Пазаруване от Aliexpress.com 18

• 63 660
  • 806
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Aз искам да попитам, може ли да се поръчва с празна карта.
Колко време изчакват плащането?
Може да се плати неколко дни по-късно. Ако не се лъжа бяха около 10 дни.
18 дни е срока за плащане,но ако се промени цената към по висока плащаш високата.
На мен ми дава да си платя на същата ниска цена Simple Smile

# 406
Поля ЖелязковаЩом са с 1 трак значи трябва да са в един пакет =вместо 3 е изпратил 1.
Отваряй диспут за всичките и опиши ситуацията заедно с всякаква комуникация и клип при отварянето и т.н.
диспут е = на жалба пред Али

Е да но плика като е в боклука как да запиша клип?
Останал ми е само вътрешният плик Sad
Аз не съм приела другите две

Имах предвид клип от отварянето. Явно не си правила такъв. Лошо!
При диспута това, че не си ги приела няма да го зачетат особено, защото по тракинг ще излезе, че си приела пратката. Реално нямаш доказателства, че вместо 3 си получила 1.
Ако беше запазила поне външния плик, на който е отбелязано теглото на пратката имаше шанс да покажеш, че не тежи като за 3 якета.. newsm78 Не знам какво да те посъветвам освен да пускаш диспут за 3-те якета с всичко налично като снимки, кореспонденция / дано поне там е споменавана бройката /...

П.П. Направи скриншот на поръчката, където е отбелязана бройката и го приложи към диспутите.

# 407
Поля ЖелязковаЩом са с 1 трак значи трябва да са в един пакет =вместо 3 е изпратил 1.
Отваряй диспут за всичките и опиши ситуацията заедно с всякаква комуникация и клип при отварянето и т.н.
диспут е = на жалба пред Али

Е да но плика като е в боклука как да запиша клип?
Останал ми е само вътрешният плик Sad
Аз не съм приела другите две

Имах предвид клип от отварянето. Явно не си правила такъв. Лошо!
При диспута това, че не си ги приела няма да го зачетат особено, защото по тракинг ще излезе, че си приела пратката. Реално нямаш доказателства, че вместо 3 си получила 1.
Ако беше запазила поне външния плик, на който е отбелязано теглото на пратката имаше шанс да покажеш, че не тежи като за 3 якета.. newsm78 Не знам какво да те посъветвам освен да пускаш диспут за 3-те якета с всичко налично като снимки, кореспонденция / дано поне там е споменавана бройката /...

П.П. Направи скриншот на поръчката, където е отбелязана бройката и го приложи към диспутите.

Ако знаех за това с клипа,пък и да се бях сетила сама ли.....ужас
В дискусията ни той никъде не споменава за бройка май
Каквото стане.....за другият път ще знам Sad

http://www.flickr.com/photos/110459792@N04/12018737106/   ето какво ми прати той и там се вижда че поръчката е на едно

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 23:03 от Поля Желязкова

# 408
Разпитай го и за другите якета..защо са с един и същи проследяващ номер?
Може пък чрез кореспонденцията си с него да измъкнеш и доказателства за разликата в бройките.. Thinking
Коментари на други купувачи има ли за неполучени и/или сгрешени пратки..?

# 409
Разпитай го и за другите якета..защо са с един и същи проследяващ номер?
Може пък чрез кореспонденцията си с него да измъкнеш и доказателства за разликата в бройките.. Thinking
Коментари на други купувачи има ли за неполучени и/или сгрешени пратки..?

И това ще опитам...мерси много момичета за съветите
Мисля че вече няма да се паря с ваша помощ  newsm20

# 410
http://www.aliexpress.com/item/18inch-45cm-Keratin-stick-tip-Rem … es/377474345.html
Според вас има ли шанс това да е човешка коса или е поредната синтетика с надута цена?

# 411
  • София
Поля,
От това, което разбрах са ти изпратени различни пакети, но пък е написал един и същ номер (след като от другите якета има още 16 дни)
Следователно, дигни диспут на тези 2-те като за причина напише, че продавача ти е поставил трак номер, който вече е използвал за друга пратка (независимо, че е същата пратка).
След като има отделни срокове за доставката, значи се водят отделни поръчки и може да се отчете, че той мами с това, че използва трак номер на вече пристигнал твой артикул.
Надявам се да има ефект.  Peace

# 412
  • София
Другото което си харесах е една рокля, за която четох назад, че не си струвала: http://www.aliexpress.com/item/sale-items-women-knee-length-nove … n/1456267406.html  fire_bow сега се разрових назад и видях че ти си я поръчвала. Кой размер и цвят си взела и защо не ти хареса? Ако може да споделиш по подробно, че на мен ми хареса че е изчистена и става за всеки ден в офиса ....

Здравей,
Това, което получих няма нищо общо с дадените снимки. Страшно тънък плат, изобщо не е като на снимката и в никакъв случай не е толкова плътен. Прозира, Стои прилепнало и едва ми покрива дупето. За мен не си струва парите, определено останах разочарована.
Наистина мисля, че може да си избереш нещо по-хубаво. Или ако искаш да е от този модел - малко по-назад четох, че някои продавачи са пуснали такива с подплата, които не прозирали.
Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 413
  • Мадрид / София
http://www.aliexpress.com/item/18inch-45cm-Keratin-stick-tip-Rem … es/377474345.html
Според вас има ли шанс това да е човешка коса или е поредната синтетика с надута цена?
Като материал е посочено "Човешка коса"  и би трябвало да отговаря на реалността.

# 414
Поля,
От това, което разбрах са ти изпратени различни пакети, но пък е написал един и същ номер (след като от другите якета има още 16 дни)
Следователно, дигни диспут на тези 2-те като за причина напише, че продавача ти е поставил трак номер, който вече е използвал за друга пратка (независимо, че е същата пратка).
След като има отделни срокове за доставката, значи се водят отделни поръчки и може да се отчете, че той мами с това, че използва трак номер на вече пристигнал твой артикул.
Надявам се да има ефект.  Peace

Не с един срок са и трите
http://trade.aliexpress.com/order_detail.htm?orderId=60533215519825  (не знам дали ще се отвори да видите)

# 415
  • Sofia
Поля, това, което хората те питат е 3 броя поръчки ли имаш или една (в списъка с поръчки)?
Затова и се получава объркване в съветите.

Ако имаш 3 броя поръчки, т.е по една отделна поръчка за всяко яке - добре. Тогава си пускаш диспути за неполучените, с основание неполучени пратки и фалшив тракинг номер, а за получената пускаш диспут за несъответствие.

Ако обаче и трите якета са ти в една поръчка и ти вече си получила изпратения към теб пакет, как ще докажеш, че вътре е имало само едно яке? Това вече е проблем. Как изобщо си решила, че един трак номер може да пътува разделен на 3 части?

# 416
Поля, това, което хората те питат е 3 броя поръчки ли имаш или една (в списъка с поръчки)?
Затова и се получава объркване в съветите.

Ако имаш 3 броя поръчки, т.е по една отделна поръчка за всяко яке - добре. Тогава си пускаш диспути за неполучените, с основание неполучени пратки и фалшив тракинг номер, а за получената пускаш диспут за несъответствие.

Ако обаче и трите якета са ти в една поръчка и ти вече си получила изпратения към теб пакет, как ще докажеш, че вътре е имало само едно яке? Това вече е проблем. Как изобщо си решила, че един трак номер може да пътува разделен на 3 части?

Една поръчка с три якета,но от тях дойде само едно
Якетата са 1 брой XXL (обърканото) и две L rразмер
Имала съм една поръчка с три суитчера с един трак номер и дойдоха заедно.
Тук пакета беше доста обемист а якетата са тънки и реших че са в едно сложени
Абе прецакана съм ама здраве да е

"Ако имаш 3 броя поръчки, т.е по една отделна поръчка за всяко яке - добре. Тогава си пускаш диспути за неполучените, с основание неполучени пратки и фалшив тракинг номер, а за получената пускаш диспут за несъответствие." ---> това и направих...пуснах едното за несъответствие,а другите че ги няма.

С един номер са,водят се една поръчка,но по размери са разделени и мога да ги приема по отделно

# 417
  • Sofia
А как точно си представяш приемането поотделно? Ако има още един пакет към същата поръчка трябва да има още един тракинг номер, имаш ли такъв?  Rolling Eyes
Тракинг номер значи номер на пакета, няма как да има два еднакви номера на пакети.
Ескалирай диспута и обясни напълно на Али.

# 418
А как точно си представяш приемането поотделно? Ако има още един пакет към същата поръчка трябва да има още един тракинг номер, имаш ли такъв?  Rolling Eyes
Тракинг номер значи номер на пакета, няма как да има два еднакви номера на пакети.
Ескалирай диспута и обясни напълно на Али.

Снимах за да видите как са на една поръчка с един трак номер
На първият ред са двете якета от Л размер (които така и не дойдоха),а на вторият е якето ХХЛ размер (обърканото)

http://www.flickr.com/photos/110459792@N04/12019206095/

И въпросните суитчери които дадох за пример ми бяха по същият начин и дойдоха заедно

# 419
  • Sofia
Май сме като развален телефон  Laughing

Имаш една поръчка с няколко артикули. На практика 3 броя, може да са повече, може да са с различни размери, да, артикулите от поръчката са описани в няколко реда, няма как иначе, но това си е точно една поръчка.
Отдолу ти пише, че пакета, с който ти изпращат всички артикули в тази поръчка е с номер RB72..........
Така значи поръчваш 3 якета, в поръчката ти са описани какви якета си поръчала и че те пътуват с този номер пакет. Пристига въпросният пакет, вътре се оказва само едно яке.

Кой точно пакет продължаваш да чакаш с други якета? newsm78 Няма друг пакет към поръчката.

ПП. Това означава, че в диспута, който си пуснала е трябвало да се оплачеш точно от това - от поръчани 3 якета в получения пакет липсват 2, а третото не отговаря на описанието. Такъв диспут ли си пуснала?

Общи условия

Активация на акаунт