Re:Güneşi Beklerken-В очакване на слънцето Тема 31 Лудо влюбен в теб.......

• 20 221
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Joy Joy Joy Joy Имам, имам  Crazy Crazy

Зейно като чу, че ще говори с Керо по скайпа и веднага почна да оправя причеса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ма като я няма Мичона,нищо не можа оправи  Joy Joy Joy
абсурд Mr. Green

# 151
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ония поне го виждахме,тая нинджа нищо се не види,даже и гласа не му чухме  Joy Joy Joy
Оно не е и нужно...нии си го представяме... Joy Joy Joy Joy

# 152
Единия успокоява Глиста,сина му кучета го яли,другия вижда дъщеря си как страда ,и знае на това отгоре,че са и сестри,и вина допълнителна и вмени,абе тия родители какви са такива изкривени бе.Само Севин никой да не я занимава,ни Глисти,ни червеи  Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 153
Джихан как предупреди Керемчик за щерките  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 154
  tiptoe 

успях да се промъкна  Shocked

само да кажа лека нощ и хубави сънища на всички Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 155
И аз си мисля, че думите на майка и я засегнаха и тя ще го избягва. Как не случиха тя с мама, а той с тати. Все за чуждите мислят , а своите не разбират. Може да вкарат Гунеш , за да я откъснат от Керем #Crazy #Crazy newsm78 newsm78

Може в безсилието си да бъде с Керем ,сама да се насочи към Гюнеш,което ще е само маска ...а Керем как ще понесе още едно "предателство"..тогава вече ще издивее  съвсем....Той и Тя и двамата намериха пристан с тази ЛЮБОВ!!!

# 156
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahaha hahaha
Той се нае тая серия и няма спирачка всички ги емна  hahaha hahaha
Пък Керо,все го предупреждават милия,че и хакери му пуснаха ,развалиха им скайп връзката ,те по бързи от светлината бе тия хакери  Mr. Green

# 157
Само че Керемчик как ще го изпълни не знам, едната със сигурност ще бъде наранена

# 158
 благодаря за готината компания както за превода на Ирка и Зизунка newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
и ви пожелавам лека нощ на вси4ки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 159
Само че Керемчик как ще го изпълни не знам, едната със сигурност ще бъде наранена
Залагам на Мела Joy Joy Joy

# 160
АкМел дали ще ги бъде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
С тия песнички дето пише за нея, вай вай вай  Joy Joy Joy Joy

# 161
благодаря за готината компания както за превода на Ирка и Зизунка newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
и ви пожелавам лека нощ на вси4ки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Чшшшшшшш, алооооууууу...тебе па кой ти е позволил да се оттеглиш? Whistling Whistling Whistling

Аспирин саО за Боби...ти нема спиш... Naughty

# 162
Мимко Hug лека нощ и хубави сънища Hug Heart Eyes Hug

# 163
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

Много ми е забавно с вас, ама ще се запиша и у диспансерчето и ще направя 1 нещо, Ирчи знае Joy Joy и лягам Peace

И на мен Жале ми е странна ,надробила ги едни гадни постъпки на млади години, тръгна да изкупва вината си и щеше да разкаже всичко, разкайваше се, и сега пак ще ги върти интригите, ще видите Peace, още е влюбена в Джихан, а той я  smile3513

# 164
Мимко Hug лека нощ и хубави сънища Hug Heart Eyes Hug
Иве, ама ти успя пак да се промъкнеш... Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт