Re:Güneşi Beklerken-В очакване на слънцето Тема 31 Лудо влюбен в теб.......

• 20 213
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Гюнеша е кат излезнал от филм на Хичкок....сао тъмно, ръце книги...къф ли Убавец ше се пръкнИ от там... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ако е този от снимките, не е лош  Wink

И аз мисля, че З. ще го избягва заради майка си  ooooh!

# 136
Ко Бегюн ,аз ви казах ,че е тя у въздуха още ,ееее страшна съм значи  hahaha hahaha hahaha
А след като нейния разговор е останал,ми много лесно Мелис като рови е взела номера и е писала пак от името на Керо,да дойде в училището  Peace

Аййй,Ирка,ама ти верно мн познаваш  Party бързо казвай,какво ще направи Зейно като рабере,че Керо е знаел за баща и  Rolling Eyes ей туй ми е най-голямата чуденка...другото е слаба работа  Mr. Green
Ми там не знам вече,смятам че ще е много разочарована и дълго няма да му прости,чак когато е готова да изслуша майка си как го е заставила,Мелис и баща си ще го разбере ,но до тогава ще е голяма мъка ви казвам ooooh!

ooooh! ooooh! ooooh! И аз нещо подобно си мисля...като си спомня как се бунтуаше когато майка и не и призна кой е баща и  ooooh!...дано не я избие много по чуждо да ходи,че мнооого ревност ще гледаме...ей тогава ще има не тоци ами гръмотевици и светкавици сигурно  ooooh!

# 137
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, кога излизат диалозите на Зейкер на англ. език? Знам, че ти ги следиш  Peace
Мише,различно излизат,зависи от момичетата ,дали са свободни и са гледали за да ги преведат  Peace

# 138
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гюнеша е кат излезнал от филм на Хичкок....сао тъмно, ръце книги...къф ли Убавец ше се пръкнИ от там... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Се 1...за тва отиде да се натиска с него...дажИ припкашИ.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 139
И за Гюнеш нищо не дадоха... Да вземат да го покажат и него, ама то както е тръгнало и той ще да е някой пълен изтрещелник, който освен да пречи друго не може
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Офф,верно,бях го забравила този за момент  ooooh! Ама забелязах,че в един момент Жале извади много странене поглед,при разговора им с Демет...малко ми биеше на Само чакайте и гледайте кО шЪ става  ooooh!
Да,когато я прегърна,ей и тая голяма гад значи ,а Демет все я подкрепяше и я накара да се бори  #2gunfire #2gunfire
newsm10 И аз го забелязах този поглед ,май ще се окаже голяма гадина

# 140
Joy Joy Joy Joy Имам, имам  Crazy Crazy

Зейно като чу, че ще говори с Керо по скайпа и веднага почна да оправя причеса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 141
Малиии и какви сонати свири,като от Кръстникът  hahaha hahaha hahaha
като оня алтавия пианист от ПО Mr. Green

# 142
  • София
Ирка, кога излизат диалозите на Зейкер на англ. език? Знам, че ти ги следиш  Peace
Мише,различно излизат,зависи от момичетата ,дали са свободни и са гледали за да ги преведат  Peace

Hug

Се 1...за тва отиде да се натиска с него...дажИ припкашИ.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy

# 143
  • У Диспансера ...♥♥♥
Единия успокоява Глиста,сина му кучета го яли,другия вижда дъщеря си как страда ,и знае на това отгоре,че са и сестри,и вина допълнителна и вмени,абе тия родители какви са такива изкривени бе.Само Севин никой да не я занимава,ни Глисти,ни червеи  Joy Joy Joy

# 144
Единия успокоява Глиста,сина му кучета го яли,другия вижда дъщеря си как страда ,и знае на това отгоре,че са и сестри,и вина допълнителна и вмени,абе тия родители какви са такива изкривени бе.Само Севин никой да не я занимава,ни Глисти,ни червеи  Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 145
  • У Диспансера ...♥♥♥

Зейно като чу, че ще говори с Керо по скайпа и веднага почна да оправя причеса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ма като я няма Мичона,нищо не можа оправи  Joy Joy Joy

# 146
Само Севин никой да не я занимава,ни Глисти,ни червеи  Joy Joy Joy
Кво я интересува, някакъв си там Керем, който по някаква случайност й е син  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И тая Демет  ooooh! ooooh!

# 147
  • Керодиспансера
И аз си мисля, че думите на майка и я засегнаха и тя ще го избягва. Как не случиха тя с мама, а той с тати. Все за чуждите мислят , а своите не разбират. Може да вкарат Гунеш , за да я откъснат от Керем #Crazy #Crazy newsm78 newsm78

# 148

Ма като я няма Мичона,нищо не можа оправи  Joy Joy Joy
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 149
  • У Диспансера ...♥♥♥
Малиии и какви сонати свири,като от Кръстникът  hahaha hahaha hahaha
като оня алтавия пианист от ПО Mr. Green
Ония поне го виждахме,тая нинджа нищо се не види,даже и гласа не му чухме  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт