Пазаруване от Aliexpress.com 18

• 63 661
  • 806
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета ...аз да се похваля с дългоочакваните кецове за сина ми който получихме
http://www.aliexpress.com/item/2014-high-quality-retro-classic-w … n/1569365690.html
Само , че проблема е там , че са пратени с 2 номера по-големи (43номер)... и отиват в другата тема.Ако някой се интересува да пише на лично Simple Smile

# 391
Някой поръчвал ли си е спирала?
Например тази http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Makeup-Cosmetic-Volume-Eyela … g/1402389940.html
Не ми се дават дори и 3 долара за нещо, което няма да ползвам. Възможно ли е наистина да е Мейбълин или пак някаква имитация?  Thinking
Може и да препоръчате някаква.

А това чудо дали ще върши работа http://www.aliexpress.com/item/2pcs-pink-3-in1-Make-up-Mascara-Applicator-Guide-Guard-Eyelash-Comb-Cosmetic-Brush-Curler-free/795379105.html

# 392
Здравейте момичета, аз съм нова в този вид пазаруване, но бързо се уча.
Чакам доставка на едни формички за сладки с любимия на дъщеря ми Мики Маус и една рокля в бяло http://www.aliexpress.com/snapshot/312989594.html в доста бг сайтове я предлагат, надявам се да е хубава, и най-вече да пристигне до 31.01 че имам рожденичка Simple Smile

Искам да попитам Поля Желязкова за тези слуичъри http://www.aliexpress.com/snapshot/284412172.html - моята хубавица е на 2г и около 92см, ако поръчам най-малкия дали няма да е много малък, или направо 4Т за 95-100см???

Другото което си харесах е една рокля, за която четох назад, че не си струвала: http://www.aliexpress.com/item/sale-items-women-knee-length-nove … n/1456267406.html  fire_bow сега се разрових назад и видях че ти си я поръчвала. Кой размер и цвят си взела и защо не ти хареса? Ако може да споделиш по подробно, че на мен ми хареса че е изчистена и става за всеки ден в офиса ....

Моля те сподели формичките Simple Smile

# 393
Здравейте,
Имам един проблем с една поръчка и се надявам на съвети от ваша страна Simple Smile
Поръчах три якета от един продавач тъмно сини,но получих само едно и то друг модел и цвят.Другите две още ги няма
Отворила съм спор и той не иска да възстанови сумата,а да върна якето и щял да го замени.На мен не ми се чака пак два месеца пък и после няма да става за носене.Казах му тогава че няма да го върна но искам поне някакво обезщетение за грешката си (с едни суитчери така стана).Променям спора на частично връщане на сумата и се надявам всичко да е ок.Другите две якета не съм ги приела съответно,но като изтече срока за доставка какво да правя?Да отворя спор и за тях и да отбележа че не са пристигнали и че си искам парите ли?
Моля помагайте Sad

Искайте си частично възстановяване. Ако не иска, ескалирайте, но внимавайте, защото той може да промени сумата. Ако това се случи Вие отново си направете Вашите настройки с бутон Modify, качете и снимки за доказателство, както и дискусията с него. А ако тръгнете да връщате и доставка ще трябва да плащате. За другите 2 якета не чакайте да изтече времето, защото губите право на спор. Ако все пак се движат удължете времето за доставка Extend delivery time. А ако искате да отворите диспут това трябва да стане 4-5 дена преди изтичане на срока за доставка. Дано да сте ме разбрали! Успех! За сгрешен модел и цвят на мен ми върнаха горе долу 1/3 от сумата.

Да аз поисках частично възстановяване и качих снимки и дискусията
Те са с един трак номер и не ги виждам.Като чукна на проследяване ми излиза това което аз съм взела.
Ще отворя диспут 4-5 дена преди да изтече времето (има още 16 дни) и какво да отбележа?
А как да ескалирам пак към него или вече към някой друг?

Мила, това е странно, щом е с един трак номер трябваше да дойдат всичките на едно ми се струва...  newsm78 Питай го какво става с другите две... А бутона за ескалиране се появява няколко дена след отваряне на диспута. Като си отвориш диспута бутона се вижда, но пак трябва да си прегледаш данните и сумата-тогава ескалираш. Но в случая си мисля, че имааш и неполучена пратка, щом са с един номер мисля, че трябва да пътуват заедно... Странно, нека по-зпознатите да се включат

Тъпото е че повдигнах въпроса а той нищо....
Не знам какво да правя Sad

Настоявай си за твоето, даже пълно възстановяване, защото не си получила 2 броя! Промени си диспута за неполучена стока пак чрез бутона Modify! Все пак ако някой е имал подобен случай нека се включи, да не я подведа

# 394
  • Мадрид / София
Някой поръчвал ли си е спирала?
Например тази http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Makeup-Cosmetic-Volume-Eyela … g/1402389940.html
Не ми се дават дори и 3 долара за нещо, което няма да ползвам. Възможно ли е наистина да е Мейбълин или пак някаква имитация?  Thinking
Може и да препоръчате някаква.

А това чудо дали ще върши работа http://www.aliexpress.com/item/2pcs-pink-3-in1-Make-up-Mascara-Applicator-Guide-Guard-Eyelash-Comb-Cosmetic-Brush-Curler-free/795379105.html

Спиралата не е Мейбълин. Ако беше щеше да пише, че е оригинал. А колкото до другото нещо, зависи си от теб дали ще го използваш или ще си седи и събира праха.

# 395
Тези спирали ги има във всяка левка в Бургас и са по 2,50-3,00лв....не бих рискувала

# 396
Здравейте,
Имам един проблем с една поръчка и се надявам на съвети от ваша страна Simple Smile
Поръчах три якета от един продавач тъмно сини,но получих само едно и то друг модел и цвят.Другите две още ги няма
Отворила съм спор и той не иска да възстанови сумата,а да върна якето и щял да го замени.На мен не ми се чака пак два месеца пък и после няма да става за носене.Казах му тогава че няма да го върна но искам поне някакво обезщетение за грешката си (с едни суитчери така стана).Променям спора на частично връщане на сумата и се надявам всичко да е ок.Другите две якета не съм ги приела съответно,но като изтече срока за доставка какво да правя?Да отворя спор и за тях и да отбележа че не са пристигнали и че си искам парите ли?
Моля помагайте Sad

Искайте си частично възстановяване. Ако не иска, ескалирайте, но внимавайте, защото той може да промени сумата. Ако това се случи Вие отново си направете Вашите настройки с бутон Modify, качете и снимки за доказателство, както и дискусията с него. А ако тръгнете да връщате и доставка ще трябва да плащате. За другите 2 якета не чакайте да изтече времето, защото губите право на спор. Ако все пак се движат удължете времето за доставка Extend delivery time. А ако искате да отворите диспут това трябва да стане 4-5 дена преди изтичане на срока за доставка. Дано да сте ме разбрали! Успех! За сгрешен модел и цвят на мен ми върнаха горе долу 1/3 от сумата.

Да аз поисках частично възстановяване и качих снимки и дискусията
Те са с един трак номер и не ги виждам.Като чукна на проследяване ми излиза това което аз съм взела.
Ще отворя диспут 4-5 дена преди да изтече времето (има още 16 дни) и какво да отбележа?
А как да ескалирам пак към него или вече към някой друг?

Мила, това е странно, щом е с един трак номер трябваше да дойдат всичките на едно ми се струва...  newsm78 Питай го какво става с другите две... А бутона за ескалиране се появява няколко дена след отваряне на диспута. Като си отвориш диспута бутона се вижда, но пак трябва да си прегледаш данните и сумата-тогава ескалираш. Но в случая си мисля, че имааш и неполучена пратка, щом са с един номер мисля, че трябва да пътуват заедно... Странно, нека по-зпознатите да се включат

Тъпото е че повдигнах въпроса а той нищо....
Не знам какво да правя Sad

Настоявай си за твоето, даже пълно възстановяване, защото не си получила 2 броя! Промени си диспута за неполучена стока пак чрез бутона Modify! Все пак ако някой е имал подобен случай нека се включи, да не я подведа

Аз съм отворлиа диспут за едното яке което пристигна,а другите две така седят и чакат приемане.....притесняваме че са с един трак номер
Освен другите да почакам до понеделник и да отворя диспут че не са при мен,а само едно от три е пристигнало.
Дали ще стане?
И дали да не пусна жалба направо към сайта?

# 397
искам да похваля тази коса http://www.aliexpress.com/snapshot/305021117.html ,за 11 лв си заслужи 5-те звезди.още 3 приятелки искат да си поръчат,между другото я видях от тук  Crazy

Може ли да се обработва..ще качите ли няколко снимчици ? Simple Smile

И мен ме интересуват тези изкуствени коси. Кой ви ги слага? Фризьор или сами си ги защипвате?

# 398
Поля ЖелязковаЩом са с 1 трак значи трябва да са в един пакет =вместо 3 е изпратил 1.
Отваряй диспут за всичките и опиши ситуацията заедно с всякаква комуникация и клип при отварянето и т.н.
диспут е = на жалба пред Али

# 399
Поля ЖелязковаЩом са с 1 трак значи трябва да са в един пакет =вместо 3 е изпратил 1.
Отваряй диспут за всичките и опиши ситуацията заедно с всякаква комуникация и клип при отварянето и т.н.
диспут е = на жалба пред Али

Е да но плика като е в боклука как да запиша клип?
Останал ми е само вътрешният плик Sad
Аз не съм приела другите две

# 400
  • Мадрид / София
Aз искам да попитам, може ли да се поръчва с празна карта.
Колко време изчакват плащането?
Може да се плати неколко дни по-късно. Ако не се лъжа бяха около 10 дни.

# 401
Aз искам да попитам, може ли да се поръчва с празна карта.
Колко време изчакват плащането?
Може да се плати неколко дни по-късно. Ако не се лъжа бяха около 10 дни.
18 дни е срока за плащане,но ако се промени цената към по висока плащаш високата.

# 402
  • ...на безопасно
Благодаря.

# 403
  • Мадрид / София
Поля,

Провери за колко якета си платила. Защото може да е счел, че е станала грешка при покупката. Ако са ти взели за 3, а са ти изпратили само 1 отваряй диспут без да бавиш повече. Ако имаш снимки парти ги на Aliexpress.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 23:42 от Angela61

# 404

Аз съм отворлиа диспут за едното яке което пристигна,а другите две така седят и чакат приемане.....притесняваме че са с един трак номер
Освен другите да почакам до понеделник и да отворя диспут че не са при мен,а само едно от три е пристигнало.
Дали ще стане?
И дали да не пусна жалба направо към сайта?

Провери за колко якета си платила. Защото може да е счел, че е станала грешка при покупката. Ако са ти взели за 3, а са ти изпратили само 1 отваряй диспут без да бавиш повече. Ако имаш снимки парти ги на Aliexpress.

[/quote]

Да за 3 е платено и отворих диспут и за другите две че ги няма а само едно е дошло и то е объркано
Качих и снимки
Дано стане
Този гаден китаец хич не отговаря ,а сега в магазина му и нищо няма Sad

Общи условия

Активация на акаунт