Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време след като съм въвела месо, мога да въведа глутена?
Мога ли да приготвя пюре от печена чушка за бебето си?
Каква друга безмлечна каша мога да предложа за разнообразие преди да въведа глутена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време след като съм въвела месо, мога да въведа глутена?
-
Мога ли да приготвя пюре от печена чушка за бебето си?
-
Каква друга безмлечна каша мога да предложа за разнообразие преди да въведа глутена?
-
Подходяща ли е царевицата за възрастта на дъщеря ми (7 месеца)?
-
Има ли на пазара био бебешки ориз?
нищо още не съм заместила, давам му по малко два пъти дневно преди хранене и след това задължително дохранвам с кърма:) а иначе аз така си тичам пред вятъра, пък после се чудя защо и как пак не съм разбрала
започнах въвеждането на глутен, като давам вече 7 ми ден овес - искам да мина по препоръчителния ред овес- ръж- ечемик- пшеница. Понеже не намирам инстантна каша, съдържаща ръж мога ли да купя ръж на зърна да сваря и пасирам и добавам към овесената каша ? купих ръжени сухари да троша в овеса, но видях че съдържат морска сол. тя вредна ли е за бебоците като готварската ? и още нещо : след това 7 зърнената на Милупа мога ли да я дам ако имам повече от 2 невъведени зърна - примерно не съм давала царевица и пшеница до сега, а те се съдържат в кашата? Всяко зърно нова храна ли е? Може ли някой да ми помогне със съвет ако знае дали има 3 или 5 зърнена безмлечна каша преди да дам 7 зърнена, прерових интернет, както и справочник кашите НИЩО не откривам. Ще съм много благодарна, ако споделите как въведохте глутена?