трябвало да имаш проблем, защото на този етап просто няма такъв Simple Smile

# 459

Това поредица ли е... намерих три книги...
Дай конкретни заглавия, че съм на "ти" с
английския,  да не се изложим...

Да това е поредица това е третата книга от нея.

# 460
Здравейте,
Искам да попитам дали някой има "Обича ме, не ме обича" на  Дамян Дамянов.
Благодаря !

# 461
Дали някой има учебници за Български език за чужденци или поне Граматика по български?  bouquet

Скрит текст:

Аз качих моите книги, които ги имам в Mailbooks. Дали имате други?

# 462
Здравейте ,
някой има ли проблем с Флибуста,не успявам да вляза.Изписва ми грешна парола или потребител . Thinking

# 463
  • гр.В.Търново при моя любим
Mоля,някой от вас ако има от тези книги в електронен вариян ,да ми ги прати на issi_82@abv.bg
Благодаря предварително  bouquet Благодаря и на всички ,които качват книги в Mailbook-a  bouquet

Праскови за кюрето
Бонбонените обувки
Отново Прованс
Прованс  завинаги
Котка ,шапка и въже
Джинджифиловата къща
Невидимият мост
Сага  за Австралия
Пазителката на гълъбиците
Изгубената дъщеря
Джойленд

# 464